Λιακόπουλος: Oι “ειδικοί” ξαναχτύπησαν! Μούφα η προστασία με τις μάσκες;; ΒΙΝΤΕΟ

maska

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το κανάλι FOXNEWS στις ΗΠΑ, οι μάσκες όχι μόνο δεν προστατεύουν, αλλά καθώς επιβάλλονται αυξάνουν τις πιθανότητες παρακράτησης ιογόνων παραγόντων, κατά 99% οι υφασμάτινες και 44% οι χειρουργικές.

Ακόμη και στην Ελλάδα είχαν πει οι “ειδικοί”, στις αρχές του κορωνοϊού, ότι η μάσκα κάνει κακό ή τουλάχιστον δεν βοηθάει και μετά επέβαλαν τη μάσκα.

Αυτό δείχνει ότι οι “ειδικοί”, απλά δεν γνωρίζουν, αλλά η τελική επιμονή στη χρήση μάσκας, από εκείνους που είναι με το μέρος των παγκοσμιοποιητών, δείχνει ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι εκείνοι που εκμεταλλεύονται την πανδημία για να μαντρώσουν τον κόσμο και να τον εκπαιδεύσουν στο να αποδέχεται οικειοθελώς τα κάθε μορφής περιοριστικά μέτρα, τα οποία από ότι θα δούμε από τον Σεπτέμβριο θα εμφανίζονται αυξητικά και με τη μέθοδο του σαλαμιού και όχι με τη μέθοδο της καραντίνας.

Το ότι επιβλήθηκε η καραντίνα, και τυχόν δεν θα ξαναεπιβληθεί, επιβάλει προπαγανδιστικά και υποσυνείδητα στον παγκόσμιο πληθυσμό, να μην αντιδρά σε περιοριστικά μέτρα, αρκεί να μην είναι ολικό lock down. Έτσι όλοι θα λένε ναι σε όλα.

Η μέθοδος για να καταλαβαίνετε αν κάτι είναι κατά των συμφερόντων του ανθρώπινου πληθυσμού, είναι να βλέπετε ποιος το λέει. Αν το λέει το παρεάκι ΟΗΕ, ΠΟΥ, Φάουτσι, ΜΚΟ διακίνησης λαθρομεταναστών, παγκόσμιο νεοκομμουνιστικό λόμπυ (Κίσσινγκερ, Σόρρος, Γκέητς, Τσάκερμπεργκ, νεοαριστερά κόμματα κτλ) τότε δεν σας συμφέρει να αποδεχθείτε ότι ακούτε.