Σήμα κινδύνου και έκκληση προς τον Πρωθυπουργό: Ανύπαρκτη και άκρως επικίνδυνη η έννοια του αποξενωτή γονέα

Άκουσα τον Υπουργό δικαιοσύνης να δίνει συνέντευξη στις 18/11/2020 και να υπόσχεται ότι στο νόμο που θα παρουσιάσει σύντομα για δημόσια διαβούλευση για την διαχείριση των υποθέσεων χωρισμένων γονέων και παιδιών, θα εισάγει και την έννοια του αποξενωτή γονέα, που εισήγαγε πρώτος κάποιος δρ. Gardner, ένας διεστραμμένος τύπος, οπαδός της παιδοφιλίας της κοπρολαγνείας, της νεκροφιλίας κτλ. που ζητάει να λέμε στα παιδιά ότι το να τα βιάζουν οι μπαμπάδες είναι φυσιολογικό !!!!

Ισχυρίστηκε λοιπόν αυτός ο Gardner, ότι όταν μία μάνα ή ένα παιδί λένε ότι κακοποιούνται από τον πατέρα, τότε θα πρέπει να συλλαμβάνονται και να κλείνονται στη φυλακή ή σε ίδρυμα επαναπρογραμματισμού της προσωπικότητας, επειδή δήθεν η μάνα κάνει προπαγάνδα στο παιδί και προκαλεί την γονική αποξένωση του πατέρα. Ο απίθανος αυτός τύπος θεωρεί ότι δεν υπάρχει κακοποίηση ούτε των γυναικών ούτε των παιδιών (συνήθως) και ότι όλα αυτά είναι ψέματα και πρέπει οι γυναίκες και τα παιδιά να τιμωρούνται όταν τα καταγγέλλουν.

Δεν με πιστεύετε; Σε δικαστήρια μάλιστα που εφαρμόζουν το δόγμα της γονικής αποξένωσης, όταν το παιδί λέει ότι ο πατέρας δεν του φέρεται καλά, τότε τιμωρούν την μητέρα με φυλάκιση και δίνουν το παιδί στον πατέρα, που ακόμη και αν το βιάζει δεν πειράζει, αφού μπορεί να είναι ταυτόχρονα στοργικός μαζί του. Επίσης δικαστές πολύ προοδευτικοί, απαγόρευσαν σε μάνες να θηλάζουν τα βρέφη παιδιά τους, διότι την μισή βδομάδα που έχει το βρέφος ο πατέρας δεν θα μπορεί να το θηλάσει.

Με αυτόν μπροστάρη λοιπόν, ξεκίνησαν κάποιοι μπαμπάδες, με πολιτική επιρροή και πολύ χρήμα, όπως καταγγέλλει και ο πρόεδρος πρωτοδικών κ. Πλαγάκος να ανατρέψουν τις εις βάρος τους δικαστικές αποφάσεις μέσω νόμων. Αυτό το “κίνημα”, έφτασε όπως ήταν επόμενο και στην Ελλάδα, επίσης συνοδευόμενο με πολύ χρήμα και δημοσιότητα εμφανιζόμενο να έχει την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, του οποίου το αυτί φαίνεται να μην ιδρώνει από τις καταγγελίες του Δικαστή κ. Πλαγάκου.

Έδειξα μάλιστα και με έρευνα που έκανα, ότι δεν υπάρχει ούτε σαν έννοια ούτε σαν ασθένεια των παιδιών, όπως αναληθώς παρουσιάζεται ως αναγνωρισμένη δήθεν από τον ΠΟΥ η γονική αποξένωση.

Θα χρησιμοποιηθεί μόνο σαν αντίβαρο, κατά των καταγγελιών των γυναικών και των παιδιών, που κακοποιούνται σωματικά ή και σεξουαλικά από τους βίαιους μπαμπάδες, που κακοποιούν τις γυναίκες και τα παιδιά τους.

Είναι μάλιστα απορίας άξιον κ. Πρωθυπουργέ, το πως ισχυρίζονταν και μάλιστα γραπτώς αναρτώντας λεπτομέρειες στο διαδίκτυο, κάποιοι μπαμπάδες, ότι γνώριζαν το τι θα περιείχε το πόρισμα εισήγησης της διεπιστημονικής νομοπαρασκευαστικής επιτροπής, που όρισε το Υπουργείο Δικαιοσύνης, πριν η επιτροπή δώσει το πόρισμα και πριν δοθεί ο νόμος για διαβούλευση. Σε αυτό πρέπει να απαντήσει ο Υπουργός σας.

Δείτε τι λέει ο οπαδός της παιδοφιλίας της κοπρολαγνείας, της νεκροφιλίας κτλ.

https://www.youtube.com/watch?v=TqqLWI1jfYU

Θα πρέπει να τα σκεφτεί όλα αυτά καλά ο Υπουργός Δικαιοσύνης, διότι δεν δικαιούται να πει ότι δεν ήξερε και δεν γνώριζε, αφού μελέτες και περιστατικά έχουν δείξει ότι έφηβοι έχουν οδηγηθεί στην ή στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Δεν γίνεται να μην τολμούν να μιλήσουν οι κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδάκια, επειδή θα τους ονομάσουν αποξενωτές και θα τους κλείσουν (αφού τρώγοντας έρχεται η όρεξη), στη φυλακή τις μάνες και σε ιδρύματα επαναπρογραμματισμού της προσωπικότητας τα παιδιά.

Προσοχή λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ, γιατί το νομοσχέδιο του κ. Τσιάρα, ήδη ζητούν να αποσύρετε οι παρακάτω οργανώσεις και συλλογικότητες:

Πανελλήνια Ένωση Γονέων και Πολιτών (Π.Ε.Γ.Π.)
Δίκτυο για την Αντιμετώπιση της Βίας κατά των Γυναικών
Ελληνικό Δίκτυο για την Φεμινιστική Απεργία
Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης
Ένωση Γυναικών Ελλάδας ( Ε.Γ.Ε.)
Ένωση Ελληνίδων Νομικών
Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη (ΚΕΔΕ)
Κίνηση Δημοκρατικών Γυναικών
Σύνδεσμος Ελληνίδων Επιστημόνων (Σ.Ε.Ε.)
Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «ΤΟ ΜΩΒ»
Χριστιανική Ένωσης Νεανίδων (ΧΕΝ) Ελλάδος