Λιακόπουλος: Ενημέρωση κατάληψης ουκρανικών εδαφών από τον ρωσικό στρατό τις πρώτες 26 μέρες του πολέμου – VIDEO

Το εμπεριστατωμένο αυτό βίντεο, δείχνει τον ρυθμό κατάληψης του ουκρανικού κράτους από τους Ρώσους, αλλά και μερικά πράγματα ακόμη.

Δείχνει ότι ο Πούτιν για να αποφύγει την περιττή αιματοχυσία, έδωσε εντολή όσες πόλεις είναι μέσα στα κομμάτια που θα κρατήσει η Ρωσία μετά τον πόλεμο να καταληφθούν ασχέτως του κόστους, ενώ σε άλλες πόλεις αφήνει διεξόδους για να διαφύγουν οι Ουκρανοί.

Επίσης μας δείχνει ότι οι ανοησίες των ηλίθιων προπαγανδιστών της Δύσης δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματρικότητα, όταν λένε εδώ και τρεις εβδομάδες ότι οι Ρώσοι στρατιώτες δεν έχουν να φάνε, ή ότι δεν έχουν καύσιμα και πάνω από όλα ότι δεν έχουν σφαίρες και γι΄ αυτό ρίχνουν πυραύλους. Η προπαγάνδα που προωθείται από ξανθιές λουλούδες-τηλεπερσόνες, πείθει μόνο τις ξανθιές.

Δείτε την προώθηση των Ρώσων που δεν βάλτωσαν και που περιμένουν έχοντας καταλάβει μεγάλο μέρος της Ουκρανίας, να καταστρέψουν όσες υποδομές έμειναν και μετά να υποβάλουν τους τελικούς όρους τους.

Η προπαγάνδα που προωθεί ο ίδιος ο γελωτοποιός, κωμικός ηθοποιός Ζελένσκυ, που είναι η μαριονέττα των Αμερικάνων, για το ότι έχει καταρρίψει όλη την ρωσική αεροπορία και ότι σκότωσε δεκάδες χιλιάδες Ρώσους κτλ, εντάσσεται στα κιτς τηλεοπτικά σώου στα οποία πρωταγωνιστούσε, πριν τον κάνουν πρόεδρο της Ουκρανίας για να την καταστρέψει. Και πράγματι, πασρέα με τους ακροδεξιούς υποτακτικούς των Αμερικάνων (ΑΖΟΦ κτλ), κατέστρεψαν μια όμορφη χώρα με ωραίους και ντόμπρους ανθρώπους, αφού χρησιμοποιήθηκαν από τη νέα τάξη πραγμάτων σαν πιόνια εναντίον του Πούτιν.

Ωστόσο, στον Πούτιν πουτινιές δεν γίνονται.

https://www.youtube.com/watch?v=e38dPBiutag