Πείνα και καταστροφή σε όλη τη Γη, όχι από τον κορωνοϊό, αλλά από τα μέτρα που παίρνουν

Λόγω της δουλειάς μου, έχω συνεργάτες, γνωστούς και φίλους σε όλο σχεδόν τον πλανήτη. Άτομα με τα οποία μιλώ, αλλά ποτέ για θέματα πέραν της δουλειάς.

Τόσο στην Αμερική, όσο και στην Άπω Ανατολή, όσο και την Ευρώπη, όλοι λένε ότι έχει έρθει η καταστροφή, όχι από τον κορωνοϊό, αλλά από τα μέτρα των κυβερνήσεων, που φαίνεται να επιβάλλονται από κάποιο κέντρο αποφάσεων παντού τα ίδια.

Απόλυτο lockdown σε χώρες της Άπω Ανατολής καθώς μιλάμε τώρα, αυτή τη στιγμή που γράφω, με τον κόσμο να πεινάει καθώς εκεί δεν δίνουν τα επιδόματα που δόθηκαν σε Ευρώπη και Αμερική.

Έχεις και τα παπαγαλάκια εδώ στην Ελλάδα να τους βγάζουν στα κανάλια και να λένε ότι όσοι είναι κατά των υπερβολικών μέτρων του κορωνοϊού, το κάνουν για να πλουτίσουν σε βάρος του κόσμου που τον τρομοκρατούν.

Η οικονομία καταστράφηκε ακόμη παραπάνω στην ήδη κατεστραμμένη Ελλάδα, επειδή από τις περίπου 120.000 άτομα πέθαναν τον περασμένο χρόνο, τα 200 περίπου, πέθαναν έχοντας κορωνοϊό (όχι απαραίτητα ΑΠΟ κορωνοϊό) .

Συνειδητοποιείστε το νούμερο, 200/120.000=0,17%.

Στην αρχή της πανδημίας, ο Υφ. Υγείας κ. Κοντοζαμάνης ανέφερε, ότι από τα 800 τεστ τη μέρα στο τέλος Φεβρουαρίου, σήμερα ξεπερνάμε τα 12.000 τεστ τη μέρα. Άρα κάνουμε 15 φορές περισσότερα τεστ εντοπίζοντας με τόσους πολλούς τουρίστες τα μισά κρούσματα. Επομένως έχουμε 30 φορές λιγότερα κρούσματα. Ποιό δεύτερο κύμα κορωνοϊού βλέπετε ρε τρελοκομεία;;;;

Επομένως κάπου την πάτε τη βαλίτσα επίτηδες, προωθώντας περιορισμούς και μέτρα. Να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει το λεγόμενο εμβόλιο. Αν θα το επιβάλετε με το ζόρι και να θα μας κλείνετε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ξέρετε πόσοι θάνατοι προκλήθηκαν από καρδιακές προσβολές λόγω των οικονομικών προβλημάτων; Ξέρετε πόση δυστυχία έχει επέλθει παγκόσμια;

Οι υπερβολές και ο γελοίος τρόπος παρουσίασης και επιβολής των μέτρων, έχει προκαλέσει την ανησυχία όλων των σκεπτομένων ανθρώπων και η ανησυχία αυτή αυξάνει από τον ακόμη πιο γελοίο τρόπο με τον οποίο τα παπαγαλάκια της νέας τάξης επιμένουν ότι είναι ευκαιρία λόγω κορωνοϊού, να επιβληθεί σταδιακά παγκόσμια χούντα.

Πλέον έχει ξεκαθαριστεί και το κατάλαβαν άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη που μου είπαν ότι τα μέτρα καταστρέφουν τις δουλειές τους και τη ζωή τους.

Αισθάνθηκα την ανάγκη να σας τα πω αυτά, γιατί πλέον το πράγμα αγριεύει παντού.