Δείτε τι είχα γράψει πριν από πολλά χρόνια, στο βιβλίο μου “25 ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ” (τ. 49)

Σελίς 173

ΒΗΜΑ ΕΙΚΟΣΤΟ ΠΕΜΠΤΟ

25.1 Τις τελευταίες αυτές οδηγίες θα κρατήσει μόνο η κεντρική διοίκηση, αφού είναι οι οδηγίες της πραγματικής αποστολής του βασιλιά μας και υιού μου.

Σχόλιο: Το κεφάλαιο, ή το πρωτόκολλο αυτό, όπως θέλετε πείτε το, δεν το είχαν το 1895, όταν τα εμφάνισαν έστω και παραποιημένα για να ενοχοποιήσουν τους Εβραίους. Είναι το βασικό πρωτόκολλο του τελικού βήματος του σχεδίου. Προσέξτε  λέξη  λέξη αυτά που λέει και άλλα σχόλια δεν χρειάζονται.

25.2 Όταν κυριαρχήσει στον κόσμο βάσει του σχεδίου που ανέπτυξα, ούτε τα σαρκικά ούτε τα πνευματικά πάθη των ανθρώπων θα τον επηρεάζουν. Θα είναι άμεμπτος και τέλειος. Ο κόσμος της Γης θα του είναι αδιάφορος.

25.3 Θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να τον λατρεύουν και να τον προσκυνούν αυτόν και το σύμβολο της ισχύος μας από τις ημέρες που η συμπαντική αδικία του δημιουργού μάς στέρησε το προαιώνιο δικαίωμά μας να εξουσιάζουμε τα πάντα.

Όλοι θα προσκυνούν επειδή το επιθυμούν στον υιό μου και το σύμβολό μας, το 666, για να θυμόμαστε τα 666 νεφελώματα που μας παραδόθηκαν εν είδη φυλακής, αντί για όλο το σύμπαν.

25.4 Όταν όλοι οι άνθρωποι ταυτόχρονα γνωρίζοντας την ύπαρξη του Θεού, προσευχηθούν στο όνομά του βασιλιά μας, απαρνούμενοι ταυτόχρονα, και έχει σημασία αυτό, τον Δημιουργό, τότε όλη η εξουσία του σύμπαντος θα έλθει στα χέρια μας.

25.4 Για το λόγο αυτό ο βασιλιάς μας θα δώσει τα πάντα στους ανθρώπους και δεν θα κρατήσει τίποτε γι’ αυτόν. Και αυτό θα το κάνει μέσα στην απόλυτη παντοδυναμία του, για να μην νομίσει έστω και ένας ότι ενεργεί από αδυναμία.

25.5 Τότε θα διαπιστώσουν ο Δημιουργός, αλλά και ο μιαρός του δούλος, ο πρώτος Ελοχίμ την απόλυτη αποτυχία τους. Τότε θα παραμερίσουν, διότι το σύμπαν ανήκει στους ισχυρούς και τους πετυχημένους, ενώ οι άνθρωποι θα έλθουν με το μέρος των νικητών, δηλαδή με εμάς.

25.6 Τότε ο βασιλιάς μας και υιός μου θα έχει εξουσία να τους καταστρέψει και να τους αφανίσει όλους. Κι αυτούς που θα ζουν τότε κι αυτούς που θα έχουν ζήσει έως τότε. Τότε η νίκη μας θα είναι πλήρης. Τότε θα αισθανθούμε όλοι μας δικαιωμένοι. Τότε θα έχει αποκατασταθεί η τάξη στο σύμπαν και εγώ που θυσιάστηκα για δισεκατομμύρια χρόνια για όλους εσάς θα καθίσω στο θρόνο που μου αξίζει ως ο Μέγας Αρχιτέκτων του Νέου Σύμπαντος, αφού εγώ το σχεδίασα και αγωνίζομαι να το δημιουργήσω για το δικό σας και μόνο συμφέρον.

25.7 Όσοι άνθρωποι ζουν μετά την απόλυτη επικράτησή μας, δεν θέλω απλά να τους σκοτώσετε. Θέλω να δουν το θάνατο της ανθρωπότητας. Θέλω να δουν τους εαυτούς τους να γερνούν και να πεθαίνουν για πάντα. Θέλω να πεθάνουν σ’ έναν κόσμο γερόντων. Θα τους δώσουμε από τον αέρα που αναπνέουν και το νερό που πίνουν και τις τροφές που καταναλώνουν το γονίδιο της στείρωσης. Κανένα παιδί ανθρώπου δεν θα γεννηθεί πια. Έτσι, όλος ο πλανήτης θα γεράσει και έπειτα θα δει ο κάθε άνθρωπος τον βασανιστικά αναπόφευκτο θάνατο της ανθρωπότητος! Σε εκατό το πολύ χρόνια θα έχουν πεθάνει οι πάντες. Δεν θα υπάρχει κανείς για να θυμηθεί το Δημιουργό, κανείς για να ζητήσει συγχώρεση. Έτσι, η απογοήτευση του Θεού θα είναι απόλυτη και η νίκη μας τελειωτική.

25.8 Μέχρι τότε, μία είναι η κύρια παρότρυνσή μου. Θα ενεργείτε σαν να μην υπάρχουμε. Κάθε ένας που θα αναφέρετε σ’ εμάς θα τον ονομάζουμε γραφικό και τρελό. Μόνο στις μυστικές μας τελετές των υψηλόβαθμων στελεχών μας θα αναφέρεστε στο όνομά μου.

Έτσι, για να δείτε πόσο απλός, καλός και ταπεινός είμαι. Μακάρι το σκότος της αλήθειας να επικρατήσει παντού.

Αμήν.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΦΑΝΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

     Όλες οι τοπικές κυβερνήσεις θα λειτουργούν σαν εκτελεστικά όργανα της κεντρικής κυβέρνησης που θα εγκατασταθεί στα Ιεροσόλυμα.

 1. Σε κάθε κράτος θα εγκατασταθεί ένα εθνικό σύστημα αναγνώρισης με ηλεκτρονική κάρτα και πλήρες ατομικό περιουσιολόγιο.
 2. Θ’ απαιτηθεί μία πλήρης καταγραφή οπλισμού (αργότερα, όλα τα όπλα που  βρίσκονται σε ιδιωτικά χέρια θα τεθούν εκτός νόμου και θα δημευτούν).
 3. Τα μετρητά και τα τοπικά νομίσματα  θ’ απαγορευτούν. Θα εγκατασταθεί ένα σύστημα «πιστωτικών μονάδων», διαχειρίσιμο μέσω των ηλεκτρονικών καρτών, που θα είναι απαραίτητο σε όλους τους πολίτες για να πουλούν ή ν’ αγοράζουν.
 4. Οι κτηματίες και οι αγρότες θα διαταχθούν να μοιραστούν από κοινού τα  περιουσιακά τους στοιχεία και να συγκεντρωθούν σε αγροτικές μονάδες παραγωγής  τεχνητού κρέατος και αλεύρων.
 5. Θα δημιουργηθεί μια Παγκόσμια Περιβαλλοντολογική Εξουσία, η οποία θα παρέχει αχαλίνωτη εξουσία για να εκδιώκει κτηματίες, αγρότες και άλλους πολίτες απ’ τα κτήματά τους και τα σπίτια τους, ώστε να προστατευτεί η φύση και να υποστηριχτεί το οικοσύστημα.
 6. Σε μια Παγκόσμια Επισιτιστική Αρχή θα δοθεί ο έλεγχος των τροφικών  προμηθειών. Σ’ αυτή θα βρίσκεται η εξουσία για την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή όλων των τροφίμων.
 7. Σε κάθε περιοχή θα δημιουργηθεί ειδική υπηρεσία για την κράτηση σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, που θα στεγάζει τους στασιαστές, τους αποταμιευτές τροφίμων, τους αντιστασιακούς και τους υπόλοιπους παράνομους. Πολλοί άνθρωποι θα φαίνονται σαν να έχουν εξαφανιστεί, καθώς οι «εκπρόσωποι» της κυβέρνησης, θα πραγματοποιούν νυχτερινές επιδρομές για να συγκεντρώνει τους αντι-κυβερνητικούς και άλλους ύποπτους.
 8. Το Διεθνές Εγκληματολογικό Δικαστήριο θα ενισχυθεί για να εκδικάζει ποινικές υποθέσεις σε όλο τον πλανήτη, ειδικά μάλιστα ποινικές  υποθέσεις ατόμων, που έχουν κατηγορηθεί για αποταμίευση τροφίμων, που θα απαγορεύεται διά ροπάλου  και για  αντίσταση στον αναδυόμενο Νέο Πολιτισμό.
 9. Θα δημιουργηθεί υπηρεσία, ίσως και να αναβαθμιστεί κάποια που είναι ήδη  παγκόσμια γνωστή, που θα ελέγχει  τα μέσα μαζικής ενημέρωσης,   ώστε να εξασφαλίσει ότι οι εφημερίδες, τα περιοδικά,  η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το ίντερνετ κλπ. θα συνεισφέρουν θετικά για “να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κατανοήσουν πως όλες αυτές οι  δραστικές αλλαγές είναι αναγκαίες”. Η υπηρεσία αυτή θα θεσπίσει επίσης κεντρικό πρόγραμμα μαθημάτων σπουδών για τα σχολεία.
 10. Ουσιώδεις τομείς και στοιχεία της οικονομίας θα κρατικοποιηθούν και θα  τοποθετηθούν κάτω από δημόσια εξουσία έως ότου περάσει το επείγον της κρίσης, ώστε να συμπεριλάβουν τις επικοινωνίες, τις μεταφορές, τις ταχυδρομικές υπηρεσίες, τις υπηρεσίες ηλεκτρισμού, καυσίμων και τα τρόφιμα.
 11. Θα γίνει επίταξη όλης της ιδιοκτησίας, που θα έχει ήδη καταγραφεί σε ατομικά περιουσιολόγια, από το κάθε κράτος, για      λογαριασμό της  παγκόσμιας κυβέρνησης. Θα επιταχθούν ακίνητα, οικόπεδα, κτήματα, αυτοκίνητα και ιδιωτικές επιχειρήσεις. Κανείς δεν θα έχει πλέον τίποτε δικό του.

12. Το περιεχόμενο όλων των τραπεζικών λογαριασμών θα έχει ήδη κατασχεθεί  από την εποχή της οικονομικής κατάρρευσης.

Προσέξτε τώρα παρακάτω!!

Εκτελεστικά Διατάγματα  για ένα Αστυνομικό Κράτος

Για να καθησυχάσουν και να κατευνάσουν τα τρομοκρατημένα, πεινασμένα πλήθη και για να εκπληρώσουν τους όρους για ένα σοσιαλιστικό-φασιστικό αστυνομικό κράτος, αυτό που είναι αναγκαίο είναι η έκδοση εκτελεστικών διαταγμάτων. Πράγματι, τα εκτελεστικά διατάγματα που βρίσκονται ήδη σε ισχύ μπορούν να μας δώσουν μια γεύση από το τι σκοπεύουν να κάνουν.

Τα εκτελεστικά διατάγματα είναι αντισυνταγματικά. Προσπερνούν την απαιτούμενη συνταγματική διαδικασία της θέσπισης. Αυτό ήδη το ζούμε. Για πολλές δεκαετίες τώρα, εξέδιδαν νόμιμα εκτελεστικά διατάγματα, αφού ο διοικητικός και εκτελεστικός κλάδος της κάθε κυβέρνησης τα αντιμετώπιζε σαν να ήταν νόμιμοι νόμοι, που δέσμευαν αναγκαστικά τους πολίτες.

Όλες οι κυβερνήσεις, όταν θέλουν να κάνουν κάτι παράτυπο γρήγορα, φροντίζουν να εκδοθεί ένα προεδρικό διάταγμα, ή μία υπουργική απόφαση και η αντιπολίτευση δεν ανοίγει το στόμα της να μιλήσει.

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

1. Θα διαλυθούν οι οικογένειες. Οι άντρες θα ζουν χωριστά από τις γυναίκες και χωριστά θα ζουν τα παιδιά.

Οι κοιτώνες διαβίωσης θα παρακολουθούνται με τρόπο Οργουελικό και θα υπάρχει η δυνατότητα στο κράτος να κάνει σε κάθε οίκημα ανακοινώσεις που υποχρεωτικά θα παρακολουθούν οι πάντες μέσω τηλεόρασης, η τεχνολογία της οποίας δεν έχει δοθεί ακόμη.

2. Όλοι θα έχουν πάρει το λεγόμενο χάραγμα, που θα είναι ένα μέσον ατομικής αναγνώρισης και μοναδικό μέσον συναλλαγών αλλά και παρακολούθησης.

3. Θα δοθεί σε όσους έχουν το χάραγμα, δωρεάν στέγη και  τροφή. Οι πάντες θα τρέφονται με κρεατόμαζες και με τα εγκεκριμένα άλευρα των εταιρειών μεταλλαγμένων τροφίμων.

4. Με  τις ουσίες που θα περιέχονται στα τρόφιμα και το νερό, θα επέλθει αφενός μεν η στείρωση, αφετέρου δε η μείωση της σεξουαλικής επιθυμίας, ενώ οι άνδρες θα γίνουν λιγότερο αρρενωποί, ενώ οι γυναίκες λιγότερο θηλυπρεπείς. Θα γίνει δηλαδή προσπάθεια δημιουργίας της unisex κοινωνίας.

5. Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν θα εργάζονται και σχεδόν όλες οι εργασίες θα εκτελούνται ρομποτικά.

6. Κάθε περιουσιακό στοιχείο, ακόμη και τα προσωπικά αντικείμενα θα πρέπει να έχουν κατασχεθεί σε βάθος πενταετίας.

7. Όλοι θα συμμετέχουν στην λαϊκή εκπαίδευση σε καθημερινή βάση και θα εφαρμοστεί η λεγόμενη “δια βίου μάθηση”, την έννοια της οποίας έχουν εισάγει στο υποσυνείδητο του καθενός από τώρα.

8. Οι καταυλισμοί των ανθρώπων, καθώς και οι χώροι εργασίας όσων εργάζονται, θα βρίσκονται εκτός των ζωνών όπου θα απαγορεύονται οι άνθρωποι (NO HUMAN ZONES).

9. Κάθε έννοια που έχει να κάνει με τις σημερινές θρησκείες θα έχει ξεριζωθεί.

==========================================================

Στο 25.7, μιλώ για το γονίδιο της στείρωσης. Να δούμε τελικά πως θα υπάρξει μέσα στα ανθρώπινα σώματα. Αυτό δεν το ξέρουμε ακόμη και μένει να το δούμε, εφόσον φθάσει το σχέδιό τους στο σημείο αυτό.