Λιακόπουλος: Οι Ουκρανοί βρίζουν την Ρωσίδα κορυφαία πιανίστρια Λισίτσα, την βασίλισσα του Rchmaninoff, επειδή τους αποκαλεί Ναζί και Φασίστες

“ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΚΡΕΜΛΙΝΟΥ”, την αποκαλούν οι Ναζί

Η Ρωσίδα, παγκοσμίως κορυφαία πιανίστρια Λισίτσα, που είχε την ατυχία να γεννηθεί στο Κίεβο, εξακολουθεί να είναι θύμα επιθέσεων από τους οπαδούς του τακουνάτου πορνοστάρ Ζελέκσκυ.

Η ιστορία άρχισε τον Δεκέμβριο του 2014 όταν η διοίκηση της Συμφωνικής Ορχήστρας του Τορόντο έστειλε στον μάνατζερ της Λίσιτσα επτασέλιδη επιστολή με αναρτήσεις της πιανίστριας στο Τwitter,  μέσω των οποίων, μεταξύ άλλων, έλεγε ότι οι Ουκρανοί κυβερνώντες χαρακτηρίζονται «φασίστες», «νεοναζιστές» ενώ γίνονται αναφορές και στην οργάνωση Κου Κλουξ Κλαν, οπότε και  θεωρήθηκαν γενικότερα προσβλητικές και έτσι της ακύρωσαν τότε δυο συναυλίες που θα έδινε. Αυτές οι αναρτήσεις ήταν η αντίδραση της Λισίτσα για το πραξικόπημα του Μαϊντάν που έγινε στο Κίεβο και έριξε τον τότε φιλορώσο νόμιμο πρόεδρο της Ουκρανίας.

Αυτά για να ξέρετε ότι ο Τρυντώ είναι άξιος χουντοσυνεχιστής της Καναδικής παράδοσης λογοκρισίας και για να ξέρετε ότι η ιστορία είναι παλιά και οργανωμένη από τότε, από όλα τα σκουπίδια της Δύσης και  όλο αυτό που γίνεται σήμερα, από τότε το οργανώνουν.

Το 2015 μάλιστα είπε ότι δεν είναι δυνατόν οι καλλιτέχνες να δέχονται επιθέσεις επειδή εκφράζουν τις απόψεις τους περί δικαίου.

Τόλμησαν τα σκουπίδια του πορνοστάρ του Κιέβου να την πιάσουν στο στόμα τους.

Στο επίσημο site της η Λισίτσα αυτοαποκαλείται βασίλισσα του Racmaninoff  και δίνει δημόσιες παραστάσεις από τεσσάρων ετών.

Οι αγαπημένες της ερμηνείες είναι συνήθως από τους Rachmanonoff, Listz, Chopin, Beethoven, Mozart κτλ και όποιος έπιασεν έπιασεν.