«Να ΜΗΝ έχετε σκοπό»: Το μήνυμα στους ανθρώπους, ενώ τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο! vid

Από ανθρώπους που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ξεδιπλώνονται τα πιο σκοτεινά, τα πιο απόκοσμα πράγματα!

Σε ομιλία του, ο γνωστός «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, πιο γνωστός ως Sadhguru, κάλεσε τους ανθρώπους να μην έχουν σκοπό στην ζωή!

Και όποιος δεν έχει σκοπό στην ζωή παραδίνεται στην εξουσία, την οποία αναμένεται να διαχειριστεί η τεχνητή νοημοσύνη και στην ανυπαρξία του σκότους (ΕΔΩ).

Όπως είπε ο γκουρού του Σβαμπ, μεταξύ άλλων:

«Δεν είναι υπέροχο το ότι αν δεν υπάρχει κανένας σκοπός, δεν έχετε τίποτα να εκπληρώσετε και μπορείτε απλά να ζήσετε;

Εσείς θέλετε έναν σκοπό! Κι όχι έναν απλό σκοπό. Θέλετε έναν θεόσταλτο σκοπό (σ.σ. Σύμφωνα με τον Χριστό ο σκοπός για τον καθένα ξεχωριστά είναι η φυγή προς το Φως της Αλήθειας, νικώντας τον παρόντα ψεύτικο και στραβό, εκ των πραγμάτων, κόσμο, ζώντας σε αυτόν και αντιμετωπίζοντάς τον)!

Οι άνθρωποι που νομίζουν ότι έχουν έναν θεόσταλτο σκοπό κάνουν τα πιο σκληρά πράγματα στον πλανήτη (σ.σ. μπερδεύει την Αλήθεια με τις θρησκείες)!

Επειδή όταν έχεις έναν θεόσταλτο σκοπό, η ζωή εδώ καθίσταται λιγότερο σημαντική από τον σκοπό σου! Τώρα, η ζωή είναι σημαντική (σ.σ. Εδώ είναι η αληθινή ζωή σύμφωνα με τον γκουρού)!

Η ζωή είναι σημαντική. Όταν λέω ”ζωή”, δεν μιλάω για την οικογένειά σας, για την δουλειά σας, για όσα κάνετε, για όσα δεν κάνετε, για τα πάρτι σας. Δεν μιλάω για αυτό ως ”ζωή”. Αυτό (δείχνει το σώμα) είναι η ζωή! Έτσι δεν είναι; Η ζωή είναι μέσα σας ή γύρω σας; Το περιβάλλον της ζωής…

Εσείς μπερδεύετε το περιβάλλον της ζωής με τη ζωή. Το σπίτι σας, η οικογένειά σας, ο χώρος εργασίας σας, τα πάρτι σας… Όλα αυτά είναι το περιβάλλον της ζωής.

Το μόνο (αληθινό) είναι ότι αυτή (η καρδιά) χτυπάει και είναι ζωντανή, κι αυτό είναι το μόνο υπαρκτό (σ.σ. Απόρριψη του Αληθινού Κόσμου! Το φθαρτό σώμα είναι σύμφωνα με τον γκουρού η αλήθεια! Δεν υπάρχει συνέχεια! Υλισμός!!!).

Ο κόσμος υπάρχει για εσάς μόνο επειδή ”υπάρχετε”, διαφορετικά δεν θα υπήρχε στα βιώματά σας (σ.σ. Ο ψεύτικος κόσμος υπάρχει επειδή ζούμε μέσα σε αυτόν! Ο γκουρού τον πλασάρει ως αληθινό).

(…)

Το σπουδαιότερο όσον αφορά την ζωή είναι ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτήν! Αυτή είναι η σπουδαιότερη πτυχή της ζωής, ότι δεν έχει κανένα νόημα, κι ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να έχει κάποιο νόημα!

Είναι μικρότητα από μέρους ενός νου να αναζητά κάποιο νόημα (σ.σ. Όλοι σαν ζόμπι να ζουν χωρίς σκοπό).

Οι άνθρωποι προσπαθούν διαρκώς να δημιουργήσουν αυτούς τους ψεύτικους σκοπούς.

Τώρα είναι αρκετά καλά και ευτυχείς. Ξαφνικά παντρεύονται. Τώρα ο σκοπός είναι το άλλο άτομο. Έπειτα αποκτούν παιδιά. Τώρα γίνονται μίζεροι μεταξύ τους. Τώρα, όλος ο σκοπός για τον οποίο υπομένω όλη αυτή τη δυστυχία είναι λόγω των παιδιών.  Αυτά είναι πράγματα που εσείς προκαλείτε θεωρώντας τα σκοπούς της ζωής.

Και υπάρχει κάποιος θεόσταλτος σκοπός; Κι αν ο Θεός δεν γνωρίζει ότι υπάρχετε (σ.σ. Ο Χριστός γνωρίζει την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά);

Λέω, σ’ αυτόν τον τεράστιο κόσμο, του οποίου υποτίθεται ότι ο θεός είναι ο Δημιουργός κι ο Διευθυντής αυτών των 100 δισεκατομμυρίων γαλαξιών (σ.σ. Ο Αληθινός Θεός δεν θα μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει ένα ατελές και σκάρτο δημιούργημα, όπως αυτός εδώ ο κόσμος! Άλλος είναι ο δημιουργός), και μέσα σ’ αυτόν, αυτού του μικροσκοπικού πλανήτη και δικός σας (σ.σ. Των ψεύτικων σωμάτων όχι του Αληθινού Ανθρώπου).

Αν υποθέσουμε ότι δε γνωρίζει ότι υπάρχετε, τι κάνετε; Είναι αυτό πιθανό ή όχι; Λυπάμαι, λέω τόσο βλάσφημα πράγματα.

Ας υποθέσουμε ότι δεν έχει κάποιο σχέδιο ή ένα ξεχωριστό σχέδιο για εσάς. Μην ψάχνετε τέτοια πράγματα (σ.σ. Μην ερευνάτε! Καθήστε στο σκοτάδι).

(…)

Αν δώσετε (έστω) λίγη προσοχή σ’ αυτή την διαδικασία της ζωής (σ.σ. Να δεθείτε με τον κόσμο αυτό και να απορρίψετε οτιδήποτε άλλο), δεν θα χρειαστείτε κανέναν σκοπό. Θα σας κρατήσει απασχολημένους για 1 εκατομμύριο χρόνια αν θέλετε.

Αυτή την στιγμή, η ανάγκη για κάποιο σκοπό έρχεται, επειδή είστε παγιδευμένοι στην ψυχολογική σας δομή, όχι στη επεξεργασία της ζωής σας.

Αναζητάτε έναν σκοπό ως διαφυγή από την παγίδα την οποία έχετε στήσει στον εαυτό σας. Είναι μια παγίδα που εσείς οι ίδιοι στήσατε. Μπορείτε εύκολα να βγείτε από αυτήν (σ.σ. Αντιθέτως ο γκουρού καλεί τους ανθρώπους να πέσουν στην δική του παγίδα).

Ταυτίζεστε με την παγίδα. Σας αρέσει! Σας αρέσει επειδή σας δίνει μια συγκεκριμένη αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς και προστασίας και ατομικής ταυτότητας.

Αν φτιάξετε ένα κουκούλι γύρω σας, αυτό σας δίνει ασφάλεια, αλλά επίσης σας φυλακίζει! Τα τείχη αυτοσυντήρησης είναι επίσης τείχη αυτοφυλάκισης. Όταν σας προστατεύουν, σας αρέσει. Όταν σας περιορίζουν, δεν σας αρέσει. Γι’ αυτό έχουμε πόρτες. Μας αρέσουν οι τοίχοι επειδή μας προστατεύουν. Αλλά έχουμε πόρτες έτσι ώστε να μπορούμε να τις ανοίγουμε και να βγαίνουμε όποτε θέλουμε. Δεν έχει σημασία πόσο ωραίο είναι (το σπίτι), εξακολουθούμε να θέλουμε να βγαίνουμε έξω, έτσι δεν είναι; Έτσι είναι με κάθε παγίδα που στήνετε. Δεν έχει σημασία πόσο ωραία είναι. Εσείς εξακολουθείτε να θέλετε να βγείτε έξω (σ.σ. Μισές αλήθειες!)

Οπότε το ψυχολογικό τείχος που έχετε χτίσει, το οποίο σας δίνει κάποια αίσθηση ταυτότητας, το οποίο σας δίνει την αίσθηση ότι είστε ένα άτομο, ένα ξεχωριστό άτομο (σ.σ. Ο γκουρού θέλει όλοι να γίνονται μάζα, όπως και η εξουσία που υπηρετεί από το δικό του πόστο), και το οποίο σας παρέχει ασφάλεια, αρχίζετε να το βιώνετε σαν παγίδα. Κάπου θέλετε να του ανοίξετε μια τρύπα. Έτσι, ένας τρόπος για να μην του ανοίξετε τρύπα είναι να βρείτε έναν σκοπό.

Εκείνοι που βρίσκουν κάποιο σκοπό στην ζωή τους γίνονται τόσο αλαζόνες που θα ζήσουν μέσα στην ίδια τους την παγίδα για πάντα νομίζοντας ότι κάνουν το πιο υπέροχο πράγμα (σ.σ. Όποιος έχει σκοπό, θεωρείται λοιπόν εγωιστής, σύμφωνα με τον γκουρού, αλλά και σύμφωνα με την Ατζέντα της διεθνιστικής πολιτικής).

Μην ψάχνετε για κάποιο σκοπό. Επειδή αν ψάχνετε για κάποιο σκοπό, γυρεύετε την τρέλα. Αν βρείτε κάποιο (σκοπό),είστε σίγουρα τρελοί (σ.σ. Τα σχόλια περισσεύουν)».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-KEYSTONE