Σε περίπτωση πολέμου, ή ταραχών, οι Έλληνες θα πάνε σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, αφού είναι άκακοι και φλώροι

Οι εποχές που οι Έλληνες ήταν σκληροτράχηλοι πολεμιστές και εξερευνητές έχει παρέλθει για τα καλά και προ πολλού.

Το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού, αν κλείσουν τα σούπερ μάρκετ θα πεθάνει από την πείνα και αν κλείσουν τα φαρμακεία θα πεθάνει από τις απλές καθημερινές κακουχίες.

Σε περίπτωση γενικευμένων ταραχών, εξέγερσης ή επανάστασης καταπιεσμένων μεταναστών (Έλληνες δεν υπάρχει περίπτωση να εξεγερθούν ακόμη και να τους κλείσουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης) οι Έλληνες2 κάτοικοι δεν θα μπουν οι περισσότεροι τουλάχιστον να τρέξουν για να σωθούν αφού είναι μαλθακοί, δεν θα ξέρουν πως να μετακινηθούν με ασφάλεια, ή πως να οχυρώσουν το σπίτι τους, ή να βρουν τρόφιμα για να μη πεθάνουν από την πείνα.

Σε περίπτωση εισβολής ξένου κράτους ή εμφυλίου (όπως το πάει ο Μητσοτάκης που χωρίζει μαζί με τα βοθροκάναλα τους Έλληνες σε μπολιασμένους και αμπόλιαστους) θα χαθεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι, προσπαθώντας να εξηγήσει στους αντιπάλους ότι έχει δικαιώματα και δίκιο και προσπαθώντας να τους καλοπιάσει, μη πιστεύοντας ότι πρέπει να δράσει ασκώντας βία για να σωθεί. Θα περιμένουν όλοι να έρθει η αστυνομία και η πυροσβεστική, ή και κανένα ασθενοφόρο.

Αν μου πει κανείς ότι δεν είναι και τόσο πιθανόν να βρεθούμε σε τέτοια κατάσταση, θα του απαντήσω ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ!!!!

Ο πλανήτης βρίσκεται σε αναβρασμό για πολλούς λόγους και όλα τα σενάρια έχουν σαν εξέλιξη την ωμή βία.

Ο άκακος ελληνικός λαός, έχει εκπαιδευτεί από τα σχολεία την εκκλησία και από τα βοθροκάναλα, ότι πρέπει να υπομένει αμίλητος τα πάντα. Αμίλητος, πόσο μάλλον άπραγος. Ο κάτοικος της Ελλάδας σήμερα, δεν ξέρει τι θα πει παίρνω το δίκιο μου με το σπαθί μου. Εκπαιδεύτηκε να το πάρει σε δέκα χρόνια δια της δικαστικής οδού. Και “σπαθί” να μη σύρει, δεν μιλάει καν. Διαμαρτύρεται μέσω ποστ στα social media.

Οι πιο πολλοί είναι ανίκανοι, μαλθακοί και ανεκπαίδευτοι φλώροι, που δεν διανοούνται καν να ασκήσουν βία για να προστατευτούν, καθώς με κομμουνιστική νοοτροπία περιμένουν να δράσει το “οργανωμένο κράτος” (θλιβερό ανέκδοτο).

Σε περίπτωση ανάγκης θα πάνε οι πιο πολλοί, όπως λέει η παροιμία, πράγματι σαν το σκυλί στ΄ αμπέλι. Δεν προσφέρεται ούτε η στοιχειώδης εκπαίδευση από το κράτος, για να μην έχουν οι δυνάμεις ασφαλείας να αντιμετωπίσουν εκπαιδευμένους πολίτες σε περίπτωση εξέγερσης και για να μη περνάει καν από το μυαλό των υπηκόων η περίπτωση καθολικής εξέγερσης, ανυπακοής ή άσκησης βίας κατά των αρχών.

Έτσι, η επίσης άκακη και απλά κουτοπόνηρη εξουσία αποτελούμενη κυρίως από ρεμάλια, αισθάνεται ασφαλής, αλλά δεν είναι, γιατί αν χρειαστεί τον λαό για να αμυνθεί σε παλλαϊκή άμυνα, θα πάνε όλοι στο μέτωπο με πανό και βιντεοσκοπώντας με τα smartphone.

Είμαστε ένα άκακος λαός φλώρων. Ένα ανέμελο και άβουλο κοπάδι προβάτων. Μέσα στα πρόβατα όμως ρε ρεμάλια κρύβονται και λιοντάρια!!!

Ο Αλέξανδρος είπε: “Δεν φοβάμαι ένα στρατό λιονταριών που διοικούνται από ένα πρόβατο. Φοβάμαι ένα στρατό προβάτων που τα διοικεί ένα λιοντάρι”.

Το νου σας ρεμάλια!!!