Λιακόπουλος: Οι Δυτικοί μας κρύβουν πόσο ΣΑΒΟΥΡΕΣ είναι τα πανάκριβα άρματά τους

Επειδή μετά την κορωνοπροπαγάνδα έχει πέσει σύννεφο η ουκρανοπροπαγάνδα, για το πως δήθεν οι Ουκρανοί με τα τέλεια Δυτικά όπλα νικούν τους Ρώσους.

Ούτε τους νικούν αφού οι Ρώσοι έχουν διαλύσει κάθε στρατιωτική υποδομή στην Ουκρανία και έχουν ήδη καταλάβει το 25% του εδάφους της και δεν πρόκειται να το δώσουν πίσω, ούτε και τα Δυτικά όπλα είναι τόσο τρομερά όσο λένε συκοφαντώντας μέσω των social media τα ρωσικά για να πάρουν οι ΗΠΑ ένα κομμάτι από τις ρωσικές πωλήσεις στην παγκόσμια αγορά όπλων.

Τα δυτικά άρματα LEOPARD 2 (γερμανικά) και ABRAMS M1 (αμερικάνικα) έχουν αποδειχθεί σαβούρες με τιμή μάλιστα δεκαπλάσια των αντίστοιχων ρωσικών.

Στα βίντεο που ακολουθούν, αποδεικνύεται ότι τα ρωσικά αντιαρματικά που κοστίζουν πολύ λιγότερο από τα αμερικάνικα, είναι πολύ πιο αποτελεσματικά απέναντι στα γερμανικά και αμερικανικά άρματα, LEOPARD 2 και ABRAMS M1, που καταστρέφονται σαν play mobil ακόμη και από κοριτσάκια τα οποία χρησιμοποιούν τα πολύ φτηνότερα και πολύ πιο εύχρηστα ρωσικά αντιαρματικά.

https://www.youtube.com/watch?v=taOZIXzbVuI

https://www.youtube.com/watch?v=S-1CabC8tR4