Λιακόπουλος: Ανάλυση της κατάστασης με δύο λόγια

Να θυμάστε αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω

  1. Στον πλανήτη υπάρχουν δύο κέντρα εξουσίας
  2. Χάριν ευκολίας θα τα λέμε το Μαύρο και το Λευκό.
  3. Το Μαύρο επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την Ρωσία και σε μικρότερο βαθμό την Κίνα. Το Λευκό ελέγχει σε ακραίο βαθμό τις ΗΠΑ και πολύ λίγο την Κίνα.
  4. Και το Μαύρο και το Λευκό κέντρο εξουσίας θέλουν να καταλήξουν σε μία παγκόσμια στυγνή χούντα.
  5. Ωστόσο το Μαύρο κέντρο θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 50 δις, ενώ το Λευκό να τον μειώσει στο μισό (0,5) δις.
  6. Η πανδημία μέσα σε δύο χρόνια έδειξε, ότι οι άνθρωποι στην συντριπτική τους πλειοψηφία, μπορούν να πεισθούν να δεχθούν να γίνουν δούλοι μιας χούντας που θα τους προσφέρει τα βασικά προς το ζειν και για τον λόγο αυτό δέχονται να αποστερηθούν και τους δικούς τους ανθρώπους και την ίδια τους την πίστη (όπως την εννοεί ο καθένας)
  7. Έχοντας φθάσει σε οριακό σημείο, τα δύο κέντρα εξουσίας ήρθαν σε κόντρα διά των “αντιπροσώπων τους και ουσιαστικά απειλούν το ένα το άλλο “παίζοντας πόλεμο” σε ένα τεραίν που λέγεται Ουκρανία.
  8. Το θέμα είναι, αν τα έχουν ήδη βρει για την συνδιοίκηση της παγκόσμιας χούντας και έβαλαν τα τσιράκια τους να σμπαραλιάσουν ότι απέμεινε από την παγκόσμια οικονομία, ώστε να δημιουργηθεί η απόλυτη ανάγκη μιας παγκόσμιας αρχής που θα φροντίσει τα δισεκατομμύρια των φτωχών.
  9. Αν δεν πέσουν πυρηνικά, ακόμη και αν εξαπλωθεί ο πόλεμος, θα τα βρουν μόλις διαλυθεί εντελώς η παγκόσμια οικονομία, είτε είναι στημένος ο πόλεμος είτε όχι.
  10. Αν πέσουν πυρηνικά τότε σίγουρα δεν παίζουν κάποιο στημένο παιχνίδι και όποιον πάρει ο χάρος.

Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί, όλοι σκάρτοι είναι και όπως έχω ξαναπεί άγιοι δεν υπάρχουν. Αυτό όμως που εκπροσωπεί το Λευκό κέντρο εξουσίας, επειδή ελέγχει τον τόπο που ζούμε, μου προκαλεί αηδία.