Ανατίθεται η επανεκκίνηση του πλανήτη στην εταιρεία ΛΑΜΟΓΙΑ Ε.Π.Ε. – VIDEO

Όταν παγκόσμια χρησιμοποιούν όλα τα δασκαλεμένα πιόνια τις ίδιες φράσεις (BUILD BACK BETTER, θα ξαναστήσουμε τον κόσμο καλύτερα). Όταν λοιπόν ταυτόχρονα σε όλο τον πλανήτη από τις 4/1/2021 εφαρμόζεται σκληρότερη καραντίνα, χωρίς φανερή συνεννόηση. Όταν άτομα που διοικούν χώρες σε τεράστια απόσταση και που δεν συναντιούνται μεταξύ τους, εφαρμόζουν τα ίδια μέτρα και σου λένε τα ίδια λόγια και τις ίδιες ατάκες και χρησιμοποιούν την ίδια επιχειρηματολογία για να σε πείσουν να υπακούσεις στην όποια ανωμαλία σου επιβάλλουν, τότε κάποιος συντονίζει όλο αυτό το παγκόσμιο σώου.

Χαριτολογώντας αυτό το συντονιστικό κέντρο το ονομάζω ΛΑΜΟΓΙΑ Ε.Π.Ε. αλλά δεν νομίζω να έχω και άδικο.

https://www.youtube.com/watch?v=oxg0Wk-rKpk

Δυστυχώς όλοι οι υπάνθρωποι, οι απάνθρωποι και οι μη άνθρωποι που δουλεύουν εναντίον της ανθρωπότητας, δεν θα λογοδοτήσουν στο ουσιαστικά ανύπαρκτο σύστημα δικαιοσύνης αυτού του κόσμου. Αυτό αποδεικνύει και το ότι ο κόσμος αυτός είναι άδικος και βέβαια το ότι δεν είναι ο κόσμος του Θεού (αυτό αφορά τους γραφικούς όπως εγώ).

Έχουν την ψευδαίσθηση, ότι θα την βγάλουν καθαρή, γιατί το πανίσχυρο κατεστημένο που τους ταΐζει και τους δίνει πρόσκαιρη δόξα και χρήμα, τους δίνει και εξουσία για να επιβάλουν τις ανωμαλίες τους πάνω στους πολλούς και αδύναμους.

Εκεί στην ΛΑΜΟΓΙΑ Ε.Π.Ε. χαίρεστε ε;;;;;

Τον Άλλον τον ρωτήσατε;;;;;; Αυτόν να φοβάστε λαμόγια