Πάρτε το απόφαση. Όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί είναι εχθροί των ανθρώπων και λαμόγια της νέας τάξης

Αν αναρωτιέστε για το πως είναι δυνατόν, στην πολιτική, στον πολιτισμό, στην υγεία, στην φιλανθρωπία, στον αθλητισμό, στη θρησκεία, όλοι οι παγκόσμιοι οργανισμοί να είναι εχθροί των ανθρώπων, έχω να σας πω να σταματήσετε να πετάτε αετό και να κατεβείτε από το συννεφάκι που ζείτε και να πατήσετε στον πλανήτη βόθρο (έτσι θα έπρεπε να λέγεται και όχι Γη) του σύμπαντος αυτού.

Οτιδήποτε έχει εξουσία γύρω σας και πάνω σας, είναι εχθρικό. Προσπαθώ 20 χρόνια να το εξηγήσω. Γι΄ αυτό και έκανα τον Πούτιν από το 2005 και μετά δημοφιλή στην Ελλάδα, επειδή ήξερα ότι θα κοντράρει τη νέα τάξη και όχι επειδή θα μας δώσει την Πόλη και άλλες βλακείες. Αν τώρα πέσει και ο Πούτιν στα δίχτυα του κακού, δεν μπορώ να το ξέρω. Για την ώρα όμως τους γλεντάει.

Δεν τους έπεισα όλους για όσα έλεγα, αλλά έπεισα ευτυχώς πολλούς, για αυτό και εξακολουθώ να δέχομαι πόλεμο λάσπης. Στους λασπολόγους μου, που γράφουν ανέκαθεν ότι πω για να κάνουν τον ψύλλο καμήλα και να με συκοφαντήσουν, έχω να τους πω ότι τους έχω κι γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι.