Λιακόπουλος: Αυτή είναι η μόνη γρήγορη λύση για τους Ρώσους στην Ουκρανία

Με λίγα λόγια:

1. Όπως είχα γράψει από την αρχή του πολέμου, νίκη για τους Αμερικάνους θεωρείται, το να πολεμούν οι Ρώσοι επ΄ αόριστον στην Ουκρανία και να εμπλέκεται αναγκαστικά η ρωσική κοινωνία όλο και περισσότερο με επιστράτους αλλά και οικονομικούς πόρους στον πόλεμο αυτό, ενώ στην Αμερική δεν πέφτει ούτε σφαίρα. Επομένως για την ώρα, αφού η Ρωσία δεν έχει εμπλακεί πλήρως στον πόλεμο αυτό έχουμε μία ισοπαλία ΝΑΤΟ Ρωσίας. Για την Ουκρανία δεν συζητάμε, διότι έχασε από τους Ρώσους στις πρώτες πέντε μέρες του πολέμου, οπότε μετά ανέλαβε το ΝΑΤΟ, που βάζει το χρήμα και τα όπλα, ενώ η Ουκρανία βάζει τους δωρεάν στρατιώτες που σκοτώνονται άδικα στην “κρεατομηχανή”.

Μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό λοιπόν θέλουν να κρατούν απασχολημένη την Ρωσία.

2. Όσο περισσότερους επιστράτους στέλνει η Ρωσία στην Ουκρανία και όσο μετατρέπει την οικονομία της για να παράξει οπλικά συστήματα, τόσο κερδίζει τον πόλεμο η Αμερική, ακόμη και αν η Ρωσία καταλαμβάνει εδάφη στην Ουκρανία.

3. Ο πόλεμος δεν θα σταματήσει όσο υπάρχουν οι δωρεάν Ουκρανοί στρατιώτες και οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ, επομένως η Ρωσία είναι αναγκασμένη να χάσει με τον τρόπο που θέλουν οι εχθροί της, δηλαδή με το φρενάρισμα της οικονομικής της άνθισης, ακόμη και αν καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία.

4. Η καταστροφή της οικονομίας των ΗΠΑ και των χρήσιμων ηλίθιων Ευρωπαίων που αυτοκαταστρέφονται οικονομικά, είναι αδιάφορη για τα αφεντικά του πλανήτη, που με τον πόλεμο στην Ουκρανία πετυχαίνουν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, αφού φτωχοποιούν τους κατοίκους της Δύσης (τα δυτικά κράτη είναι ήδη καταστραμμένα οικονομικά) και επιβραδύνουν την οικονομία της Ρωσίας δημιουργώντας δυσαρέσκειες στο εσωτερικό της.

Η ΛΥΣΗ

Η μόνη στρατιωτική λύση για την Ρωσία, είναι καλώς ή κακώς μία διπλή επιλογή:

Α. Απειλή πυρηνικής επίθεσης και εφαρμογή της απειλής, σε όποιον στηρίζει την Ουκρανία με οπλικά συστήματα και χρήμα.

Β. Στρατηγικά πλήγματα κατά του Κιέβου, της Οδησσού και της Λβιβ, με πυρηνικά, ή ισότιμης ισχύος μη πυρηνικά όπλα, με αποτέλεσμα την ολοκληρωτική καταστροφή τους. Μερικά ισχυρά χτυπήματα δεν αρκούν. Απαιτείται ολοκληρωτική καταστροφή των τριών αυτών πόλεων με εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς αμάχους μέσα σε μερικά λεπτά.

Πιο ανώδυνη για την Ρωσία, είναι προφανώς η Β΄ λύση. Αυτό θα σταματούσε τον πόλεμο.

Αλλιώς, περιμένετε μέχρι να φτωχύνουν οι πάντες, αργά και σταθερά, σαν τον βάτραχο που βράζει μέσα στην κατσαρόλα χωρίς να το παίρνει είδηση, οπότε μετά θα έρθει ο Σωτήρας να μας σώσει.

Αυτά…..