Δώστε του συνεπιμέλεια. Κτήνος κρατούσε τη γυναίκα του φυλακισμένη στην τουαλέτα για 1,5 χρόνο (Vid)

Εν όψει του νόμου για την υποχρεωτική και χωρίς έλεγχο συνεπιμέλεια τέκνων μετά από διαζύγιο και ενόψει της διπλής κατοικίας για τα καημένα τα παιδιά, παρουσιάζουμε μία περίπτωση που δεν διαφέρει από ιστορίες καθημερινής τρέλας που διαδραματίζονται σε όλο τον πλανήτη πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών.

Εικόνες φρίκης καταφτάνουν από την Ινδία, με μια γυναίκα που πέρασε 1,5 χρόνο κλεισμένη σε τουαλέτα μικρότερη από 1 τετραγωνικό μέτρο.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, την 35χρονη έσωσε από το δράμα της η αστυνομία την Τρίτη, σε μια πόλη λίγο πάνω από το Δελχί.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον άντρα της, Naresh Kumar, καθώς έχουν βάσιμους λόγους να υποπτεύονται πως αυτός είναι ο δυνάστης που την κλείδωσε στο αποχωρητήριο.

Η μητέρα τριών παιδιών ζούσε σε απάνθρωπες συνθήκες, χωρίς νερό και φαΐ ακόμα και για μέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τοπικών μέσων.

Ήταν οι γείτονες αυτοί που ενημέρωσαν την αστυνομία και όταν κατέφτασαν οι δυνάμεις του νόμου, τη βρήκαν πράγματι κλειδωμένη στο αποχωρητήριο στο πλάι του σπιτιού. Στο πάτωμα ήταν, αδύναμη και σε κακή κατάσταση.

«Ήταν τόσο εξασθενημένη που ούτε να περπατήσει δεν μπορούσε», είπε στους «Hindustan Times» ο αστυνομικός Rajni Gupta, «έφαγε 8 πίτες όταν της δώσαμε φαγητό».

Η γυναίκα, που δεν κατονομάζεται, είναι παντρεμένη με τον ύποπτο εδώ και 17 χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του είναι ψυχικά ασθενής και λαμβάνει ψυχιατρική θεραπεία. Όταν του ζήτησαν πάντως να προσκομίσει έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την εκδοχή του, δεν τα κατάφερε.

«Είπε πως είναι ψυχικά ασταθής, αυτό δεν είναι αλήθεια. Της έχουμε μιλήσει και είναι ξεκάθαρο πως δεν είναι ψυχικά ασταθής», επιβεβαίωσε ο Gupta.

Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο…

ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Αυτό το κτήνος, θα μας πουν στα δικαστήρια, ότι ήταν κακό με τη γυναίκα του και ήταν καλό και κατάλληλο για τα παιδιά του και θα έχει δια νόμου υποχρεωτικά συνεπιμέλεια τέκνων χωρίς δικαστικό έλεγχο;;;;;;

Ξέρετε πόσα τέτοια αποβράσματα κυκλοφορούν στην Ελλάδα κύριε Υπουργέ;;;;;;;;;;

photo video screenshot