Λιακόπουλος: Αντί για τέτοια ειρήνη, προτιμώ το πυρηνικό ολοκαύτωμα – VIDEO

Σε ένα κόσμο που όπως είπα από πέρσι το Άγιο Φως σταμάτησε να ανάβει

Είναι δεδομένο ότι ο Πούτιν τους χάλασε την μπουγάδα.

Με την κορωνοχούντα καταπλάκωσαν τον πλανήτη και έβλεπαν να τους πηγαίνει η “ειρήνη” τους αρκετά καλά. Οι λαοί δυστυχώς δεν ξεσηκώθηκαν να λυντσάρουν όλους τους υποτακτικούς της παγκόσμιας κορωνοχούντας και εκεί που φάνηκαν να παίρνουν τ΄απάνω τους, τους προέκυψε ο Πούτιν, που αποφάσισε να τους λυντσάρει αυτός αφού οι λαοί κουρασμένοι και τρομαγμένοι δεν αντιδρούσαν.

Οι λο9υλούδες που παριστάνουν τους ηγέτες της Δύσης, περίμεναν με ιδρωμένες, από την αγωνία, τις παλαμίτσες των αδούλευτων χεριών τους, να πάρουν εντολές για το τι θα κάνουν και πήραν εντολή “να πονέσουν τον Πούτιν” καταστρέφοντας ακόμη περισσότερο τις οικονομίες των λαών τους.

Η Δύση αυτοκτονεί και υπαίτιοι είναι τα ανθρωπάκια που παριστάνουν τους ηγέτες της, που στην πραγματικότητα είναι εποχικοί δημόσιοι υπάλληλοι, ούτε καν μόνιμοι.

Αυτά τα ανθρωπάκια πήραν εντολή να μας αποτελειώσουν και εμείς απλά τους κοιτάμε, περιμένοντας το μοιραίο.

Όπως δήλωσαν οι Ρώσοι, δεν πολεμούν εναντίον της Ουκρανίας αλλά εναντίον του παγκόσμιου κακού. Της παγκόσμιας σαπίλας. Αυτή η σαπίλα δεν καθαρίζεται. Καίγεται!!!

Οπότε, αντί να έχουμε την παγκόσμια ειρήνη τους, στην οποία απλά θα λειτουργούμε (και δεν θα ζούμε) όπως θέλουν τα παγκόσμια σκουλήκια και οι υπηρέτες του Σκότους, προτιμώ ένα πυρηνικό ντου από τον Πούτιν, αντί της ξεφτιλισμένης δουλείας που τα σκουλήκια ονομάζουν ειρήνη.

Για να δείτε που το πάνε, όλοι τους, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο, με το εγχειρίδιο του καλού πολίτη.

Τα σχόλια δικά σας.