Λιακόπουλος: Κόψτε τα παραμύθια με τα δήθεν Fake news. O Bill Gates χρηματοδοτεί την MICROCHIPS BIOTECH INC.

Μερικοί έχουν αναλάβει επαγγελματικά να διαψεύδουν οτιδήποτε είναι δυνατόν να ξεμπροστιάσει την αλήθεια για τα έργα και τις ημέρες των τσιρακιών της Νέας Τάξης και τις μεθόδους ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν διάφορα άρθρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τον “φιλάνθρωπο” Bill Gates, και την εμπλοκή του, αν όχι την μανία του εδώ και χρόνια με τα εμβόλια και την από πολλούς αμφισβητούμενη απόδοσή τους.

Δεν έχω προσωπικά καμία απολύτως αμφιβολία για το ότι ο μαζικός εμβολιασμός είναι μία πρακτική μέθοδος για να πετύχουμε καλά αποτελέσματα στην προστασία της δημόσιας υγείας.

Όταν όμως τα εμβόλια δημιουργούνται και διανέμονται από τα χέρια ατόμων που δεν εμπιστεύομαι ούτε εκτιμώ και όταν δεν είναι καν ελεγχόμενα από τους κρατικούς οργανισμούς υγείας, αφού κανένας από αυτούς δεν μπορεί να κρίνει την αποτελεσματικότητά τους, μια και για για να δει κανείς τις τυχόν παρενέργειές τους πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια και τότε θα είναι ήδη αργά, τότε έχω τις λογικές αναστολές μου.

Ας αφήσουμε όμως τα εμβόλια, στα οποία αναφέρθηκα λόγω της μανίας που έχει ο Bill Gates με αυτά και ας πάμε στα τσιπάκια και τον Gates, μια και αυτό είναι το θέμα μας.

Είδα σε βίντεο τον κ. Βενιζέλο να αναφέρεται στην πρόταση Bill Gates για τα τσιπάκια και έγραψα ολόκληρο άρθρο για να πω ότι ο κ. Βενιζέλος απλά το ανέφερε σαν πρόταση του Gates και όχι δική του.

Ένας επιφανής πολιτικός λοιπόν διάβασε, πράγμα ανθρώπινο, κάπου για τον Βill Gates και το ανέφερε.

https://www.youtube.com/watch?v=GkTluQxntWo

Κάποιοι όμως (δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν το γνωρίζω) ίσως τον γέμισαν με ενοχές λέγοντάς του ανακρίβειες και τον είδαμε να κάνει μετά από μερικές μέρες την παρακάτω δήλωση με την οποία αναιρεί ουσιαστικά την προηγούμενη δήλωσή του.

https://www.youtube.com/watch?v=YbBsaQ3swIY

Για να εφησυχάσω την συνείδηση του κ. Βενιζέλου, που πράγματι θέλει πάντοτε να είναι ακριβής σε αυτά που λέει, παρουσιάζω τα εξής στοιχεία, διαψεύδοντας τα παπαγαλάκια που με κάποιο τρόπο μετέφεραν ψέματα και σε αυτόν αλλά και σε άλλους πολλούς, όσον αφορά το ότι ο Bill Gates δεν ετοιμάζει δήθεν κανένα microchip.

Κατ΄αρχήν τα microchip “παλιάς κοπής”, αποτελούν παρωχημένη τεχνολογία. Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι, εδώ και πολλά χρόνια για να εμφυτεύσει κανείς “κάτι” σε ένα άτομο και να κάνει με αυτό πολλά πράγματα, χωρίς αυτό το κάτι να είναι το παμπάλαιο microchip, το verychip, ή ψηφιακός άγγελος όπως λεγόταν και που παρουσιάστηκε πριν από 20 περίπου χρόνια.

Στην εποχή μας υπάρχουν τεχνολογίες με τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα ίδια τα κύτταρα ενός ζωντανού οργανισμού σε ένα σημείο του σώματός του για να δημιουργήσουμε ένα bio-chip.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή στην ορολογία που χρησιμοποιούμε, την οποία είμαι τυχερός που μπορώ να χρησιμοποιώ αρκετά καλά, σαν Ηλεκτρονικός Φυσικός που είμαι.

Ο Bill Gates λοιπόν, από το ίδρυμα που έχει με την σύζυγό του τη LINDA, χρηματοδοτεί με πάνω από 20.000.000 δολάρια, τουλάχιστον ένα εγχείρημα (δεν αναφέρομαι σε τυχόν άλλα) δημιουργίας ενός εμφυτεύματος , χρηματοδοτώντας την MICROCHIPS BIOTECH INC.

Να σας πω τι κάνουν αυτοί στον τομέα αυτό (σας το δίνω και στα αγγλικά):

Microchips’ innovative drug delivery technology is designed to store and precisely deliver hundreds of therapeutic doses over months or years in a single implant. The implant is intended to be operated by the patient to deliver medication on demand or on a pre-determined schedule that can be activated or deactivated wirelessly, as required.

Μετάφραση: Η καινοτόμος τεχνολογία της MICROCHIPS πάνω στην χορήγηση φαρμάκων, έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει και με ακρίβεια να χορηγεί, εκατοντάδες θεραπευτικών δόσεων για μήνες ή χρόνια, μέσα από ένα και μόνο εμφύτευμα. Το εμφύτευμα πρόκειται να το χειρίζεται ο ασθενής κατά βούληση, ή με προκαθορισμένο πρόγραμμα που μπορεί να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται ασύρματα (!!!!!) όπως απαιτείται.

Η αρχική χρήση, αναφέρεται ότι μπορεί να είναι η αντισύλληψη ή η ορμονοθεραπεία των γυναικών, αλλά το ηλεκτρονικό αυτό εμφύτευμα, σαφώς και έχει ή θα μπορούσε να έχει, τις παρακάτω ιδιότητες.

  1. Δέχεται εντολές ασύρματα από κοντά από τον ίδιο τον ασθενή, ή από απόσταση, από τον γιατρό, διότι θα ήταν μεγάλη αστοχία να μη μπορεί ο γιατρός να παρακολουθεί τις ανάγκες του ασθενούς από όπου και αν βρίσκεται, ξέχωρα που αυτό είναι κάτι που ήδη χρησιμοποιείται από άλλες εταιρείες.
  2. Μπορεί να πάρει μέσα όποιο φάρμακο ή εμβόλιο θέλουμε και να το χορηγεί κατά τη βούληση του ιατρού ή του ασθενούς ή κάποιου άλλου, που θα πάρει τον έλεγχο ενός ή όλων αυτών των microchip. Διότι όταν ένα “σύστημα” λαμβάνει πληροφορίες εύκολα μπορεί και να δίνει.
  3. Εφόσον το εμφύτευμα αυτό που μιλάει με τον γιατρό, μπορεί να μιλάει και με την κρατική ασφάλεια, άσχετα με το αν το ξέρει ο γιατρός και ο ασθενής ή όχι.
  4. Εφόσον μιλούμε για μία μικρο-ηλεκτρονική συσκευή, μπορεί να συνδέεται με τον ηλεκτρονικό φάκελο προσωπικών δεδομένων του καθενός και να αποτελέσει και την μελλοντική ηλεκτρονική του ταυτότητα, ή πράγμα που χρειαζόμαστε στις μέρες μας, τη δήλωση για το αν έκανε κάποιος το εμβόλιο του κορωνοϊού ή όχι.
  5. Δεν επιθυμώ να μπω σε συνωμοσιολογίες και να πω ότι μπορεί με την κατάλληλη δόση και την κατάλληλη εντολή να σκοτώσει όποιον το έχει πάνω του. Αυτό είναι κάτι που κυκλοφορεί εδώ και πάνω από 15 χρόνια στους κύκλους της συνωμοσίας όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Παρακαλώ αυτό να το αφήσουμε στην άκρη.

Κλείνοντας, ξεκάθαρα απέδειξα ότι ο BILL GATES χρηματοδοτεί την δημιουργία ιατροτεχνολογικών εμφυτευμάτων (microchip) που μπορούν να διοχετεύουν φάρμακα στον οργανισμό μας και να επικοινωνούν ασύρματα (!!!!!) με το περιβάλλον. Αυτό το απέδειξα αποκλειστικά με πληροφορίες από το ίδιο το ίδρυμα GATES.

Επικοινωνεί ασύρματα, σημαίνει ότι μπορεί να λαμβάνει και να στέλνει στοιχεία χωρίς καλώδιο, επομένως μέσω διαδικτύου, σε όλο τον πλανήτη.

Το τι παραπάνω μπορεί να κάνει αυτό το microchip, είναι στο χέρι αυτών που θα παραγγείλουν και αυτών που θα το παράξουν και θα το παραδώσουν σε αυτούς που κυβερνούν τον κόσμο. Το να αποτελέσει όμως μία ταυτότητα, είναι το μόνο εύκολο και η τεχνολογία για να γίνει κάτι τέτοιο, είναι ήδη πασίγνωστη και μάλιστα ξεπερασμένη.

Όποιος επομένως από δω και πέρα ξαναπεί, ότι ο BILL GATES δεν χρηματοδοτεί και δεν προτείνει εμφυτεύσιμο microchip θα προωθεί FAKE NEWS και HOAX.

Mετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης