Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλήξουμε στο να μας υποχρεώσουν να βάλουμε εθελοντικά τσιπάκι (ή κάτι παρόμοιο) στο σώμα.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλήξουμε στο να μας υποχρεώσουν να βάλουμε τσιπάκι (ή κάτι παρόμοιο) στο σώμα. Το ποια θα είναι η τελική αιτιολογία δεν γνωρίζουμε, ούτε έχει σημασία. Επίσης δεν γνωρίζουμε πότε θα το επιβάλουν. Μπορεί σε πέντε μήνες, μπορεί και σε μερικά χρόνια.

Αυτό θα είναι και το λεγόμενο χάραγμα της Αποκάλυψης.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ, υπό την έννοια του ότι δεν θα σε ακινητοποιούν για να σου το τοποθετήσουν δια της βίας. Θα είναι απόλυτα εθελοντικό, ΑΛΛΑ όποια και όποιος δεν θα το πάρει, δεν θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην καθημερινότητα των υπολοίπων που θα το πάρουν. Κοινώς θα απομακρύνεται από το κοινωνικό σύνολο, αφού δεν θα μπορεί ούτε να πληρώσει ούτε να πληρωθεί. Ίσως σε κλειστά στρατόπεδα, ίσως σε κάποιες περιοχές που θα αποκλειστούν περιφερειακά για να μην μπορούν να βγουν όσες και όσοι μπαίνουν μέσα.

Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ. Μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους επαγγελματίες και υπαλλήλους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13:16-17

16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχοὺς καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δῶσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ αφού η ζωή στον κόσμο αυτό είναι εφιαλτική, βασανιστική, εφήμερη και προσωρινή με άγνωστη ημερομηνία λήξεως.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ, αφού όπως ζήτησε ο Χριστός, ουσιαστικά θα έχει την ευκαιρία να αρνηθεί αυτή τη ζωή και να ζητήσει την πραγματική ζωή που έχει χάσει στον κόσμο του Χριστού, στον οποίο έχουν δοθεί πολλά ονόματα, όπως Βασιλεία των Ουρανών, Παράδεισος, Κόσμος του Φωτός κτλ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ.

Δεν υπάρχει πλέον και πολύς χρόνος για σκέψεις και φιλοσοφίες, ή καταστροφικές θεολογικές ερμηνείες, όπως το ότι δήθεν το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις.

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ θα ειναι κάτι που θα το πάρεις στο σώμα σου και χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράζεις, ούτε να πουλάς, ούτε να εργάζεσαι, ούτε να ζεις μαζί με όσους και όσες θα το έχουν πάρει.

Η αιτιολογία για όλα αυτά, θα πρέπει να είναι αληθοφανής και από ότι φαίνεται, χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι, θα μπορούσε να έχει σχέση με την παγκόσμια υγεία.

Δεν μιλάμε πλέον για θεωρίες και εσχατολογικές φιλοσοφικές συζητήσεις και αναζητήσεις, αλλά για κάτι που το ζούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.