Λιακόπουλος: Αμερικάνοι μπείτε και πάρτε τη Μόσχα επί τόπου, αν τα ουκρανικά “χτυπήματα” δεν είναι στημένα

Τελικά ισχύει αυτό που είχα πει από την αρχή. Οι Ρώσοι είναι στο κόλπο καταστροφής της οικονομίας όλων των πολιτών της Δύσης από τη νέα τάξη.

Τελικά ισχύει αυτό που είχα πει από την αρχή. Οι Ρώσοι είναι στο κόλπο καταστροφής της οικονομίας όλων των πολιτών της Δύσης από τη νέα τάξη.

Οι Ρώσοι είναι στο παιχνίδι για την καταστροφή της οικονομίας του Δυτικού κόσμου από τη νέα τάξη και αυτά τα δήθεν “χτυπήματα” είναι για να μη πέσει ο Ζελένσκι, διότι αν δεν καταρρίπτεις μία μπαχατέλα με έλικα που πάει σιγά και κάνει και φασαρία, πως θα αντιμετωπίσεις μία βροχή από αμερικάνικους cruise???????

Επομένως η δουλίτσα είναι στημένη κατά των ανθρώπων από Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα μαζί. Περιμένουμε τις εξελίξεις μετά από όσα θα γίνουν αυτό το χειμώνα, τα οποία είναι άγνωστα ως προς τις λεπτομέρειές τους, αλλά γνωστά ως προς το αποτέλεσμα.

Με παράλογο τρόπο λαμβάνονται δήθεν μέτρα κατά των Ρώσων, που ουσιαστικά τους γεμίζουν με χρήμα και τους δίνουν απόλυτο έλεγχο πάνω στη χώρα τους, καθώς οι πολίτες συσπειρώνονται γύρω από την κυβέρνηση. Αυτή είναι η αμοιβή του Πούτιν για τις υπηρεσίες του στις δύο ελίτ. Γεμίζει με χρήμα, ενώ όλοι εμείς θα φτωχύνουμε λόγω των ηλίθιων δήθεν μέτρων κατά της Ρωσίας.

Οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν αναχθεί σε ληστοσυμμορίες που καταστρέφουν την οικονομία και την υγεία των ανθρώπων.

Είναι πλέον ξεκάθαρο και δεν χωράει καμία αμφιβολία, ότι η δουλειά είναι στημένη και από τους Ρώσους.

Αυτά τα δήθεν χτυπήματα στην Κριμαία, (το τελευταίο στο αρχηγείο του στόλου στη Σεβαστούπολη), με τα τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδια που μπορείς να αγοράσεις και από το JUMBO, έχουν σαν σκοπό να μας δείξουν ότι μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας.

Δυστυχώς ισχύει αυτό που υπέθεσα σε εκείνο το παλιό μου άρθρο, όπου είπα ότι βλέπουμε ένα θέατρο, όπου οι Ρώσοι παριστάνουν τους ηλίθιους.

Το κέρδος για τον Πούτιν είναι χρήμα και συσπείρωση του πληθυσμού του και εδάφη πλουτοπαραγωγικά από την Ουκρανία και για τους Δυτικούς, η καταστροφή κάθε επιχείρησης και προσωπικής οικονομίας στον Δυτικό κόσμο, ώστε να φέρουν τα κοινόβιά τους και τη χούντα που ονειρεύονται.

Δεν αποκλείεται να έκαναν κάποια έκρηξη οι ίδιοι οι Ρώσοι και να είπαν ότι το drone δήθεν καταρρίφθηκε και έπεσε πάνω στην ταράτσα του αρχηγείου του στόλου. ΕΛΕΟΣ!!!!!