Προς την κυβέρνηση: Τεχνητή η συμφόρηση των νοσοκομείων;

Όταν κάθε ιδιώτης γιατρός και κάθε ιδιωτικό εξεταστικό κέντρο και κάθε ιδιωτική κλινική, είναι σύμφωνα με καταγγελίες των εργαζομένων υποχρεωμένο να διώχνει και να μη δέχεται επ’ ουδενί λόγο οποιοδήποτε άτομο έχει πυρετό πάνω από 37 (δηλαδή δέκατα) και ή να το παραπέμπει σε δημόσιο νοσοκομείο ή δομή, ή να του λέει να ξανάρθει όταν δεν θα έχει ούτε δέκατα.

Με τον τρόπο αυτό,

  1. αποκλείονται αμέτρητοι πολίτες από τις δομές υγείας, αφού είναι πρακτικά αδύνατον να κάνεις εξετάσεις αίματος ή οποιεσδήποτε άλλες σε δημόσιο νοσοκομείο αν επείγεσαι (απίστευτη ταλαιπωρία, καθυστέρηση και έκθεση σε μολυσματικούς κινδύνους, λόγω του πλήθους των ασθενών)
  2. Επιτυγχάνεται απίστευτη συμφόρηση των νοσοκομείων χωρίς λόγο και μιλάμε για κατάρρευση του συστήματος υγείας, που κανονικά δεν θα γινόταν.

Με ποιό σκεπτικό και δικαίωμα δεν επιτρέπετε στις ιδιωτικές δομές, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ακυρώνουν εγχειρήσεις και εξετάσεις που είχαν προγραμματιστεί, όταν ο καθένας μπορεί με τα πρώτα κρύα κάθε χρόνο, να έχει δέκατα για μερικές ημέρες και αυτό να μην έχει καμία σχέση με τον περίφημο κορωνοϊό σας, που έχει καταλήξει από απλός ιός, μοχλός προώθησης δικτατορικών συμπεριφορών;;

Δεν αφήνετε τους προσωπικούς γιατρούς μας να μας γράψουν ένα αντιβιοτικό και μας στέλνετε στα νοσοκομεία με το παραμικρό και μετά βγαίνουν τα κανάλια και μιλούν για φόρτο στα νοσοκομεία.

Αν κάνω λάθος θα δημοσιεύσω την απάντησή σας και θα ζητήσω και συγγνώμη. Είναι όμως τόσο προφανή τα δεδομένα, που δεν νομίζω ότι θα λάβω οποιαδήποτε απάντηση.