Λιακόπουλος: Έρχεται η μεγαλύτερη ανατροπή στη ζωή μας εδώ και χιλιετίες

Ο σκοπός των παγκόσμιων εξουσιαστών, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, είναι να μην έχουν οι άνθρωποι κανένα περιουσιακό στοιχείο και τίποτε δικό τους.

Για να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τους όποιους έχοντες και κατέχοντες, εξηγούν ότι όταν έχεις ένα υλικό αγαθό, έχεις από αυτό ένα όφελος.

Αντί λοιπόν να πασχίζει κάποιος να αγοράσει το όποιο υλικό αγαθό, πολύ πιο εύκολα και γρήγορα και σε πολύ χαμηλότερη τιμή θα αγοράζει μόνο το όφελος που θα είχε αν το αγόραζε.

Χρειάζεσαι ένα αυτοκίνητο που αν παλιώσει και αν χαλάσει θα σε κάνει να χάσεις χρήματα και γι αυτό αγχώνεσαι, χώρια που θα φοβάσαι μη στο κλέψουν και μη στο τρακάρουν;; Μην το αγοράζεις, απλά νοίκιασέ το από μία πολυεθνική, με όρους πολύ πιο ευνοϊκούς από αυτούς που ισχύουν σήμερα.

Σπίτι;;; το ίδιο. Ψυγείο;;;; το ίδιο. Τηλεόραση;;; Το ίδιο, κτλ κτλ.

Η καταστροφή, η συντήρηση, η προστασία και η απώλεια της ιδιοκτησίας που δημιουργεί άγχη, θα καταργηθεί, διότι δεν θα έχει κανείς καμία ιδιοκτησία. Για να το αποδεχτούν μάλιστα αυτό όλοι και όλες από μόνοι τους, χωρίς να χρειαστεί να τους επιβληθεί δια της βίας, θα επιβληθεί δια του συμφέροντος, αφού η ιδιοκτησία θα φορολογείται μέσω του επερχόμενου περιουσιολογίου, με πολύ ψηλούς φόρους, ενώ η απόκτηση του οφέλους των υλικών αγαθών θα είναι πολύ φθηνή και αφορολόγητη. Μόνο που όσο πιο πολλά οφέλη θα θέλει κανείς τόσο περισσότερο θα κοστίζουν, οπότε θα επέλθει ο λιτός βίος στα κοινόβια, αφού θα συμφέρει θα αγοράζεις το όφελος ενός αυτοκινήτου ή ενός σπιτιού, ή ενός πλυντηρίου, που θα το χρησιμοποιούν και άλλοι και θα μοιράζεσαι έτσι το κόστος του οφέλους που προκύπτει από τη χρήση του.

Η ΠΑΓΙΔΑ

Κάποια στιγμή, θα πάψουν να προσφέρονται τα διάφορα οφέλη και οι άνθρωποι δεν θα έχουν ούτε δικά τους υλικά αγαθά, αλλά ούτε τα οφέλη. Άλλο να έχεις ένα δικό σου ποδήλατο που το συντηρείς και το χρησιμοποιείς και άλλο να έχεις το δικαίωμα να οδηγείς ένα ξένο ποδήλατο και κάποια στιγμή να σου πουν ότι δεν στο δίνουν γιατί δεν είναι δικό σου. Άλλο να έχεις ένα δικό σου σπίτι που το κάνεις ότι θέλεις και άλλο να έχεις το δικαίωμα να μένεις κάπου, που σε πετάνε έξω ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ.

Για πρώτη φορά από την αρχή της καταγεγραμμένης ιστορίας, οι πάντες θα είναι μη έχοντες και μη κατέχοντες. πράγμα που ανέκαθεν ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των σκλάβων.