Η άβολη αλήθεια πίσω από την ηρωοποίηση του Τζ.Φλόιντ – Η «επιλεκτική ανθρωπιά» των «διαδηλωτών» (ΒΙΝΤΕΟ)

diadilwseis-ipa

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα!

25 Μαϊου 2020: Ο Αφροαμερικανός, Τζορτζ Φλόιντ, θα πέσει νεκρός κατά τη διάρκεια σύλληψής του σε δρόμο της Μινεάπολις στη Μινεσότα των ΗΠΑ.

Υπαίτιος για την δολοφονία του θεωρήθηκε ο αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν, γεγονός που προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών και επανέφερε ξανά το ζήτημα της αστυνομικής βίας στις ΗΠΑ στο προσκήνιο.

Μόνο που αυτή τη φορά συνέβη με τη μορφή άγριων εξεγέρσεων αριστερών ομάδων, που δεν διστάζουν ακόμη και σήμερα να καταστρέφουν περιουσίες (δημόσιες και ιδιωτικές) και να καίνε ολόκληρες πόλεις!

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος…ηρωοποιήθηκε από όλα τα συστημικά ΜΜΕ σε Αμερική και Ευρώπη, περίπου 144 Αφροαμερικανοί δολοφονήθηκαν στις ΗΠΑ, ανάμεσά τους και παιδιά!

ΚΑΝΕΙΣ ωστόσο από αυτούς δεν πήρε ούτε το 1% της δημοσιότητας που έλαβε ο θάνατος του Τζορτζ Φλόιντ!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα «επιλεκτικής ανθρωπιάς» αποτελεί η άγρια δολοφονία ενός Αφροαμερικανού υποστηριχτή του Ντόναλντ Τραμπ στο Μιλγουόκι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, του Μπερνέλ Τράμμελ.

Ο ίδιος μάλιστα ενθάρρυνε την αναδιάρθρωση της αστυνομίας, ένα αίτημα που είναι ως επί το πλείστον αριστερό.

Δολοφονήθηκε άγρια από πυροβολισμό σχεδόν εξ επαφής στο γραφείο του, ωστόσο κανείς από τους «ακτιβιστές» δεν τον ανέφερε καν!

ΚΑΝΕΙΣ στις ΗΠΑ δεν ξέρει το όνομά του, αλλά αντιθέτως υπάρχουν αρκετοί «καλοθελητές» που ξεσηκώνονται κατά του Τραμπ στο όνομα του…μάρτυρα Τζορτζ Φλόιντ:

https://youtu.be/0nZfBrqZ14c

photo screenshot