Λιακόπουλος: Ο κορωνοϊός ξεφτίλισε όλους τους επικριτές μου

Όταν πριν από πολλά χρόνια έγραψα, ότι οι άνθρωποι θα κάθονται μέσα στα σπίτια τους και από εκεί θα εργάζονται και από εκεί θα εκπαιδεύονται και στο τέλος ούτε καν θα εργάζονται και θα τους τα δίνει όλα έτοιμα μία κοινωνία ρομπότ, μου είπαν ότι έχω ξεφύγει απόλυτα και δεν ξέρω πια τι να γράψω και γράφω ότι η πλουτοκρατία θα πληρώνει τους ανθρώπους για να κάθονται και ότι αυτό αποκλείεται να μπορεί να συμβεί.

Έλα όμως που ο κορωνοϊός λειτούργησε πιλοτικά και πετυχημένα για εκείνους που θεωρούν ήδη, αλλά και θέλουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε παρασιτικά όντα.

Είχα γράψει στον τόμο 46 της σειράς ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, στη σελίδα 221:

 Από  ότι είδαμε, η επίσημη γραμμή και κατεύθυνση προς την οποία οδηγείται η επιστημονική έρευνα, είναι εκείνη που οδηγεί στην πλήρη περιθωριοποίηση των ανθρώπων, όχι μόνο από τις θέσεις των εκτελεστικών οργάνων, αλλά και από τις θέσεις σχεδιασμού αλλά και κυρίως λήψης των αποφάσεων για την προώθηση των σχεδίων της νέας τάξης.

Μας οδηγεί στο να γίνουμε ένα παρασιτικό γένος.

Παρακαλώ θέλω να γίνει κατανοητό, το ότι δεν μιλάω για το ότι οι άνθρωποι δεν αποφασίζουν για το τι είναι καλό για αυτούς.

Μιλάω για το ότι, ακόμη και τα τσιράκια της νέας τάξης, θα απομακρυνθούν από τις θέσεις τους.

Η θέση του κάθε ανθρώπου θα είναι στο μικρό χώρο, που θα έχει ορισθεί σαν σπίτι του, από όπου, θα εκπαιδεύεται και θα εργάζεται και θα «χαλαρώνει» και θα κοιμάται και την επόμενη μέρα πάλι από την αρχή.

Τα σπίτια, τα κελιά ουσιαστικά, θα είναι ο χώρος απομόνωσης των ανθρώπων και οι μηχανές, που θα καταλήξουν να είναι βιολογικά κατασκευάσματα της γενετικής μηχανικής, που θα καταλήξει στην γενετική βιοδυναμική επιστήμη των αρχαίων θεών, θα είναι αυτές που θα κάνουν τα πάντα, σε ένα κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι που όλο και θα λιγοστεύουν….”

Στην ίδια τριλογία στον τόμο 47 DARPA, στη σελίδα 188, έγραψα:

“….βάλθηκαν να κάνουν τους ανθρώπους να περάσουν στο παρασκήνιο. Να είναι διαρκώς απομονωμένοι σε ένα κελί με την θέλησή τους και να μην προσφέρουν τίποτε, βρίσκοντας τα πάντα έτοιμα από μία κοινωνία ρομπότ”.

Στον τόμο 45 της ίδιας τριλογίας έγραψα στη σελίδα 181:

“Αν νομίζετε ότι τα σχέδιά τους είναι υπερβολικά, αν νομίζετε ότι αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να συμβούν, κάνετε λάθος !!!! Συνέβησαν στο παρελθόν, μπορούν να συμβούν και στο μέλλον!! Και το μέλλον αυτό είναι κοντά. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ “.

Το θέμα είναι ότι όπως είπα πριν, η δοκιμή ήδη έγινε και οι άνθρωποι , τουλάχιστον οι περισσότεροι, δεν έχουν αντίρρηση να μη δουλεύουν και να παίρνουν το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, που με τα μνημόνια θεσμοθετήθηκε και στην Ελλάδα.

Με το φόβο του κορωνοϊού, άνετα κάθισαν όλοι μέσα στα σπίτια τους και κάποιοι δούλεψαν από απόσταση μέσα από τα “κελιά” τους (τηλε-εργασία) και άλλοι έκαναν και μαθήματα από απόσταση μέσα από τα κελιά τους (τηλε-εκπαίδευση).

Δεν έχει σημασία το κατά πόσο ήταν ή δεν ήταν ο κορωνοϊός πειστικός. Η δοκιμή πέτυχε και όλοι συμμετείχαν εθελοντικά.

Όσο για αυτούς που με χλεύασαν τότε, τώρα τα λούστηκαν όλα και κάποιοι μάλιστα δεν αποκλείεται και να είπαν ότι αυτοί τα είχαν προβλέψει τέτοια πράγματα.

Δεν ξέρω τι λέει ότι δήθεν είπε ο καθένας και η κάθε μία, εγώ ξέρω ότι είμαι ο μόνος που τα έγραψε και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, όπως δεν υπάρχει και αμφιβολία για το ποιοι ρεζίληδες, έλεγαν ότι.. τρομάζω τις έγκυες.