Εγώ ο γραφικός είχα αποκαλύψει τους ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ για τους οποίους γίνονται όσα συμβαίνουν σήμερα.

Προσωπικότητες της δεκάρας, σκουπίδια ανθρώπινα, από το χώρο της πολιτικής, της εκκλησίας, του θεάματος, της τηλεόρασης κτλ, προσπάθησαν να γελοιοποιήσουν αυτά που έλεγα, επικεντρώνοντας τους γελοίους σχολιασμούς τους αρχικά στο ότι πιστεύω ότι δήθεν η Ρωσία είναι πλούσια και ισχυρή χώρα και κατόπιν στο ότι δήθεν πιστεύω ότι δήθεν μέσα στη Γη ζουν καλικάντζαροι και Νεφελίμ.

Κανένα άτομο στην σύγχρονη Ελλάδα, δεν δέχθηκε τόση λάσπη, τόση συκοφαντία και τόσο πόλεμο, όση λάσπη, συκοφαντία και πόλεμο δέχθηκα εγώ. Μέχρι και πρωθυπουργοί και υπουργοί από το βήμα της Βουλής με συκοφάντησαν και κάλεσαν τον κόσμο να μη με ακούει. Τηλεμαϊντανοί, τηλεκαθηγητές πανεπιστημίου, ψευδο-φωτισμένοι κατά φαντασίαν στηλοβάτες της θρησκείας, γκουρού, γιαχβεδιστές, τηλε-ευαγγελιστές, πολιτικοί αρχηγοί, κατά φαντασίαν στρατηγικοί αναλυτές, ξανθιές τηλε-λουλούδες, γελοία σκουπίδια και υπάνθρωποι, κακοποιητές γυναικών και παιδιών, μάνες σκύλες που κατέστρεψαν τα παιδιά τους και κάθε σατανικό κατακάθι της κοινωνίας, εξαπολύουν ακόμη και σήμερα, 22 χρόνια μετά την αρχή της τηλεοπτικής μου παρουσίας, πυρ ομαδόν εναντίον μου.

Τα λόγια μου όμως μένουν γραμμένα στο μυαλό και την καρδιά εκείνων που έπρεπε να με ακούσουν.

Όπως έχω ξαναγράψει, πριν από πολλά χρόνια είχα εκδώσει την τριλογία της σειρά ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ με τον γενικό τίτλο “Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων”. Ήταν από πλευράς πωλήσεων η λιγότερο πετυχημένη τριλογία. Λογικό αφού οι δαιμονικοί λογισμοί δεν επέτρεψαν σε πολλούς να την διαβάσουν.

Τα βασικά που έλεγα εκεί μέσα ήταν:

  1. Αυτοί που ζουν ανάμεσά μας θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της Γης με μαζικούς εμβολιασμούς και μέσω του συστήματος υγείας παγκόσμια.
  2. Θέλουν όλοι οι άνθρωποι να μην εργάζονται και να κάθονται άπραγοι χωρίς την αίσθηση του ότι δημιουργούν ή παράγουν κάτι, παίρνοντας ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και μάλιστα με τη δική τους θέληση.
  3. Θέλουν να μας ελέγξουν απόλυτα και μάλιστα με τη δική μας θέληση και άδεια, μέσω εμφυτευμάτων, μικροτσίπ ή βιολογικής φύσης. (1ο χάραγμα).
  4. Θέλουν να μας δελεάσουν δίνοντας εμφυτεύματα που θα βελτιώσουν τις ικανότητες των σωμάτων μας (2ο χάραγμα)
  5. Θέλουν να μας βάλουν να ζούμε σε ένα ΜΑΤΡΙΞ μέσα στο ΜΑΤΡΙΞ, σε μία εικονική πραγματικότητα, μέσω ενός εμφυτεύματος στον εγκέφαλο (3ο χάραγμα).
  6. Πήραν εξουσία να μας αφανίσουν, αν δεν επιδιώκουμε να πετύχουμε τους δύο συγκεκριμένους σκοπούς, που είναι α. το να μη μένουμε αδρανείς και άπραγοι και β. το να θυμόμαστε και να ζητούμε να γυρίσουμε στον αληθινό κόσμο (Παράδεισος ή κόσμος του Φωτός κτλ)

Όλοι με κορόϊδευαν. Εγώ έκανα όπως κάνω εδώ και αμέτρητα χρόνια υπομονή. Είναι δυνατόν ρε Λιακόπουλε μου έλεγαν να καθόμαστε και να μας πληρώνουν τα λαμόγια;;;

Να όμως που και πάλι είχα δίκιο. Στην Ελλάδα, μετά από μερικά χρόνια, ο δήθεν ακροδεξιός Σαμαρά το έφερε πρώτος και περηφανευόταν για αυτό. Δεν υπάρχουν δεξιοί και αριστεροί, όλοι δούλοι είναι.

Δείτε τι λέει ο Εβραίος λόγιος(;;) ερευνητής (;;) Χαράρι και ο Μπιλ Γκεητς, που λένε: τι τους χρειαζόμαστε τόσους πολλούς ανθρώπους, μόνο που δεν μας λένε ποιοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι τους χρειάζονται τους ανθρώπους και ότι όπως λέει ο Μπιλ Γκέητς με τα κατάλληλα εμβόλια και τις κατάλληλες μετατροπές στο σύστημα υγείας θα ξεφορτωθούν 15% (για αρχή) των ανθρώπων. όταν πρωτομίλησα πριν από περίπου 20 χρόνια για την σχεδιασμένη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, πάλι τα σκουπίδια με συκοφαντούσαν και με έβριζαν

Δείτε λοιπόν το κεφάλαιο 12 του τόμου 47

Όποιος έπιασεν έπιασεν

Ο κόσμος με γοργούς ρυθμούς χωρίζεται στην ήρα και το σιτάρι. Άμαχοι δεν υπάρχουν και αυτά που θα γίνουν ούτε καν τα υποπτεύεστε, γιατί δεν θέλετε να πιστέψετε αυτά που είναι γραμμένα στην Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Το εμπόδιο στα σχέδιά τους προσωρινά είναι η Ρωσία και οι σύμμαχοί της, αλλά αυτά που θα γίνουν εξ αιτίας μιας τέτοια αντιπαράθεσης είναι παιδική χαρά, μπροστά στο τι έρχεται μετά από όλα αυτά.

Τα σκουπίδια είναι η ήρα.

Η ήρα θα καεί.

Είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη!!!