«ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ»!!! Δείτε αποκλειστικά στο ΕΛ τι ακριβώς ανακοίνωσαν – ΒΙΝΤΕΟ

Σκορπάνε τρόμο…

Το πρωί διαβάσατε για τον αιφνιδιασμό του διευθυντή του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας από δημοσιογράφο κατά την Παγκόσμια Σύνοδο Κορυφής για την Υγεία (WHS), από την οποία θα προκύψει νέα πολιτική επιβολής υποχρεωτικών μέτρων ανά τον πλανήτη και ενδεχομένως ΙΑΤΡΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!!

Η Sandra Gallina, Γενική Διευθύντρια Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την νομικά δεσμευτική συμφωνία της λεγόμενης πανδημίας, δείχνει να επιβεβαιώνει τους φόβους καθώς ανακοίνωσε μια «Νέα, βελτιωμένη, Υγειονομική Τάξη Πραγμάτων με έναν αποτελεσματικό και υπεύθυνο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον πυρήνα της».

Σημειώνεται πως το ΕΛ έχει πρώτο μεταδώσει για την προσπάθεια αφαίρεσης των εξουσιών από τις κυβερνήσεις και την δυνατότητα του ΠΟΥ να επιβάλλει αυτοβούλως ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΤΕΤΡΩΝ στις χώρες που θα  υπέγραφαν την δεσμευτική συμφωνία ανά πάσα στιγμή.

Μεταξύ άλλων, δήλωσε η Gallina:

«Χρειάζεται επειγόντως να διαμορφώσουμε μια νέα, Νέα, βελτιωμένη, Υγειονομική Τάξη με έναν αποτελεσματικό και υπεύθυνο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στον πυρήνα της.

Πρέπει να οικοδομήσουμε μια μόνιμη σύνδεση ανάμεσα στις παγκόσμιες υγειονομικές και χρηματοδοτικές προσπάθειες και να γεμίσουμε τα κενά στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Η ζωηρή ηγεσία της Γερμανίας κι ο δυναμισμός της Ινδονησίας έχουν καταδείξει την σημασία των G7 και των G20 σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Πρέπει να υποστηρίξουμε την μελλοντική πανδημική συμφωνία Πρόκειται για μια συλλογική ευθύνη. Πρέπει να επιτύχουμε ένα κβαντικό άλμα στην προετοιμασία μας για αντίδραση σε υγειονομικές απειλές».

Δείτε το βίντεο, ενθυμούμενοι πως, όπως πάλι το ΕΛ αποκάλυψε, ετοίμασαν νέο στέλεχος COVID, πιο θανατηφόρο, με κίνδυνο να… ξεφύγει και αυτό από το εργαστήριο:

scr