Λιακόπουλος: Στημένη ή τυχαία η πανδημία;

coronavirus-epidhmia-5 (1)

Πριν από πολλά χρόνια είχα εκδώσει την τριλογία μου με τίτλους βιβλίων:

Τόμος 45: DRONES ρομπότ εναντίον ανθρώπων

Τόμος 46: Το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων

Τόμος 47: DARPA η ολική επαναφορά της τεχνολογίας των θεών

Τότε παρά το ότι ένα κοινό πολύ ψαγμένο και “ανήσυχο” πάντα με παρακολουθούσε και διάβαζε τα βιβλία μου, αυτά τα βιβλία θεωρήθηκαν από όλους πολύ φευγάτα, διότι ούτε λίγο ούτε πολύ, έλεγα ότι

1. Οι άνθρωποι θα περιοριστούν αρχικά στα σπίτια τους και μετά σε κοινόβια

2. Θα δοθεί σε όλους ένα ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και θα απομακρυνθούν από τις δουλειές τους και ελάχιστοι θα εργάζονται, οι υπόλοιποι απλά θα κάθονται

3. Ρομποτικοί μηχανισμοί θα αντικαταστήσουν τους ανθρώπους σε όλες σχεδόν τις εργασίες

4. Τεχνητή νοημοσύνη θα παίρνει αποφάσεις αντί για εμάς

5. Νέα είδη ζωής θα δημιουργηθούν από μία υπερεξελιγμένη βιολογική επιστήμη, που ήδη υπάρχει αλλά δεν έχουμε δει ακόμη τα επιτεύγματά της

Όλα αυτά φάνηκαν τότε πολύ προχωρημένα, ακόμη και για τους πιο προχωρημένους αναγνώστες μου. Σκέφτηκα ότι ίσως έδωσα κάποιες πληροφορίες σε ένα κοινό που δεν ήταν έτοιμο, ωστόσο από ότι αποδεικνύεται σήμερα, έπρεπε να τις δώσω.
Αυτά τα οποία έχω γράψει εδώ και περίπου 20 χρόνια στο βιβλίο μου η Τεχνολογία του κακού για την δυνατότητα κατασκευής ενός κορωνοϊού και την δημιουργία μιας ελεγχόμενης πανδημίας με σκοπό τον παγκόσμιο έλεγχο του ανθρωπίνου γένους, γράφηκαν πριν από 5 χρόνια σε δύο έγκυρα και έγκριτα επιστημονικά site με ένα άρθρο που μιλούσε για την σαφή πιθανότητα να έχει δημιουργηθεί ένας τέτοιος ιός.

Σε τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να ελεγχθούν τα αποτελέσματα των περιορισμών που θα ορισθούν για τον έλεγχο της περαιτέρω εξάπλωσης του ιού.

Στο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο SCIENTIST το 2015

και στο NATURE

ούτε λίγο ούτε πολύ, γράφηκε τότε, ότι κατασκευάστηκε ένας ιός από “νυχτερίδα” ικανός να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα.

Εντύπωση έκανε το γεγονός, ότι είχαν πει στην αρχή, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο κορονωϊός στην Κίνα ότι τον κόλλησε δήθεν κάποιος που μαγείρεψε δήθεν σούπα με νυχτερίδες.

Το άρθρο του 2015 όμως μιλούσε για πιθανόν κατασκευασμένο ιό, κάτι που είπε και ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κατόπιν ωθήθηκε στο να ανακαλέσει.

Στο άρθρο αυτό, έλεγε ότι ιός νυχτερίδων που επεξεργάστηκε μαζί με κορωνοϊό σε εργαστήρια προκαλεί συζήτηση για την επικίνδυνη έρευνα που τον δημιούργησε. Ο υπότιτλος είναι: Κορονοϊός που δημιουργήθηκε στο εργαστήριο και σχετίζεται με το SARS μπορεί να μολύνει τα ανθρώπινα κύτταρα. Η δημοσίευση είναι 5 ετών παλιά.

Ας δούμε όμως τι λέει το Nature: “Ένα πείραμα που δημιούργησε μια υβριδική έκδοση ενός κορoνoϊού – που σχετίζεται με τον ιό που προκαλεί το SARS (σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο) – ανανέωσε τη συζήτηση σχετικά με το αν οι εργαστηριακές παραλλαγές των ιών με πιθανό πανδημικό δυναμικό αξίζουν τους κινδύνους.

Λέει επίσης ότι οι ερευνητές δημιούργησαν έναν χιμαιρικό ιό, σαν αυτούς που περιγράφω στον τόμο 47, αποτελούμενο από επιφανειακή πρωτεΐνη SHC014 και τη ραχοκοκαλιά ενός ιού SARS που είχε προσαρμοσθεί για να αναπτυχθεί σε ποντίκια μιμούμενος την ανθρώπινη νόσο. Η “χίμαιρα” μόλυνε ανθρώπινα πνευμονικά κύτταρα – αποδεικνύοντας ότι η επιφανειακή πρωτεΐνη του SHC014 έχει την απαραίτητη δομή για να συνδεθεί με έναν βασικό υποδοχέα στα κύτταρα και να τα μολύνει. Αυτό, εφόσον οι πληροφορίες του άρθρου στέκουν, είναι και το χαρακτηριστικό που προσδίδει και την ευκολία που “κολλάει” ο ιός.

Λέει επίσης το άρθρο, ότι ο Simon Wain-Hobson, ένας ιολόγος στο Ινστιτούτο Παστέρ στο Παρίσι, επισημαίνει ότι οι ερευνητές έχουν δημιουργήσει έναν νέο ιό που «αναπτύσσεται αξιοθαύμαστα» στα ανθρώπινα κύτταρα. “Αν ο ιός διαφύγει, κανείς δεν θα μπορούσε να προβλέψει την πορεία του”.

Εκτός από αυτό το παλιό άρθρο, στις μέρες μας οι Αμερικανοί κατηγόρησαν το κινέζικο κέντρο μελετών ιών στον πόλη Ουνάν, που ήταν και το κέντρο διάδοσης στον πλανήτη, λέγοντας ότι εκείνοι που φταίνε είναι οι Κινέζοι που από αμέλεια ή επίτηδες άφησαν τον ιό ελεύθερο για να διαλύσει την παγκόσμια οικονομία.

Αντίθετα οι Κινέζοι, λένε ότι τον ιό μετέδωσαν στην Ουνάν οι Αμερικανοί μέσω της αμερικανικής αποστολής που μετέβη εκεί το Φθινόπωρο για τους παγκόσμιους αθλητικούς αγώνες των ενόπλων δυνάμεων.

Με τους Αμερικάνους και τους Κινέζους να αλληλοκατηγορούνται, αποκομίζει κανείς την αίσθηση, ότι και οι δύο υπερδυνάμεις, θεωρούν ότι η διασπορά του ιού έγινε επίτηδες με τη μορφή υβριδικού βιολογικού πολέμου και όχι τυχαία.

Επομένως τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

1. Ο COVID 19 δημιουργήθηκε μόνος του τυχαία στη φύση, ή δημιουργήθηκε σε εργαστήριο;

Η αλήθεια είναι, ότι είναι ιός έχει πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν υπόνοιες κατασκευασμένου ιού, αφού κολλάει εύκολα, με δομή όπως λέει το άρθρο πολύ βολική για να γραπωθεί εύκολα πάνω σε ανθρώπινο ιστό.

2. Διέφυγε από κάποιο εργαστήριο (αν είναι τεχνητός) τυχαία, ή διεσπάρη επίτηδες;

Αυτό πιστεύω δεν έχει κανείς στοιχεία για να το αποδείξει και τα συμπεράσματά μας θα βγουν μόνο εκ του αποτελέσματος, από τα οφέλη που θα αποκομίσουν διάφορες ομάδες που αντιμάχονται για τον παγκόσμιο έλεγχο και από την “προφητεία του Bill Gates”.

Από ότι φαίνεται με σαφήνεια πλέον, η πανδημία αυτή, οδηγεί

1. σε παγκόσμια οικονομική, όχι απλά κρίση αλλά καταστροφή

2. σε μπαράζ στερήσεων των ατομικών ελευθεριών και μεθόδων απολύτου ελέγχου κάθε ενέργειας και κίνησης των πολιτών όλου του πλανήτη.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

1. Η εθνική δεξιά (σε Ρωσία, ΗΠΑ και αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα), ανέβαζε στροφές στην οικονομία, πράγμα που δεν ήθελε η διεθνιστική αριστερά των Ροκφέλερ, του Σόρρος, του Ομπάμα, του ΟΗΕ, της Ατζέντας 2030 κτλ

Εκ του αποτελέσματος ωφελημένη είναι η διεθνιστική αριστερά που προσβλέπει λόγω του κορωνοϊού, να κερδίσει τις εκλογές από τον Τραμπ στις ΗΠΑ, όπως λέει και η Χίλλαρυ, αφού θα καταστραφεί η οικονομία των ΗΠΑ που ήταν το γερό χαρτί του Τραμπ.

2. Το όνειρο της διεθνιστικής αριστεράς με ηγέτη τον Bill Gates  και την MICROSOFT και βεβαίως την GOOGLE και τα άλλα καλά παιδιά των social media, είχαν σαν απόλυτο όνειρο το φακέλωμα και τον έλεγχο όλων των ενεργειών όλων των πολιτών του κόσμου. Και από αυτό το αποτέλεσμα που φαίνεται να έρχεται ωφελημένη είναι και πάλι η διεθνιστική αριστερά. Οι ελευθερίες επομένως των πολιτών μειώνονται δραστικά.

3. Βιώνουμε μία μανία των ΜΜΕ να προωθούν τον τρόμο έναντι της πανδημίας και αυτό επίσης ωφελεί τους στόχους της διεθνιστικής αριστερής ελίτ, αλλάζοντας τον πλανήτη και την καθημερινότητα των πολιτών σε ένα σοβιετικού τύπου μοντέλο, αντί για το μοντέλο της ελεύθερης οικονομίας και της αφθονίας που θέλει το εθνικό δεξιό μοντέλο.

Καθώς λοιπόν ο αρχικός κονιορτός κατακάθεται, αρχίζουν οι ψύλλοι στα αυτιά για στημένη πανδημία να αυξάνουν.

Για να μη προτρέξουμε όμως, ας περιμένουμε για να κρίνουμε, όπως έγραψα και σε άλλο άρθρο μου, εκ του αποτελέσματος.