Το σύστημα δεν νοιάζεται ποιο κόμμα υποστηρίζετε! Αρκεί να υποστηρίζετε ένα κόμμα

Τι θα γίνει τώρα που η εμπιστοσύνη του κόσμου στα κόμματα χάνεται;;;

Για ένα να είστε σίγουροι. όπως κατέστρεψαν το μεγάλο ΠΑΣΟΚ, επειδή δεν υπήρχε άτομο ικανό να πείσει τον κόσμο και να τον παρασύρει, μπορούν οι “κουμανταδόροι” να καταστρέψουν οποιοδήποτε κόμμα θελήσουν, μικρό ή μεγάλο και όπως θέριεψαν τον ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 2,5%, μπορούν να θεριέψουν οποιοδήποτε μικρό κόμμα, αρκεί να έχει το κόμμα αυτό στο τιμόνι του κάποιον που μπορεί να πείσει τον κόσμο. Τον πολύ κόσμο. Ο Βελόπουλος, δεν μπορεί να πείσει τον πολύ κόσμο, όπως δεν μπορεί και ο Βαρουφάκης και βεβαίως ο Ανδρουλάκης.

Ο Κασιδιάρης μπορεί;;;, Ο Μπογδάνος μπορεί;;; Σαφώς και δεν μπορούν. Χρειάζεται κάποιος νέος αλλά και χαρισματικός, που να μην συμμετείχε σε κυβερνήσεις συνδεδεμένες με εφιαλτικά γεγονότα αλλά και σενάρια, οπότε ξεχάστε όποιον διετέλεσε υπουργός.

Ο ευρών χαρισματικό κομματάρχη αμοιφθήσεται που λέει και η λαϊκή ρήση, αλλιώς μας βλέπω να περιμένουμε να μας κυβερνήσει ο αυτόματος πιλότος, κοινώς η τεχνητή νοημοσύνη, που όμως αργεί.

Οπότε τι θα γίνει στην πατρίδα μας;;; Θα μας κυβερνήσει ο γιος της Ντόρας ο Μπακογιάννης;;; Αυτόν δεν θα τον ακολουθήσει κανείς θα μου πείτε, αλλά….. υπάρχει ένα τεράστιο αλλά. Όλους αυτούς τους ανίκανους που κυβέρνησαν δεν τους ακολούθησαν οι ανόητοι και τους φιλούσαν και τα χέρια;;;

“Τα όργανά μας θα είναι άτομα μεμπτά”, λένε τα Πρωτόκολλα. Ετοιμαστείτε λοιπόν να έχετε πρωθυπουργούς “μη χαρισματικούς”, όπως ο Τρυντώ, ο ξεμωραμένος Μπάϊντεν και τα βούρλα μαριονέτες της υπόλοιπης Ευρώπης.

Θα μου πείτε  έχουμε ήδη μαριονέτες. Κι εγώ σας λέω, ετοιμαστείτε για ακόμη μεγαλύτερες μαριονέτες.

Πάντως να ξέρετε ένα πράγμα. Τα αφεντικά, δεν νοιάζονται για το ποιο κόμμα προτιμάτε, αρκεί να προτιμάτε ένα κόμμα. Οποιοδήποτε κόμμα, γιατί έτσι δείχνετε εμπιστοσύνη στο σύστημα διοίκησης που έχουν επιβάλει. Στο κάτω κάτω, όποιο κόμμα και να βγει, στα βασικά θέματα, θα κάνει αυτά που θέλουν τα αφεντικά. Για να μένει μάλιστα μαντρωμένο το πλήθος μέσα στο σύστημα και να μην επαναστατεί, του δίνουν και μερικά δήθεν εξωσυστημικά κόμματα για να τα υποστηρίζει και να νομίζει ότι το σύστημα, η μέθοδος διακυβέρνησης μπορεί να επιφέρει λύσεις στα προβλήματά του.

Το σύστημα είναι ένοχο και λύσεις δεν μπορεί να δώσει και με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στον τελικό σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε πριν από περίπου 250 χρόνια την 1η Μαΐου του 1776. Ο τελικός σκοπός είναι η παγκόσμια χούντα, αφού το λεγόμενο σύστημα δημοκρατικής διακυβέρνησης, ανέκαθεν από τότε που δημιουργήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, αυτό το σκοπό είχε, να φέρει ΧΟΥΝΤΑ.

Αν δεν θυμάστε τι έγινε την Πρωτομαγιά του 1776, σας θυμίζω ότι δημιουργήθηκαν οι ILLUMINATI για να φέρουν το λεγόμενο δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης σε όλο τον κόσμο. Αν μάλιστα ρωτήσουμε τα βοοειδή που κατοικούν στον πλανήτη, τι γιορτάζουν την Πρωτομαγιά, άλλοι θα πουν τα εργατικά δίκια, άλλο θα πουν ότι γιορτάζουν το Κιλελέρ και οι πιο πολλοί θα πουν ότι δεν τους ενδιαφέρει, αρκεί που εκείνη τη μέρα έχουν αργία.

Με δύο λόγια οι κάτοικοι του πλανήτη, είναι αντάξιοι του μέλλοντος που καλούνται να ζήσουν.