Γιατί Ελλάδα, Αυστραλία, Γερμανία και Αυστρία σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στο τέλος της πανδημίας;;;

Με το στέλεχος ΟΜΙΚΡΟΝ να προκαλεί κατά κοινή ιατρική ομολογία αίτιο απλού κρυολογήματος, αποτελεί απορίας άξιον, γιατί οι κυβερνήσεις σε Ελλάδα, Αυστραλία, Γερμανία και Αυστρία έχουν πάθει τώρα στο τέλος της πανδημίας εμβολιαστική φρενίτιδα με ναζιστικά μέτρα και υποχρεωτικούς εμβολιασμούς!!!

Η μόνη λογική εξήγηση έρχεται, αν δούμε ότι οι χώρες αυτές είχαν χαμηλό (τουλάχιστον δηλωμένο και μπορεί να ήταν και χαμηλότερο) ποσοστό εμβολιασμών.

Ή τους έμειναν εμβόλια στο ράφι, ή τους κυνηγάνε τα αφεντικά τους, ή χάνουν τις μίζες που τους υποσχέθηκαν αν πιάσουν συγκεκριμένους στόχους ή για όλους μαζί τους παραπάνω λόγους, έχουν πάθει ΑΜΟΚ ενώ όλοι είπαν ότι το πολύ μέχρι τέλους Μαρτίου η πανδημία τελειώνει. Το αν έχουμε το στέλεχος ΟΜΙΚΡΟΝ ή ένα ακόμη πιο αδύναμο στέλεχος δεν μας ενδιαφέρει καθόλου αφού στον πλανήτη κυκλοφορούν αμέτρητοι αποδυναμωμένοι ιοί απέναντι στους οποίους οι άνθρωποι έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία.

Μήπως όμως υπάρχει και κάποιος άλλος λόγος πολύ σημαντικότερος από την κονόμα των φαρμακευτικών και τις μίζες των πολιτικών;; Στην Ελλάδα ειδικά δεν υπάρχει ούτε ένα κόμμα που να διαφωνεί με τον Μητσοτάκη στην εμβολιαστική πολιτική. Όλοι μια γροθιά !!!! Δεξιοί, αριστεροί, μεσαίοι και παρατρεχάμενοι. Δεν υπάρχει πολιτικός αντίλογος ούτε για δείγμα.

Αφού λοιπόν εμβολιάστηκε στην Ελλάδα το 85% όπως λένε, τι ζόρι τραβάνε με 300.000 ανεμβολίαστους παππούδες που επέζησαν για δύο χρόνια με τον κορωνοϊό πάνω από το κεφάλι τους και με 1.000.000 παιδάκια που η ΟΜΙΚΡΟΝ ούτε καν τα αγγίζει;;;;

Ακόμη και οι πιο αφελείς αρχίζουν να καταλαβαίνουν ότι ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ και μάλιστα πολύ άσχημα.

Αφού η ΟΜΙΚΡΟΝ είναι της πλάκας και αφού έρχεται καλοκαίρι, πιο το ζόρι να κάνουν αμέτρητα εμβόλια που δίνουν το πολύ 3 μήνες προστασίας.

Μήπως δεν έχουμε να κάνουμε με θεωρίες συνωμοσίας αλλά με πραγματική συνωμοσία κατά του ανθρωπίνου είδους;;; Κατά της αγέλης, όπως μας αποκαλούν;;;

Σε όλο τον κόσμο, χωρίς να υπάρχουν υποχρεωτικά εμβόλια υπάρχει ξεσηκωμός. Στην Ελλάδα του “υπερήφανου λαού”, δεν κουνιέται φύλλο και οι μπολιασμένοι έχοντας της αίσθηση ότι έκαναν κάτι κακό στον εαυτό τους, θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα και να μπολιαστούν και οι αμπόλιαστοι λέγοντας χαρακτηριστικά “εμείς κορόϊδα ήμασταν” που κάναμε το μπόλι;;;

Όποιους τους τάραξα και τους ανησύχησα τους ζητώ συγγνώμη. Καλή βοσκή.

Στους υπόλοιπους εύχομαι καλή Κυριακή.