Είχα πει, ότι θα παρακαλάνε για να πάρουν το λεγόμενο χάραγμα. Δεν περίμενα ότι θα έχουμε και προεγγραφές.

Πάρα πολλές φορές, εδώ και πολλά χρόνια, είχα πει ότι όχι μόνο δεν θα δοθεί με το ζόρι το λεγόμενο χάραγμα του Αντιχρίστου, αλλά θα παρακαλάνε και να το πάρουν.

Δύο ειδών τσιπάκια διαφημίζονται εδώ και χρόνια. Του BILL GATES και του ELON MUSK.

Με το πρώτο, φέρεσαι ότι θα ελέγχεσαι και χωρίς αυτό, δεν θα μπορείς να συναλλάσσεσαι με κανέναν. Με το δεύτερο ότι θα περνάς καλά.

Μαγικές κουβέντες. “Θα περνάτε καλά”.

Έτσι, οι ελαφρού τύπου εκπομπές της τηλεόρασης, εκείνες στις οποίες δηλαδή δεν βρίζονται οι πολιτικοί, έχουν μαζέψει εδώ και πολλά χρόνια πολύ λαό και του έχουν κάνει το μυαλό μαρμελάδα.

Σε μία τέτοια εκπομπή, μία από τις παρουσιάστριες είπε, ότι θα πάει να πάρει τρέχοντας το τσιπ.

Οπότε έχει αρχίσει σε όλο τον κόσμο να υπάρχει …ζήτηση. Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν αρχίσουν να το διαθέτουν.

Επειδή μάλιστα δεν θα χρησιμοποιείται το τσιπ μόνο για να περνάτε καλά, αλλά και για να δηλώνετε την υποταγή σας στο παγκόσμιο καθεστώς που θα διοικεί παντού τους πάντες, αλλά και για να συναλλάσσεστε με αυτό και βεβαίως για να δηλώνετε ότι είστε υγιείς και νόμιμοι, θα γίνει χαμός στις ουρές για το ποια και ποιος θα το πάρουν πρώτοι.

Τι ήθελα μάλιστα να τον κάνω φίρμα τον ELON MUSK, όλες οι ξανθιές τρέχουν από πίσω του. Πίσω από αυτόν και τα παραμύθια που πουλάει, για να δώσει σε όλους χάραγμα στο δεξί χέρι, ή στο μέτωπο.