Η κλιμάκωση είναι μονόδρομος. Ρωσία και ΗΠΑ έχουν σαν κοινό στόχο την απόλυτη φτωχοποίηση του Δυτικού κόσμου!!!

Τις κουμπάρες παίζουν κρυμμένοι πίσω από δικαιολογίες Ρωσία και ΝΑΤΟ

Αυτή τη στιγμή, η “ειδική στρατιωτική επιχείρηση”, γίνεται και από Ρωσία και ΗΠΑ, που συντηρούν τις αψιμαχίες στην Ουκρανία, έχοντας και οι δύο αυτή τη στιγμή σαν κοινό σκοπό την απόλυτη φτωχοποίηση του Δυτικού κόσμου.

Όταν ολοκληρωθεί ο στόχος τους, μετά θα “σκοτωθούν” μεταξύ τους, εκτός και αν τα βρουν τα αφεντικά τους, πράγμα που είναι πολύ πιθανό.

Αυτή τη στιγμή πάντως παρά το ότι πολεμούν στην Ουκρανία και οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν το αναλώσιμο για αυτούς ανθρώπινο δυναμικό της Ουκρανίας, βολεύονται με το αποτέλεσμα που αρέσει και στους δύο και που είναι η πλήρης οικονομική κατάρρευση της Δύσης.

Όσο συντηρείται ο πόλεμος, χωρίς να καταλαμβάνει η Ρωσία τα εδάφη που θέλει (κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει), τελειώνουν τα πολεμοφόδια όλης της Δύσης, γιατί της Ουκρανίας έχουν τελειώσει εδώ και πάνω από ένα μήνα και πέφτουν τα έσοδα όλων των πολιτών της Δύσης και έτσι και τα έσοδα όλων των επιχειρήσεων, οπότε και τα μέσω φόρων κρατικά έσοδα των δυτικών κρατών.

Αυτό συμφέρει στη Ρωσία, αλλά και φαινομενικά στις ΗΠΑ που θα αυξήσει την εξάρτηση όλων των δυτικών κρατών από αυτήν.

Ταυτόχρονα όμως αποδυναμώνονται και οι ΗΠΑ και η Ρωσία.

Αφού αποδυναμώνονται όλοι, σε ποιόν συμφέρει αυτός ο πόλεμος;;;;

Απλό είναι, συμφέρει στα αφεντικά της Ρωσίας και των ΗΠΑ, καθώς θα αυξηθεί η εξάρτηση των δύο αυτών μεγάλων χωρών από τα αφεντικά τους.

Όσον αφορά την κλιμάκωση του πολέμου, εκείνος που μπορεί να την κάνει είναι η Ρωσία με την δικαιολογία των χτυπημάτων που δέχεται μέσα στο έδαφός της (πέντε για την ώρα), καθώς ο ρωσικός λαός θα “απαιτήσει” από τον Πούτιν να χτυπήσει σκληρά την Ουκρανία και να τρομάξει επαρκώς την Φινλανδία.

Αυτό απαιτεί περισσότερο στρατό, οπότε μία επιστράτευση μάλλον είναι μονόδρομος, αφού μπορεί ο στρατός της Ρωσίας να είναι αντικειμενικά πολυάριθμος, αλλά η χώρα είναι τεράστια και θεωρείται λίγος για το μέγεθός της.

Αναμένουμε τις εξελίξεις που κακά τα ψέματα, στις λεπτομέρειές τους παραμένουν άγνωστες.