Λιακόπουλος: Ότι φαινομενικά απίθανο έχω πει, πραγματοποιείται. Σκύλοι, γάτες και μέλισσες στο στόχαστρο

Όταν το 2007 είχα πει ότι οι σκύλοι και οι γάτες, έχουν στο σάλιο και γενικά στον οργανισμό τους στοιχεία βλαπτικά έως θανατηφόρα για τα “φανταστικά” τερατόμορφα όντα του βιβλίου της Αποκαλύψεως που φέρουν το όνομα Νεφελίμ και τους απογόνους τους (ΡΑΝ), κλασικά προκάλεσα χαμόγελα.

Είχα πει αλλά και γράψει τότε, ότι όταν πριν έρθει η ώρα, σύμφωνα με το βιβλίο της Αποκάλυψης, να ανοίξουν οι πύλες της Αβύσσου και βγουν στην επιφάνεια της Γης οι Νεφελίμ (άλλο κράξιμο άκουσα εδώ) όλοι οι σκύλοι και οι γάτες θα περιορισθούν και θα αφανιστούν, χώρια που θα τους και τις φάνε οι άνθρωποι από την πείνα που θα έχει πέσει.https://05facd4ca865222ff74df585ffe01e96.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Εδώ και μερικά χρόνια λοιπόν, άρχισαν να κυκλοφορούν περίεργες ειδήσεις για την στείρωση, τον περιορισμό και την μείωση των κατοικιδίων και κυρίως την εξολόθρευση των αδέσποτων. (εδώεδώεδώεδώ)

Σίγουρα μπορείτε να βρείτε αμέτρητα άρθρα πάνω στο θέμα, εκείνο όμως που προκαλεί εντύπωση, είναι το πως είχα πει σε ανύποπτο χρόνο, το 2007, αν όχι το 2006, ότι θα επιχειρηθεί ο αφανισμός των σκύλων και των γατών, όταν οι φιλόζωοι τότε έκοβαν τις φλέβες τους υπέρ τους.

Σήμερα διά νόμου

  1. στειρώνονται τα κατοικίδια που επιτρέπεται να γεννήσουν ένα σκυλάκι ή γατάκι και τα υπόλοιπα να θανατώνονται (γενοκτονία)
  2. Απαγορεύεται να ταΐζεις αδέσποτα ζώα (και άστεγους)
  3. Τα αδέσποτα μαζεύονται από τον μπόγια (και σιωπηλά θανατώνονται)
  4. Έχει αυστηροποιηθεί το πλαίσιο εκτροφής και αγοροπωλησίας κατοικιδίων με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι επαγγελματίες να δουλέψουν όπως κάποτε. Απαγορεύεται και σε αυτούς να κρατούν κατοικίδια από πολλαπλές γεννήσεις.

Κάποιοι “φιλόζωοι”, ρίχνουν οργανωμένα φόλες για σκύλους και γάτες, μειώνοντας και τον αριθμό τους και την ικανότητα αναπαραγωγής τους.

Γενικά υπάρχει μία κινητοποίηση που φάνταζε σαν παραμύθι το 2007, αλλά συμβαίνει στις μέρες μας.

Το ίδιο συμβαίνει στην εποχή μας και με τις μέλισσες, για τις οποίες επίσης είχα πει ότι είναι θανατηφόρες για τα φανταστικά όντα (Νεφελίμ) του μυθιστορήματός μου ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Συναντάμε όλο και λιγότερες. (ενδεικτικά εδώ και εδώ)

Ένα θα σας πω μόνο.

Κάποτε, πριν από χιλιάδες χρόνια και οι σκύλοι και οι γάτες, ζούσαν σε άγρια κατάσταση στη φύση.

Ποια ανάγκη ώθησε τους ανθρώπους να πάρουν αυτά τα ζώα και να τα βάλουν στα σπίτια τους;;;;;

Για να έχουν συντροφιά;;; Σίγουρα όχι.

Μήπως έχω δίκιο και τα έβαλαν στα σπίτια και στους οικισμούς και αργότερα στις πόλεις για προστασία;;;

Μήπως εκείνοι που κινδυνεύουν από τις γάτες και τους σκύλους (και τις μέλισσες), θέλουν να αφανίσουν αυτούς τους φίλους των ανθρώπων, επειδή σκοπεύουν να επιστρέψουν;;;

Σκεφθείτε το.