Μίλησε ο Σβαμπ στο Νταβός: «Το μέλλον διαμορφώνεται ΑΠΟ ΕΜΑΣ – Όλοι θα ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ», vid

Ανακοίνωσε τον νέο κόσμο που θα ζούμε όλοι – Ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις…

Ο ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) Klaus Schwab δήλωσε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία καθώς και η δήθεν κλιματική αλλαγή και η παγκόσμια οικονομία ήταν τα κύρια θέματα της συνεδρίασης του WEF στο Νταβός., καθώς θα αποτελέσουν μαζί με τις πανδημίες τις βασικές δικαιολογίες για την έλευση της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Στην ομιλία του, δήλωσε ότι «αυτός ο πόλεμος είναι πραγματικά ένα σημείο καμπής στην ιστορία και θα αναδιαμορφώσει το πολιτικό και οικονομικό μας τοπίο για τα επόμενα χρόνια».

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, ο κόσμος βρίσκεται «στο τέλος της χειρότερης υγειονομικής καταστροφής των τελευταίων εκατό ετών – του COVID-19».

Ο Schwab είπε επίσης ότι υπάρχει επείγουσα ανάγκη αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της προστασίας της φύσης, προσθέτοντας: “Το μέλλον δεν συμβαίνει απλά. Το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς”, χωρίς να διευκρινίζει αν εννοεί τους ανθρώπους (απίθανο) ή τους κοσμοεξουσιαστές (το πιο πιθανό)!

Όπως είπε:

«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλώς το μέλλον διαμορφώνεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς σε αυτήν εδώ την αίθουσα (σ.σ. επομένως η διεθνιστική ελίτ διαμορφώνει το μέλλον εκ μέρους ενός παγκοσμίου ηγέτη) έχουμε τα μέσα για να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου (σ.σ. όπως τον φαντάζονται οι ίδιοι)

Ωστόσο, δύο προϋποθέσεις είναι απαραίτητες:

Η πρώτη είναι να ενεργήσουμε όλοι ως μέτοχοι από τις μεγαλύτερες κοινότητες, δεν υπηρετούμε μόνο τα προσωπικά μας συμφέροντα, αλλά υπηρετούμε την κοινότητα (σ.σ. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ, όλα θα καθορίζονται από την Κοινότητα, δηλαδή την ολιγαρχική ελίτ που θα εξουσιάζει πάνω στις κοινότητες, όπως στην Σοβιετική Ένωση). Αυτό το ονομάζουμε: ευθύνη των μετόχων!

Η δεύτερη ότι συνεργαζόμαστε για πρωτοβουλίες προσανατολισμένες στην επίτευξη προόδου σε σχέση με συγκεκριμένα θέματα της παγκόσμιας ατζέντας (σ.σ. 2030)».

Δείτε το βίντεο: