Λιακόπουλος: Η αυτοκρατορία του ψεύδους (αφού ψεύτης εστί και ο πατήρ αυτών)

Έζησα τον πόλεμο στα Φώκλαντ, τον πρώτο πόλεμο του Ιράκ, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, τον δεύτερο πόλεμο του Ιράκ, τον πόλεμο στη Γεωργία, στην Κριμαία και τώρα στην Ουκρανία.

Συμπτωματικά (:::::::) ποτέ δεν με κάλυπταν τα ΜΜΕ και ποτέ δεν υποστήριζα αυτούς που υποστήριζαν αυτοί και θεωρούσα την προπαγάνδα τους χονδροειδή και απόλυτα μονόπλευρη. Δεν επρόκειτο για ενημέρωση αλλά για φτηνή και χυδαία προπαγάνδα που χρησιμοποιούσε παιδάκια και φιαχτούς τραυματίες και νεκρούς που τους υποδύονταν ηθοποιοί.

Στον τωρινό πόλεμο, τα ελληνικά κανάλια σου δίνουν την αίσθηση ότι είσαι στην Ουκρανία και παρακολουθείς τα “νέα της Ουκρανίας”, ενώ ο Πούτιν παρουσιάζεται σαν ένας ψυχοπαθής μανιακός ηγέτης και δέχεται απόλυτη χυδαία προπαγάνδα προσωπικά αυτός.

Που ήταν όλες αυτές οι κυρίες και οι κύριοι εδώ και 8 χρόνια που οι Ουκρανοί σκότωσαν 13.000 παιδάκια, άνδρες και γυναίκες στην Ανατολική Ουκρανία που κατοικούν Ρωσικοί πληθυσμοί;;; Γιατί δεν νομιμοποιείται ο Πούτιν να προστατεύσει τους Ρώσους αφού είναι ο εγγυητής της ζωής τους;;;

Έγινε μάλιστα ο κάθε άσχετος και η κάθε λουλούδω, ειδικός και ειδική που κατάλαβαν μέσα σε 3 μέρες ότι η Ρωσία νόμιζε ότι θα καταλάβει όλη την Ουκρανία σε 4 μέρες και ενώ το κατάλαβαν δήθεν τα βλήτα, δεν το είχαν σκεφτεί οι στρατηγοί της υπερδύναμης που λέγεται Ρωσία. Απευθύνονται σε ηλιθίους αποκλειστικά.

Επίσης εδώ και πάνω από 15 χρόνια, οι Αμερικάνοι στήνουν πυραυλικά συστήματα σε όλα τα φτωχά κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης γύρω από τη Ρωσία, όπου έστησαν αχυρανθρώπους για πρωθυπουργούς απειλώντας την ασφάλεια της ίδιας της Μόσχας και δεν δίνουν σημασία στις διαρκείς διαμαρτυρίες του Πούτιν. Ομοίως ήθελαν να βάλουν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ και να στήσουν πυραύλους στραμμένους προς τη Ρωσία.

Ξανά και ξανά και ξανά διαμαρτυρίες του Πούτιν και σημασία δεν του έδιναν.

ΩΣ ΕΔΩ

Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα όπλα, αφού η φωνή της διπλωματίας δεν φτάνει στα αυτιά των Δυτικών δημοσίων υπαλλήλων που παριστάνουν τους πρωθυπουργούς μαριονέττες.

Και βέβαια εξ αιτίας των κατευθυνόμενων ΜΜΕ, ποτέ δεν έφτασε στα αυτιά των Ευρωπαίων πολιτών και των Αμερικανών το σπαρακτικό κλάμα και οι κραυγές απελπισίας των γυναικόπαιδων των Ρώσων που δολοφονούνται εδώ και 8 χρόνια στην Ανατολική Ουκρανία από τους ΝΑΖΙ, στους οποίους, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (που ενώ έβαλε την Χρυσή Αυγή στη φυλακή), έστειλε όπλα για να σκοτώνουν Ρώσους.