Λιακόπουλος: Ενημέρωση για τον πόλεμο στην Ουκρανία 13/3/2022

Οι Ουκρανοί μη έχοντας την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τον Ρωσικό στρατό, αποφάσισαν να αποδεχθούν την πρόταση των Αμερικανών και να κάνουν ολοκληρωτικό πόλεμο με αντάρτικο πόλεων.

Έτσι κλείστηκαν μέσα στις πόλεις και μέσα από τα διαμερίσματα και πίσω από τις γωνιές των δρόμων πολεμούν τους Ρώσους.

Οι Ρώσοι είναι σε δύσκολη κατάσταση, όχι διότι δεν έχουν καύσιμα ή τρόφιμα όπως λένε τα σκουπίδια των Αμερικάνων που παριστάνουν τους δημοσιογράφους, αλλά διότι

Α. αν ανατινάξουν τα σπίτια στα οποία κρύβονται οι Ουκρανοί, θα είναι φονιάδες των λαών.

Β. Αν δεν σκοτώσουν τους Ουκρανούς αντάρτες των πόλεων, θα είναι ανίκανοι και οι τσούλες των Αμερικάνων θα λένε ότι ο ρωσικός στρατός είναι ανίκανος.

Επίσης, είναι παρανοϊκό να επιτρέψουν οι Ρώσοι να μπουν με μορφή ανθρωπιστικής βοήθειας τρόφιμα νερό και φάρμακα μέσα στην Μαριούπολη για παράδειγμα, διότι θα τα πάρουν όλα οι αντάρτες και θα αντέξουν ακόμη περισσότερο την πολιορκία προκαλώντας ακόμη περισσότερα θύματα.

Οπότε όσο και αν ακούγεται παράλογο, δεν συμφέρει στους αμάχους να μπει οποιαδήποτε βοήθεια στην Μαριούπολη ή στις άλλες πολιορκούμενες πόλεις.

Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι οι πολίτες να πάρουν τα όπλα εναντίον των ανταρτών και αυτό περιμένουν οι Ρώσοι να γίνει.

Το πιο πιθανό βέβαια είναι οι αντάρτες να πετάξουν τα όπλα , να βάλουν πολιτικά και να αναμιχθούν με το πλήθος και έτσι να βγουν από την Μαριούπολη.

Σε περίπτωση που ούτε αυτό γίνει, οι Ρώσοι θα ισοπεδώσουν τα πάντα.