«Έχουμε λοιπόν καλή παρέα»: Ο διάλογος Σβαμπ και Μπουρλά που δεν έδειξαν τα κανάλια – ΒΙΝΤΕΟ

Ειπώθηκαν πολλά και διάφορα…

Στην παγκοσμιοποιημένη συγκέντρωση ελιτιστών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, ο Klaus Schwab και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla κάθισαν για να συζητήσουν τα «πρωτοποριακά» σχέδιά τους να διανείμουν εμβόλια παγκοσμίως ενώ επιτίθενται σε αυτούς που περιγράφονται ως «άνθρωποι συνωμοσίας», επειδή αντιστέκονται.

Ο Bourla είπε στον Schwab ότι η εταιρεία του έχει διασφαλίσει ότι οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ θα συνεχίσουν να προστατεύουν τις φαρμακευτικές εταιρείες από μηνύσεις, εάν τα εμβόλια που πωλούν «δεν λειτουργούν καλά».

«Θα ισχυριστούν ότι ο ήλιος δεν ανέβηκε επειδή οι άνθρωποι ήταν εμβολιασμένοι. Και έτσι μας μηνύουν», είπε ο Μπουρλά και συνέχισε: «Λοιπόν, νομίζω ότι αυτό είναι πίσω μας. Όλα πήγαν καλά και νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε», δήλωσε με νόημα ο CEO της Pfizer.

Ο Schwab δήλωσε «νομίζω ότι ήμασταν – ήμασταν και οι δύο στόχοι των αντιεμβολιαστικών κινημάτων».

 «Διάβασα μια μέρα με συνέλαβε το FBI», του απάντησε ο Μπουρλά, αναφερόμενος σε μία ψευδή είδηση, από εκείνες που μάλλον βγαίνουν σκόπιμα για να δίνουν το κατάλληλο πάτημα στους διεθνιστές, ώστε να χαρακτηρίζουν όσα δεν συμφωνούν μαζί τους ως FAKE NEWS.

«Το ίδιο συνέβη και σε μένα», είπε ο Schwab και στον Πάπα και σημείωσε γελώντας «έχουμε λοιπόν καλή παρέα».

Δείτε το βίντεο καθώς ειπώθηκαν πολλά και διάφορα:

Πρόσφατα άρθρα