«Όχι στα τσιπάκια, στους θεούς σας και στα γκέτο σας» – Σοκαριστική ομιλία στην CPAC, vid

Τι ακούστηκε στην δεξιά συνδιάσκεψη των συντηρητικών όλου του κόσμου…

Η Συνδιάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών (CPAC) είναι μια ετήσια πολιτική διάσκεψη στην οποία συμμετέχουν συντηρητικοί ακτιβιστές και εκλεγμένοι αξιωματούχοι από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι μόνο. Το CPAC φιλοξενείται από την Αμερικανική Συντηρητική Ένωση (ACU).

Η CPAC πραγματοποίησε την φετινή συνάντηση στην Ουγγαρία του Βίκτορ Όρμπαν!!!

Ο πρώην παρουσιαστής του Fox News, Tucker Carlson, έκανε μια εικονική εμφάνιση κατά την διάρκεια του συνεδρίου, λέγοντας ότι θα ήθελε να ήταν στην Βουδαπέστη.

Μίλησε φυσικά και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Την μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε η ομιλία, η οποία στράφηκε κατά όλων όσων προωθούνται στον δυτικό κόσμο από τις κυβερνήσεις με τις «ευλογίες» του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ!

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε:

«Για τους παγκοσμιοποιητές, την κυβέρνηση και τις εταιρείες, για όλο τον κόσμο, οι οικογένειες έχουν ένα μήνυμα για εσάς.

“Δεν θα φάμε τα έντομα σας, δεν θα ζήσουμε στα “γκέτο” σας, δεν θα θυσιάσουμε τα παιδιά μας στους ψεύτικους θεούς σας της σεξουαλικής κακοποίησης και διαστροφής.

Δεν θα συμπορευτούμε μαζί σας. Δεν θα πάρουμε εμφύτευμα εγκεφάλου, δεν θα πολεμήσουμε στους “συνεργατικούς (κρόνιους) πολέμους” σας, δεν θα νοικιάσουμε τις μήτρες μας, δεν θα ακρωτηριάσετε, ούτε θα στειρώσετε τα παιδιά μας».

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-MTI