Λιακόπουλος: Αφού οι Ρώσοι έφυγαν από την Μπούτζα στις 30/3/2022 και μπήκαν οι Ουκρανοί, γιατί παρουσίασαν τα “εγκλήματα” στις 3/4/2022;;;

Ήθελαν χρόνο για την σκηνοθεσία;; Kάτι περισσότερο από Χόλλυγουντ θυμίζουν τα “στοιχεία” των Ουκρανών για την “σφαγή” στην Μπούτσα. Φαίνεται σαν να είχαν στήσει οι Ρώσοι τα “θύματα” για να τα βιντεοσκοπήσουν οι Ουκρανοί

Με μία γύρα στην κεντρική οδό, θύμιζε το τοπίο Ρακούν Σίτυ από τη σειρά Resident Evil.

Ήταν σαν να τους έλεγαν οι Ρώσοι είμαστε εγκληματίες ελάτε να δείτε τι κάναμε.

Βρήκαν μάλιστα υποτίθεται και καμένα σώματα Ρώσων στρατιωτών που τους σκότωσαν άλλοι Ρώσοι στρατιώτες γιατί δεν είχαν να φάνε και μάλωσαν για το φαγητό και μετά τους έβαλαν φωτιά και τους έκαψαν. από μόνοι τους. Όλα βέβαια με θολές φωτογραφίες για να μη σοκάρουν ή σε απόλυτα σκοτεινό περιβάλλον όπου μάζευαν κόσμο για να τον σκοτώσουν.

Ένας λογικός βέβαια άνθρωπος θα αναρωτηθεί γιατί δεν έστησαν καμιά 20αριά πολλαπλούς εκτοξευτές GRAD για να χτυπάνε πρωί μεσημέρι βράδυ το Κίεβο και να σκοτώσουν πολλές χιλιάδες αμάχων;;;;

Το καθεστώς Ζελένσκυ είναι τόσο μα τόσο αναξιόπιστο που μας οδηγεί να σκεφτούμε την απάτη και την σκηνοθεσία, αφού ηθοποιός είναι και ο ίδιος ο Ζελένσκυ.

Τα δυτικά ΜΜΕ έχουν κάνει τόσες πολλές απάτες στον πόλεμο αυτό αλλά και στην διετία της πανδημίας που δεν μας αφήνουν καμία αμφιβολία ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία ακόμη σκηνοθετημένη απάτη.

Σίγουρα σκοτώθηκαν άμαχοι και στην Μπούτζα και σίγουρα υπάρχουν οι κομπλεξικοί που τους έδωσαν ένα όπλο και βγάζουν τα απωθημένα τους πάνω σε αμάχους, αλλά εδώ μιλάμε για Χόλλυγουντ και μάλιστα κιτς σε βάρος αληθινών νεκρών.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν πάντοτε αθώα θύματα στον πόλεμο, γι΄ αυτό και ο πόλεμος είναι κάτι το απεχθές. Θυμίζω όμως ότι πιο απεχθής από τον πόλεμο είναι η στέρηση της ελευθερίας. Ανάμεσα στη σκλαβιά και τον πόλεμο, το γένος των Ελλήνων, επέλεγε πάντα πόλεμο.

Εδώ οι φωτό των “θυμάτων”, σε μαζικό τάφο σκεπασμένο με άμμο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Που είναι επίσης τα 280 (250, ή 270, ή 260, ότι θέλει λέει ο καθένας) θύματα στον ίδιο τάφο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επίσης νεκροί θαμμένοι σε καιρό πολέμου σε μαύρες σακούλες όπως με τους “νεκρούς” του κορωνοϊού στην Ιταλία;;;;;;

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά…..

Και ένα μικρό μωβ παιδικό παντοφλάκι (πεντακάθαρο και καινούργιο) ριγμένο από πάνω

και οι νεκροί δεξιά και αριστερά στο δρόμο για να τους βρουν οι Ουκρανοί ο ΟΗΕ και κάθε άλλος “ενδιαφερόμενος”.

Ο πόλεμος ευτυχώς δεν θα κριθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες των συνωμοτών της νέας τάξης, αλλά στο πεδίο της μάχης.

Και όπως είπαν οι ίδιοι, το ΝΑΤΟ πολεμάει τη Ρωσία μέσα στην Ουκρανία (για την ώρα).