Τα προφανή μυστικά του κορωνοϊού (του Δ. Λιακόπουλου)

Τελικά μετά και την παρέμβαση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τον Κορωνοϊό, μας έπεισαν απόλυτα, ότι έκαναν την τρίχα τριχιά μεθοδευμένα.

Ο Γκουτέρες είπε (δείτε στο βίντεο ειδικά μεταξύ 3.35 έως 4.00) ότι είναι ευκαιρία να ξαναστηθεί η παγκόσμια οικονομία που καταστρέφεται τώρα με το κλείσιμο των πάντων πάνω σε ένα μοντέλο διαφορετικό και πιό όπως λένε οι παγκοσμιοποιητές βιώσιμο.

Από την πρώτη στιγμή οι επιστήμονες μας είχαν πει ότι πρόκειται για ένα ιό που έχει χαμηλή μεταδοτικότητα και χαμηλή θνησιμότητα. Λέτε να έκαναν λάθος;;;

Δείτε το βίντεο:

Μετά μάλιστα το εμφανές θέατρο που βλέπαμε με διάφορα μούφα βίντεο από την Κίνα, όπου κόσμος έπεφτε δήθεν ξερός μέσα στο δρόμο κτλ, πεισθήκαμε ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν μεγάλη φασαρία σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά ελεγχόμενη φασαρία.

Το αν ο ιός είναι φυσική μετάλλαξη ενός παλιότερου κορωνοϊού, ή ένα εργαστηριακό προϊόν, όπως είχε πει ότι είναι πιθανόν, ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και μετά το αναίρεσε, δεν μπορεί να το αποδείξει κανείς.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=x2_UHyrzYbE

Αυτό που ξέρω είναι ότι ο COVID 19, διαφημίστηκε και εξαπλώθηκε και μάλιστα με ένα μυστηριώδη τρόπο, ειδικά στη Βόρεια Ιταλία και τώρα στην Ισπανία, υπερεξαπλώθηκε.

Βέβαια, όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο μου, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατρικής επιστήμης και η γρίπη σκοτώνει χιλιάδες επί χιλιάδων κάθε χρόνο, αλλά, δεν είχαμε ποτέ καραντίνες και τηλεοπτική κάλυψη.

Όταν μάλιστα βλέπουμε άτομα “ύποπτα” όσον αφορά την θέλησή και το μένος τους, για την εξάπλωση της ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης, να ασχολούνται συνέχεια με τον COVID 19, τότε αρχίζουμε να βλέπουμε με μισό μάτι όσα γίνονται γύρω μας και να κρίνουμε και να βγάζουμε συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το υποθετικό (για να μη μου πουν πάλι ότι τρομοκρατώ τις έγκυες) σενάριο, ότι κάποιοι, χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό, άσχετα με το αν τους έσκασε σαν βολική μέθοδος, ή αν τον κατασκεύασαν και τον αμόλησαν μεταξύ των ανθρώπων, με σκοπό να προωθήσουν σχέδια που αφορούν την προώθηση της Ατζέντας 2030.

Το να προωθήσεις μία παγκόσμια χούντα, με  τη χρήση μιας πανδημίας, είναι ένα σενάριο επικίνδυνο, αν δεν είναι απόλυτα ελέγξιμο. Ε, λοιπόν, ο κορωνοϊός είναι ένας ιός με χαμηλή θνησιμότητα και χαμηλή μεταδοτικότητα, οπότε είναι πολύ βολικός.

Ταυτόχρονα είναι και αληθινός, χτυπώντας κυρίως άτομα που έχουν προβλήματα τα οποία τους τα μεγιστοποιεί οδηγώντας τα σε δύσκολες καταστάσεις και ίσως και στον θάνατο.  Το ποσοστό όμως είναι χαμηλό και μάλιστα με βάση τα όποια ρατσιστικά συναισθήματα του στυλ, “έλα μωρέ, γέρος ήταν, θα πέθαινε ούτως ή άλλως”, δεν δημιουργεί έντονα αρνητικά συναισθήματα κατά της διοικούσας τάξης. Πιο δύσκολα αντιμετωπίζουν οι κυβερνήσεις την οικονομική δυσπραγία, παρά το ότι πεθαίνουν οι υπέργηροι που ούτως ή άλλως ήταν κοντά στο θάνατο.

Έχουμε λοιπόν ένα αληθινό ιό, που πράγματι, υπό ορισμένες συνθήκες σκοτώνει και ειδικά χωρίς ουσιαστική περίθαλψη, χωρίς φάρμακα και αναπνευστήρες σκοτώνει αρκετούς που απλά πεθαίνουν αβοήθητοι από ότι έχουμε καταλάβει χωρίς αναπνευστήρες και γι αυτό έχουμε τόσο μεγάλα νούμερα στην Ιταλία και την Ισπανία. Υπό νορμάλ συνθήκες όμως, ο ιός είναι πράγματι χαμηλής θνησιμότητας, γι αυτό είναι και πολύ βολικά ελέγξιμη η πανδημία του και αν μάλιστα είναι και τυχόν κατασκευασμένος, τότε ΑΝ δουν ότι τα πράγματα ξεφεύγουν, θα παρουσιαστεί και κάποιο ήδη έτοιμο εμβόλιο.

Για παράδειγμα, το 2017, πέθαναν από πνευμονία, παγκόσμια 2.560.000 άνθρωποι (πηγή https://ourworldindata.org/pneumonia) , εκ των οποίων 800.000 παιδιά κάτω των 5 ετών, συντριπτικά τα περισσότερα στην Αφρική. Συνειδητοποιείτε τον αριθμό αφού όλοι  οι θάνατοι σε κάποιον ιό οφειλόταν. Δεν είδα να κηρύσσεται καμία πανδημία με τόσους ιούς που ήδη κυκλοφορούσαν. Και έχω και την κρυφή απορία, για το αν όλοι οι θάνατοι από κορωνοϊό, όπως έχουν αναφερθεί μέχρι σήμερα, είναι θάνατοι ειδικά από το COVID 19 ή και από τους άλλους κορωνοϊούς που προκαλούν τα ίδια συμπτώματα όπως οι H1N1, SARS κτλ.

Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι η ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗE στο euronews  που ανακοίνωσε ότι πρέπει να  δούμε την νέα αειφόρο μορφή οικονομίας που θα πρέπει να επιβληθεί και βέβαια ελεύθερα και με την θέληση των λαών να υιοθετηθεί.

Έρχεται ένας νέος κόσμος και επειδή η βλακεία της δήθεν κλιματικής αλλαγής δεν έπεισε τον παγκόσμιο λαό, εκμεταλλεύονται τώρα τον λιγότερο θανατηφόρο από όλους τους κορωνοϊούς, που όπως λένε χορήγησαν (introduced to humans) στους ανθρώπους, όπως δήλωσε και ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας.

Στη μετάφραση μέσα στη φωτογραφία μπορεί να μεταφράζει το introduced σε “εισήχθη”, αλλά το introduce είναι ρήμα που υπονοεί την δράση τρίτου για να συμβεί κάτι και αυτό το κάτι δεν γίνεται από μόνο του.

Ποια είναι τα δεδομένα

1. Ο COVID 19 είναι ένας πραγματικός ιός που μπορεί να σκοτώσει κυρίως άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και γενικά άτομα που έχουν άλλα προβλήματα υγείας και κολλάνε  τον ιό. Ανεξέλεγκτοι θάνατοι, (για την ώρα) δεν υπάρχουν.

2. Όσοι πεθαίνουν μαζικά σε Ιταλία Ισπανία κτλ(μέχρι στιγμής), κατά πάσα πιθανότητα πλέον και όπως μας λένε στα βίντεο που έπαιξαν σε όλα τα δελτία ειδήσεων, πεθαίνουν σχεδόν αβοήθητοι, επειδή το σύστημα υγείας έχει καταρρεύσει.

3. Όταν το σύστημα υγείας μπορεί να λειτουργεί, πεθαίνουν σε γενικές γραμμές, μόνον άτομα που έχουν προβλήματα με το ανοσοποιητικό τους.

4. Τα ΜΜΕ εύκολα μπόρεσαν να σπείρουν τρόμο, αφού οι θάνατοι που διαφημίζονται είναι πραγματικοί. Φαντάζεστε τι θα γινόταν το 2017, αν μας μιλούσαν για 2.560.000 θανάτους;;;;

5. Ο μισός πλανήτης και σύντομα ολόκληρος βρίσκεται σε καραντίνα.

6. Η οικονομία του πλανήτη λόγω της καραντίνας έχει καταστραφεί.

7. Ήδη προγραμματίζεται και διαφημίζεται ότι τα κοινωνικά και οικονομικά μοντέλα που ξέραμε αποτελούν παρελθόν. Το τι θα έρθει και το τι μας περιμένει, είναι απόλυτα άγνωστο στους πολλούς.

Για να γίνεται πάντως ότι γίνεται με βάση κάποιο σχέδιο και κάποιο πρόγραμμα, βασική προϋπόθεση είναι, να είναι απόλυτα ελέγξιμος ο ρυθμός μετάδοσης της πανδημίας και απόλυτα ελέγξιμη η παύση της. Ο COVID 19, δείχνει να δίνει αυτή την “πολυτέλεια”.

Το βασικό πάντως χαρακτηριστικό της πανδημίας είναι το ότι εξουδετερώνει το αμυντικό σύστημα των συστημάτων υγείας με “κορεσμό πυρός” (fire power saturation) με αποτέλεσμα τα περισσότερα θύματα να πεθαίνουν επειδή δεν μπορούν να τους προσφερθούν στοιχειώδεις υγειονομικές υπηρεσίες, κυρίως οξυγόνο με αναπνευστήρα κτλ.

TI NA ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Ακόμη και αν έχει η Ελλάδα μικρότερη ύφεση από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κράτη, μη ξεχνούμε ότι αυτά είναι που μας τροφοδοτούν για τις ανάγκες της ρευστότητάς μας.

Επίσης εφόσον ο ευρωπαϊκός Βορράς δεν δεχθεί την έκδοση του κορωνοομολόγου, τότε θα πάμε σε αχαρτογράφητα νερά ακόμη και όσον αφορά την ίδια την ύπαρξη της Ε.Ε.

Εφόσον έρθει, ή για να το πω και διαφορετικά, αν φέρουν τεχνητά μία παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, θα έρθει η ώρα της παγκόσμιας τακτοποίησης και τακτοποίηση έρχεται μόνο με την επιβολή παγκόσμιας ομοιομορφίας, παγκόσμιας τάξης και παγκόσμιων νόμων.

Κίνηση εκ περιτροπής, όχι μακριά από το σημείο κατοικίας, κοινόβια, κοινά συσσίτια, κατάργηση ιδιωτικών κατοικιών και αυτοκινήτων, σταδιακή αλλά σχετικά άμεση κατάργηση του θεσμού της οικογένειας, κτλ, ότι έχω γράψει δηλαδή κατά καιρούς στα βιβλία μου.

Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση, ότι θα εξακολουθήσουν να συνεργάζονται οι δύο μεγάλες παγκόσμιες Ελίτ, της Αριστεράς (Λευκή Αδελφότητα) και της Δεξιάς (Μαύρη Αδελφότητα).

Αν μάλιστα με τρόπο “βρώμικο”, η Αριστερά των ΗΠΑ δεν αφήσει τον Τραμπ να επανεκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο του 2020, τότε πάμε για παγκόσμιο πόλεμο, κατά τoν οποίο όλοι θα εκτοξεύσουν εναντίον όλων, ότι έχουν και δεν έχουν.

Θα επανέλθω.