Λιακόπουλος: 3η και τελευταία προειδοποίηση στον Πούτιν

Όπως έγραψα ξανά και ξανά εδώ και ένα χρόνο, οι ΗΠΑ και οι ηλίθιοι φτωχοί της Ευρώπης βάζουν τα λεφτά και οι Ουκρανοί τις ζωές τους, για να καταστραφεί η Ρωσία του Πούτιν.

Σε άρθρο μου στις 15/7/2022, θύμισα τι είχα γράψει σε άλλο άρθρο μου στις 17/5/2022. Και στα δύο άρθρα προειδοποιούσα ότι η Ουκρανία ετοιμάζει επιστράτευση περίπου 1.000.000 ανδρών, πολλοί από τους οποίους εκπαιδεύονται στο εξωτερικό, σε Ευρώπη και Αμερική.

Με τους άνδρες αυτούς, θα υπερείχαν σε στρατιωτικό προσωπικό συντριπτικά οι Ουκρανοί, 8 προς 1, αν συνυπολογίζαμε και τους έμπειρους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυρθούν με συνοπτικές διαδικασίες οι Ρώσοι από την Χερσώνα και το Χάρκοβο, καθώς και από πόλεις που πλήρωσαν με πολύ αίμα να καταλάβουν όπως η Λύμαν και το Ίζιουμ.

Τώρα όλοι γνωρίζουν, ότι ετοιμάζεται ακόμη 1.000.000 Ουκρανικού στρατού, ακόμη καλύτερα εκπαιδευμένου και εξοπλισμένου, με ότι τελευταίο έχει το νατοϊκό οπλοστάσιο, εκτός από πυραύλους cruise. Αμερικάνικα άρματα ABRAMS, αγγλικά CHALENGER II και γερμανικά LEOPARD 2, καθώς και χιλιάδες τεθωρακισμένα ΤΟΜΑ από ότι καλύτερο διαθέτει η Δύση, έχει δεσμευτεί και μεταφερθεί στην Πολωνία, έχοντας ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται στην Ουκρανία, όπου ήδη αναπτύχθηκαν LEOPARD, STRYKER, Μ-113, HUMMER κτλ.

Ο Πούτιν, δυστυχώς για αυτόν, έχει χάσει το στοίχημα της μη πλήρους συμμετοχής της Ρωσίας στον πόλεμο της Ουκρανίας, τον οποίο ονόμασε ειδική στρατιωτική επιχείρηση για να κοιμίσει το δικό του, αλλά και το ουκρανικό κοινό.

Δεν μιλούν ούτε οι Ρώσοι πλέον για κάτι τέτοιο αλλά για πόλεμο εναντίον όχι μόνο του ΝΑΤΟ, αλλά εναντίον 50 κρατών.

Τα τελευταίου τύπου οπλικά συστήματα της Δύσης δεν θα κάνουν καμία διαφορά στο μέτωπο και απλά θα γίνουν κι αυτά παλιοσίδερα. Εκείνο που μετράει είναι το επιπλέον 1.000.000 των καλύτερα εκπαιδευμένων Ουκρανών.

Ο Πούτιν είναι στο όριο στο οποίο, ή επιδιώκει πάσει θυσία κατάπαυση του πυρός, ή παίρνει τον πόλεμο σοβαρά, με ότι αυτό σημαίνει εδώ που φθάσαμε (επιστράτευση 3.000.000 Ρώσων και μαζική παραγωγή οπλικών συστημάτων), πριν μπει η 2η, καλύτερα προετοιμασμένη και καθαρά νατοϊκή πλέον στρατιά του 1.000.000 Ουκρανών στη μάχη. Ο συνδυασμός νατοϊκών όπλων με Ουκρανούς στρατιώτες, είναι πολύ ανώτερος από τον συνδυασμό νατοϊκών όπλων με νατοϊκούς στρατιώτες που δεν θα πολεμούν για τη χώρα τους.

Έτσι έχουμε ξεκάθαρα πλέον ΝΑΤΟ εναντίον Ρωσίας και για την ώρα το ΝΑΤΟ χάνει. Το ότι το ΝΑΤΟ δεν χτυπάει στόχους μέσα στη Ρωσία είναι υπέρ του ΝΑΤΟ, διότι αν η Ρωσία αρχίσει να χτυπάει στόχους μέσα στις χώρες του ΝΑΤΟ, το ΝΑΤΟ θα συντριβεί και κανένα εφόδιο δεν θα φθάνει από τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, αφού αεροπλάνα δεν θα πετάνε πουθενά και τα πλοία θα βουλιάζονται και λιμάνια δεν θα έχουν απομείνει.

Αυτός ο πόλεμος, όπως διεξάγεται είναι πολύ βολικός για τη Δύση, που έφερε τον πόλεμο δίπλα στη Ρωσία, ενώ η ίδια προωθεί την παγκόσμια χούντα με την ησυχία της.

Για να καταλάβετε πόσο γελοίος είναι ο κόσμος μας, ο ΟΗΕ και το συμβούλιο ασφαλείας του, έχουν έδρα στις ΗΠΑ την ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ταραχοποιό χώρα του πλανήτη.

Τα ξαναλέμε.