Τι θα γίνει αν σε 4 μήνες μας πουν ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκες;; Θα τις βγάλουμε;; VIDEO

Πριν από λίγους μήνες μας έλεγαν ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκες. Μετά μας είπαν να φοράμε και ότι αυτά τα έλεγαν διότι δεν είχαν επαρκή στοιχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι μου είπε επιφανής Υπουργός, οπότε τώρα που ανακοινώθηκε αυτό, όποιος επικαλείται παλιά βίντεο και τα συγκρίνει με τωρινά αναπαράγει FAKE NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχουμε δείξει κατά καιρούς όλους τους ειδικούς και τις ειδικές, να λένε με στόμφο και απόλυτη σιγουριά, ότι δεν πρέπει να φοράμε μάσκα, ή τουλάχιστον δεν έχει νόημα να τη φοράμε, αναπαράγοντας αυτά που έλεγε και εξακολουθεί να λέει ο Π.Ο.Υ., ότι δηλαδή, μάσκα φορούν οι άρρωστοι που έχουν συμπτώματα αναπνευστικού νοσήματος, όχι απαραίτητα COVID 19, οι ευάλωτοι ασθενείς το ανοσοποιητικό σύστημα των οποίων έχει μπει σε καταστολή μέσω φαρμάκων για θεραπευτικούς λόγους, ή που το ανοσοποιητικό τους σύστημα έχει καταρρεύσει, καθώς και οι επαγγελματίες υγείας, γιατροί νοσοκόμοι κτλ.

Τώρα όμως, οι ειδικοί της κυβέρνησης, άλλαξαν ξαφνικά γνώμη και χωρίς να πείσουν τον κόσμο για την ανάγκη να φορά μάσκα, του την επέβαλαν με την απειλή προστίμων.

Οι ίδιοι όμως που έλεγαν με σιγουριά ότι δεν χρειάζεται η μάσκα, με την βοήθεια πάντα των τηλεπαρουσιαστών των καναλιών, τώρα μας λένε το αντίθετο. Για παράδειγμα

https://www.youtube.com/watch?v=V2N0guYg8Pw&feature=emb_title

Όσοι ξέρουμε από τηλεόραση καταλαβαίνουμε ότι ο παρουσιαστής κάνει πάσα στον Τσιόδρα για να πει ότι δεν χρειάζεται να φοράμε μάσκες.

Όπως λοιπόν άλλαξαν γνώμη, σίγουρα όχι, κατά την κοινή λογική επειδή δεν είχαν εμπειρία, αφού υπάρχει γενικά εμπειρία και δεν ανακαλύψαμε τώρα τα λοιμώδη νοσήματα, γιατί να μην ξαναλλάξουν γνώμη και να μας πουν τα αντίθετα; Και μη μου πείτε αποκλείεται.