Τους εμβολιάσατε και αντί για τη ζωή τους πίσω, πήρανε … lock down

Νομίζω ότι ο τίτλος τα λέει όλα. Τα παπαγαλάκια της μοντέρνας χούντας του κορωνοϊού, λέγανε ότι θα πάρουν τη ζωή τους πίσω αν κάνουν το εμβόλιο και αντί για τη ζωή τους, πήραν ξέρετε τι. Ένα LOCK DOWN ίσα με το μπόϊ τους. Δεν συνεχίζω διότι η εξαπάτηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι ξεκάθαρη.

Τι ήθελα και έλεγα ότι θα κυκλοφορούμε μόνο με τα πόδια ή ποδήλατο;; Βόλτες με αυτοκίνητα τέλος. Χθες το βράδυ το υπενθύμισα παίζοντας ένα βίντεο που είχα γυρίσει πριν από 10 και πλέον χρόνια και σήμερα βγήκαν και με επιβεβαίωσαν.

Πάντως, όταν τελειώσει το show με τον κορωνοϊό, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε πως θα πάρουμε τη ζωή μας πίσω, αφού ήδη ανακοίνωσαν, ότι τα λεφτά των επιδομάτων των 534 ευρώ τελείωσαν και δεν επιτρέπονται οι αναστολές εργασίας με πληρωμή από το κράτος.

Για το καλό όλων θα ακούσετε τα νέα μέτρα. Τότε θα δείτε πως θα ζείτε και που θα επιτρέπεται να ζείτε και τι θα επιτρέπεται να τρώτε, ή καλύτερα τι θα μπορείτε να τρώτε.

Ο κοινοβιακός λιτός βίος του Βαρουφάκη θα εφαρμοστεί επί Ν.Δ. ή επί οικουμενικής κυβέρνησης, που θα προκύψει με την απλή αναλογική στις επόμενες εκλογές, όπου το πολιτικό σύστημα θα “καεί” όλο μαζί, στα μάτια του κόσμου που θα επιζητά μετά μανίας μία “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΥΣΗ”.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, μυθιστόρημα αχαλίνωτης πραγματικότητας και εφαρμοσμένης φαντασίας.