Σφαγή της Γαλλίας στον τελικό, στο βωμό του Μέσι, από τον σφαγέα του Ολυμπιακού. Μυρίζει σκάνδαλο!!!

Ο σφαγέας του Ολυμπιακού σε δράση με θύμα τη Γαλλία για να βγάλουν τον Μέσι πρώτο. Ανύπαρκτο το πέναλτυ υπέρ της Αργεντινής.

Με ένα καραμπινάτο πέναλτυ που δεν δόθηκε υπέρ της Γαλλίας και ένα ξεκάθαρο έμμεσο φάουλ δύο μέτρα από την εστία της Αργεντινής και με πέντε κοψίματα του πλεονεκτήματος της επικίνδυνης αντεπίθεσης της Γαλλίας, καθάρισε ο διαιτητής το ματς με ανύπαρκτο πέναλτυ υπέρ της Αργεντινής, σε συνδυασμό με την απόλυτη ευκαιρία του αγώνα που είχαν οι Γάλλοι να σημειώσουν 4ο τέρμα, όταν σε τετ α τετ, από απόσταση αναπνοής σούταραν πάνω στον τερματοφύλακα – μαγνήτη των Αργεντίνων.

Ο καλύτερος παίχτης και μάλιστα με διαφορά που κρατούσε την Αργεντινή ήταν ο Ντι Μαρία και όχι ο Μέσι. Μόλις τον έβγαλε η Γαλλία πήρε τ΄ απάνω της.

Όλοι βάλθηκαν να γράφουν ύμνους για τον “κακομούτσουνο κοντό” για το ότι πήρε το μουντιάλ. Δηλαδή οι άλλοι παίχτες της Αργεντινής δεν συνέβαλαν;;; Έκανε ο Μέσι κάτι το ιδιαίτερο;;;; Ο Ντι Μαρία καθάρισε το 2-0.

Nα θυμηθούμε τι είχε κάνει ο συγκεκριμένος διαιτητής με με τον Ολυμπιακό και τους Άγγλους που ήθελαν να προωθήσουν, όταν ο ΟΣΦΠ πετούσε στην Ευρώπη.

Αυτά σε τελικό παγκοσμίου κυπέλου όμως δεν γίνονται. ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΛΑ.