Οι σκέψεις των ανθρώπων στην διάθεση της όποιας ΕΞΟΥΣΙΑΣ – Νέος «ΚΕΡΑΥΝΟΣ» στο Νταβός – ΒΙΝΤΕΟ

Απανωτές οι ειδήσεις και ενώ απόψε, υποτίθεται, τελειώνουν την Σύνοδο…

Μία ομιλήτρια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) χαιρέτισε την Πέμπτη την «εξαιρετική υπόσχεση» της χρήσης συσκευών ανάγνωσης του νου στον χώρο εργασίας, ενώ παραδέχτηκε ότι θα μπορούσαν να είναι «η πιο καταπιεστική τεχνολογία» που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε τόσο «μεγάλη κλίμακα σε όλη την κοινωνία».

Οι φορητές συσκευές ανάγνωσης μυαλού δεν είναι αποκυήματα του μέλλοντος – είναι ήδη εδώ, υποστήριξε η Nita Farahany, νομικός ηθικολόγος και συγγραφέας του «The Battle for Your Brain», κατά την διάρκεια της ομιλίας της «Ready for Brain Transparency;» στην ετήσια συνάντησης του WEF για το 2023 στο Νταβός της Ελβετίας.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν μιλάμε για εμφυτευμένες συσκευές του μέλλοντος, μιλάω για φορητές συσκευές που είναι σαν  για τον εγκέφαλό σας.

Παλιότερα υπήρχαν πολύ λίγα που μπορούσαμε να πούμε από τη δραστηριότητα EEG (Ηλεκτροεγκεφαλογραφία), αλλά  ήδη χρησιμοποιούν φορητές συσκευές καταναλωτή.

Αυτά είναι headbands, καπέλα με κορδόνια που διαθέτουν αισθητήρες που μπορούν να ανιχνεύσουν την δραστηριότητα του εγκεφάλου σας!

Ακουστικά, μικροσκοπικά τατουάζ που μπορείτε να φορέσετε πίσω από το αυτί σας!

Μπορούμε να καταλάβουμε συναισθηματικές καταστάσεις όπως αν είστε χαρούμενος ή λυπημένος ή θυμωμένος, μπορούμε να σηκώσουμε και να αποκωδικοποιήσουμε πρόσωπα που βλέπετε στο μυαλό σας.

Τα απλά σχήματα, αριθμούς, τον αριθμό PIN του τραπεζικού σας λογαριασμού».

Δείτε το βίντεο, καθώς, όποιος πει «ναι» σε όλα αυτά, ουσιαστικά θα παραδώσει τις κρυφές του σκέψεις στην εξουσία:

Μάθετε τα πάντα, στο 2310 521010 με τα νέα τρία βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου

scr