Λιακόπουλος: Οι ΗΠΑ, το καταραμένο κράτος του Σατανά, πρέπει να διαλυθεί

Φτάσαμε στο απροχώρητο

Η Νέα Τάξη για να στηθεί παγκόσμια, χρειαζόταν να στήσει πρώτα ένα πανίσχυρο κράτος, που θα επέβαλε με δολοπλοκίες ή με πόλεμο, τη θέλησή της πάνω σε όλο τον πλανήτη.

Η Ευρασία, δεν ήταν ασφαλές μέρος, αφού κάθε κράτος σε αυτήν απειλείται, ότι ώρα νάναι, από όλα τα διπλανά του.

Το πιο βολικό μέρος, ήταν το νότιο κομμάτι της Βορείου Αμερικανικής ηπείρου. Εκεί έστησαν τις Η.Π.Α.

Πρώτα έστειλαν αποίκους που συστηματικά με τον μοντέρνο για την εποχή στρατό τους, έκαναν την μεγαλύτερη γενοκτονία όλων των εποχών, σκοτώνοντας εκατομμύρια γηγενών κατοίκων, των γνωστών Ινδιάνων της Αμερικής.

Σκεφθείτε, από όλες τις παραδοσιακά πλούσιες χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, τους χωρίζει ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός Ωκεανός. Βόρεια έχουν τις μαριονέτες του Καναδά και νότια όλους τους φτωχούς του κόσμου που ζουν στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.

Έγιναν δύο παγκόσμιοι πόλεμοι και στις ΗΠΑ δεν έπεσε ούτε μία σφαίρα, ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης κάηκε. Με μία οικονομία που κατέρρεε μόνο όταν το ήθελαν τα αφεντικά της και με τους πόρους ολόκληρης της Βορειοαμερικανικής ηπείρου και όχι μόνο, απειλούσε χωρίς να απειλείται. Κέρδισε τους δύο παγκόσμιους πολέμους και έστησε στο έδαφός της όλους τους παγκόσμιους δήθεν ουδέτερους οργανισμούς που καθορίζουν τα πάντα. ΟΗΕ, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών, UNICEF, UNESCO, Παγκόσμια Τράπεζα, Δ.Ν.Τ., κτλ κτλ.

Εκεί χωρίς αντίπαλο δέος, οι πρόεδροι αυτοαποκαλούνταν πλανητάρχες. Εκεί έχει την πηγή της, κάθε σιχαμερή πρακτική και κάθε βρώμικη διαδικασία που μαστίζει τον πλανήτη.

Αυτό είναι το ασφαλές άντρο της Νέας Τάξης. Και να βρεθεί προς στιγμήν ένας πρόεδρος που κάτι καλό θα πάει να κάνει, θα αντικατασταθεί από το σατανικό , σιχαμερό και σάπιο κατεστημένο.

Το πρόβλημα αυτό δεν λύνεται.

Κόβεται.