Η ζήλια νάταν ψώρα θα κολλούσε όλ΄ η χώρα

Ξέρω ότι στις εποχές που ζούμε, το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να ήταν το τελευταίο που μας ενδιαφέρει, αλλά είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας των σκουπιδιών που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

Ο Ρονάλντο, είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σκόρερ όλων των εποχών, το λένε οι στατιστικές και ο δημοφιλέστερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη με πάνω από 500.000.000 followers στα social media.

Κάνει και μοδάτη ζωή και η ζήλια πάει σύννεφο. Έτσι ετοιμάστηκαν όλοι οι μικροί και ανόητοι (για να μη τους πω μαλάκες), να εφαρμόσουν το “δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται”, καθώς πλησιάζει στο τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας. Μόνο που ο Ρονάλντο δε λέει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και έχουν σκυλιάσει όλοι να τον κατηγορούν.

Για έναν που στοιχειωδώς γνωρίζει από ποδόσφαιρο, είναι σαφές ότι ο Ρονάλντο έγινε ο μεγαλύτερος σκόρερ

1.λόγω του φυσικού του ταλέντου και της ευφυίας του που τον οδηγούσε στα δίχτυα

2. λόγω του ότι είναι ίσως ο πιο ολοκληρωμένος αθλητής στον κόσμο

3. λόγω του ότι πάντα έπαιζε με μπαλαδόρους που τον τροφοδοτούσαν και αυτός απλά σπάνια έχανε ευκαιρίες, παρά το ότι είναι ο παίχτης με τα περισσότερα δοκάρια στον κόσμο.

Όταν λοιπόν τον βάζει να παίξει με την Β΄ ομάδα της Πορτογαλίας στο κέντρο, που είχε εντολή μόνο να αμύνεται και μπαλιά δεν πήγαινε μπροστά, είναι λογικό να μην σκοράρει.

Οι ζηλιάρηδες και οι τιποτένιοι, τα σκουλήκια και οι πουθενάδες, βάλθηκαν να τον ξεκάνουν ηθικά, για να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Να δούμε τι θα γίνει.