Ποιος και γιατί διέλυσε την ειρήνη στους Αγίους Τόπους;

Ας κάνουμε μερικές απλές διαπιστώσεις

  1. Το καθεστώς του αριστερού Ομπάμα, ο οποίος όπως έλεγαν έπρεπε να πάρει και Νόμπελ ειρήνης, είχε ρίξει σε όλο τον κόσμο πιο πολλούς πυραύλους από κάθε καθεστώς διοίκησης των ΗΠΑ, κάνοντας τους περισσότερους πολέμους από οποιονδήποτε άλλο πρόεδρο των ΗΠΑ.
  2. Ο δήθεν κακός δεξιός Τραμπ σταμάτησε τις επεμβάσεις βίας των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.
  3. Ο αριστερός Μπάϊντεν, με το που πήρε την εξουσία, σε συνδυασμό με την πτώση Νετανιάχου, έφερε με εντολή των αφεντικών του, το χάος στο Ισραήλ κάνοντας άνω κάτω ανθρώπους που μέχρι χθες ζούσαν επιτέλους ειρηνικά.

Ο απώτερος σκοπός των αριστερών διεθνιστών, είναι να επιφέρουν την παρέμβαση των δυνάμεων του ΟΗΕ στα Ιεροσόλυμα, τα οποία όπως έχω καταγγείλει εδώ και χρόνια, θέλουν (οι διεθνιστές) να τα θέσουν υπό διεθνή έλεγχο και εκεί να κάνουν, λόγω των δήθεν αυθόρμητων ταραχών με αιτία τις θρησκευτικές έριδες, το παγκόσμιο συμβούλιο θρησκευτικής ειρήνης και ουδετερότητας.

Εκεί θα πρέπει να αναδειχθεί μία προσωπικότητα, ένας ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος νέος άνδρας, που θα επιβάλει με κάποιο τρόπο την ειρήνη στον κόσμο, αλλά και θα λύσει το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας, η οποία ήδη είναι επί θύραις, λόγω της στημένης κορωνοδιάλυσης της παγκόσμιας οικονομίας.

Ήδη ο Αραβικός Σύνδεσμος, δια του επικεφαλής του ‘Αχμετ Αμπούλ Γέιτ, ζήτησε την παρέμβαση του ΟΗΕ, εντός Ισραηλινού εδάφους και ο ΟΗΕ ανταποκρίθηκε.

Περιμένουμε τις εξελίξεις.