Αυτό που θέλει να κάνει η Δύση και θέλει να το αποφύγει ο Πούτιν

Ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν κήρυξε ειδική στρατιωτική επιχείρηση και όχι πόλεμο, ήταν το ότι ήθελε να αποφύγει αυτό που συμβαίνει τώρα

Η ανερχόμενη οικονομική ισχύς της Ρωσίας την τελευταία εικοσαετία, βασίζεται, όχι σε είσπραξη τόκων από δανεισμό, ή μαγείρεμα των δημοσιονομικών δεδομένων και νεκρά νούμερα σε κάποιο υπολογιστή, αλλά στον πραγματικό της πλούτο, που είναι το φυσικό αέριο, το πετρέλαιο, το σιτάρι και τα λιπάσματα. Αυτός ο φυσικός πλούτος, είναι ανεξάντλητος και μπορεί να τροφοδοτεί τον πλανήτη για αιώνες.

Αντίθετα, ο Δυτικός κόσμος, ήδη εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια, έχει αυτοκτονήσει οικονομικά, αφού για λόγους δήθεν οικολογίας, έδιωξε όλες τις βιομηχανίες από το έδαφός του και τις έστειλε σε χώρες του τρίτου κόσμου, νομίζεις και ότι από εκεί, δεν θα μόλυναν τον πλανήτη.

Έτσι χάθηκαν δεκάδες εκατομμύρια θέσεις εργασίας και ο δυτικός πληθυσμός άρχισε σταδιακά να μη ζει αλλά να επιβιώνει χάρη στα αμέτρητα επιδόματα που του μοιράζουν, εξαρτώμενος διαρκώς από τα κράτη αφέντες.

Αυτή τη τακτική φτωχοποίησης δεν μπόρεσαν να την επιβάλουν στην Ρωσία, όπου γενικά δεν μπόρεσε ο Δυτικός κόσμος να επιβάλει οτιδήποτε και γι αυτό αποφασίστηκε, ότι η οικονομική της καταστροφή θα πρέπει να επέλθει με μείωση των όποιων εμπορικών της συναλλαγών με τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο δούρειος ίππος για να γίνει αυτό είναι μία ουσιαστική ανύπαρκτη ιστορικά και δημιουργημένη από την Σοβιετική Ένωση χώρα, δηλαδή η Ουκρανία, που υπάρχει κατέχοντας εδάφη της Ρωσίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας (γι αυτό είναι και τόσο μεγάλη). Μία μικρογραφία της Ουκρανίας, είναι τα Σκόπια, που δεν υφίστανται από ιστορικής άποψης και κατέχουν εδάφη ελληνικά, βουλγαρικά, σερβικά, και κάποια αλβανικά. Όπως δεν υπάρχει Σκοπιανό (Μακεδονικό) έθνος, δεν υπάρχει και Ουκρανικό.

Έτσι, για να μη μακρυγορώ, προσπαθεί η Δύση εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, να παρασύρει τη Μόσχα, σε ένα πόλεμο με την Ουκρανία, ώστε να μην μπορεί να επιδοθεί στο εμπόριο και την ανάπτυξη, που βασίζονται στον αληθινό της πλούτο και όχι στο πόσα χρήματα μπορεί να δανειστεί με το πάτημα ενός τραπεζικού κουμπιού.

Αυτό προσπαθούσε να αποφύγει ο Πούτιν, αλλά από ότι φαίνεται δεν μπόρεσε να το αποφύγει, διότι η Δύση χρησιμοποιεί ότι έχει και δεν έχει, για να εξοπλίσει ένα τεράστιο στρατό, αποτελούμενο όχι μόνο από Ουκρανούς, αλλά και από μισθοφόρους από όλο τον πλανήτη.

Αυτό αναγκάζει τον Πούτιν να πάρει εργατικό και επιστημονικό ανθρώπινο δυναμικό από την ενεργή οικονομία και να το βάλει να κάνει πόλεμο. Αναγκάζεται να αλλάξει τις παραγωγές εργοστασίων, που αντί να ετοιμάζουν προϊόντα προς εξαγωγή για εισροή συναλλάγματος, θα παράγουν ότι χρειάζεται ο πόλεμος. Όλα αυτά θα ρίξουν και την λεγόμενη ψυχολογία της αγοράς, με αποτέλεσμα να πέσει η κίνηση.

Την ίδια ώρα, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. καταστρέφουν κάθε ιδιωτική οικονομία, με τα μέτρα που πήραν δήθεν κατά της Ρωσίας και με τα οποία ουσιαστικά την χρηματοδοτούν για να κάνει τον πόλεμο που θέλουν στην Ουκρανία.

ΕΝΑΣ ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Έτσι, όλοι οι λαοί της γης, με ένα ιδιόρρυθμο τρόπο πολεμούν, όπως σωστά είπε η Ντόρα και ο Μητσοτάκης την Ρωσία μέσα στην Ουκρανία με όλες τις βόμβες να πέφτουν μόνο εκεί και πουθενά αλλού και με τον παγκόσμιο πληθυσμό να υφίσταται τις οικονομικές συνέπειες ενός πολέμου, χωρίς να καταστρέφονται όμως οι υποδομές του και χωρίς να μειώνεται η δυνατότητα ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού από τις διοικούσες ελίτ, αφού όλα τα δίκτυα λειτουργούν κανονικά και όλα τα ψηφιακά μέσα φακελώματος και καταναγκασμού συνεχίζουν τη δουλειά τους σαν να μη συμβαίνει τίποτε.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ

Τα αφεντικά του Πούτιν και της Δύσης, έχουν συμμαχήσει για να μαντρώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό σε μία νέου τύπου κοινωνία μέσα στα αμέσως επόμενα χρόνια, (βλέπε λεπτομέρειες στα νέα μου βιβλία), και ως τώρα στην Ουκρανία είδαμε ένα θέατρο του παραλόγου με τους Ρώσους να παριστάνουν τους ηλίθιους και να μην κάνουν ότι ήταν αυτονόητο να κάνουν κατά της Ουκρανίας, να καταστρέψουν δηλαδή μόνιμα, κάθε υποδομή παραγωγής ενέργειας, επικοινωνιών, συγκοινωνιών, γέφυρες, δρόμους, κρατικά κτίρια κτλ. Αυτό που βλέπουμε, είναι μία παρωδία πολέμου και δεν σας το είπε κανένας ειδικός στην τηλεόραση, διότι αυτοί που μιλούν δεν είναι ειδικοί, αλλά πιόνια που βγαίνουν στο γυαλί για να κοιμίσουν ακόμη περισσότερο τους ήδη κοιμισμένους τηλεθεατές.

Ο πόλεμος θα γίνει αληθινός , αν καταστραφούν όλες οι ενεργειακές (εργοστάσια παραγωγής ενέργειας) και επικοινωνιακές (τηλεόραση, ιντερνέτ, τηλεφωνία) υποδομές της Ουκρανίας και αν απειλήσει ο Πούτιν με πυρηνικό πλήγμα, κάθε χώρα που θα στείλει όπλα στην Ουκρανία.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ

Αυτό που συμβαίνει για την ώρα, είναι η υλοποίηση του σχεδίου της Δύσης για καταστροφή της Ρωσίας.

Ο Πούτιν για να βγει από το λούκι, έστω και αργά, θα πρέπει να συγκεντρώσει στρατό και υλικό πολέμου, αντάξιο της Ρωσίας και να συντρίψει την Ουκρανία μέσα σε μία εβδομάδα, χρησιμοποιώντας την πραγματική ισχύ του.

Μετά, απλά θα περιμένει να καταστραφούν, όχι οι ήδη κατεστραμμένες οικονομίες των Ευρωπαϊκών κρατών και των ΗΠΑ, αλλά οι ατομικές οικονομίες των κατοίκων τους, που θα τους στρέψουν κατά των πολιτικών μαριονεττών που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς και τους προέδρους τους.

Έτσι έχουν τα πράγματα.