Τους πήρανε είδηση ακόμη και στην Τανζανία. Παραποιούν τα τεστ για να πουν ότι ο COVID 19 είναι πανδημία

Πλέον άρχισε να παρατραβάει το πράγμα. Είπαμε ναι υπάρχει ο ιός, αφού μας το είπαν οι ειδήμονες, αλλά το αν υπάρχει αυτή η παγκόσμια κρίση ή όχι, αρχίζουμε να έχουμε αμφιβολίες.

  1. Πρώτα αποδείχτηκε ότι τα τεστ κορωνοϊού στις ΗΠΑ έβγαιναν θετικά επειδή ήταν ήδη προ-μολυσμένα. Η Washington Post επιβεβαίωσε ότι αξιωματούχοι της Διοίκησης Τροφίμων και Φαρμάκων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το CDC παραβίασε τα δικά του εργαστηριακά πρότυπα κατά την κατασκευή των κιτ. Οι κακές πρακτικές εξέθεσαν τα κιτ σε μόλυνση. Αφού το CDC εντόπισε για πρώτη φορά τα μολυσμένα κιτ δοκιμής στις αρχές Φεβρουαρίου, χρειάστηκε περίπου ένας μήνας για την επίλυση του προβλήματος. Μέχρι τότε, ο ιός είχε εισβάλει σε πολλές κοινότητες χωρίς εμπόδια και κάθε πιθανότητα που είχαν οι ΗΠΑ να περιορίσουν την εξάπλωσή τους είχε σχεδόν εξαφανιστεί. Μέχρι τα μέσα Μαρτίου, πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ στράφηκαν σε προσπάθειες μετριασμού διασποράς του κορωνοϊού, όπως στην κοινωνική απομάκρυνση, για να προσπαθήσουν να αμβλύνουν, παρά να αποτρέψουν, τις απειλητικές για τη ζωή επιπτώσεις του COVID-19. Ήταν απλά τραγικό, είπε ο Scott Becker, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας. «Όλο αυτό το διάστημα όταν καθόμασταν εκεί περιμένοντας, ένιωσα πραγματικά ότι ήμασταν σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές στην ιστορία της δημόσιας υγείας και το μεγαλύτερο εργαλείο στην εργαλειοθήκη μας έλειπε.» Αδυναμίες με τις δοκιμές παρατηρήθηκαν για πρώτη φορά στα τέλη Ιανουαρίου, αφού το CDC έστειλε μια αρχική παρτίδα από τεστ σε 26 εργαστήρια δημόσιας υγείας σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν τι συνέβη, εμφανίστηκαν ψευδώς θετικές αντιδράσεις σε 24 από τα 26 εργαστήρια που δοκίμασαν για πρώτη φορά τα κιτ, πριν από την ανάλυση δειγμάτων που συλλέχθηκαν από ασθενείς. Οι ειδικοί δήλωσαν ότι τα κιτ ήταν μολυσμένα πριν αποσταλούν στα κρατικά εργαστήρια υγείας. Άλλα δημοσιεύματα, όπως από τη βρετανική εφημερίδα Sun, καταγγέλλουν ότι χιλιάδες τεστ που αγοράστηκαν από την Κίνα, με σκοπό να αναπληρωθεί το κενό μετά το πρόβλημα της πανδημίας, ήταν μολυσμένα και φυσικά άχρηστα για την Ουάσιγκτον. Μάλιστα είχαν πληρώσει για τα τεστ αυτά οι Αμερικανοί 125.000 δολάρια. Με τον πόλεμο να μαίνεται στα παρασκήνια της εξουσίας στις ΗΠΑ δεν θα αποτελούσε καμιά εντύπωση, αυτό το σκάνδαλο, να αποτελεί άλλη μια προσπάθεια για να σαμποτάρουν τον Τραμπ και τις προσπάθειές του να ελέγξει την πανδημία του covid-19 πριν αυτή ξεφύγει από τον έλεγχο. Είναι γεγονός ότι ο Τραμπ έχει περικυκλωθεί ασφυκτικά από στελέχη που ανήκουν στο λεγόμενο Βαθύ Κράτος, που κυβερνά παρασκηνιακά τις ΗΠΑ, κι αναμένει να επανακτήσει την εξουσία, εξουδετερώνοντας τον Πρόεδρο της Εθνικής Δεξιάς. Ένα αποκαλυπτικό βίντεο δείχνει ποια είναι τα στελέχη του περιβάλλοντος Τραμπ και ποιες οι σχέσεις τους με το Αριστερόστροφο κράτος των ΗΠΑ και τι ρόλο παίζουν δίπλα του. Δείτε πως έχουν περικυκλώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο στελέχη αριστερόστροφων κύκλων.
  2. Στην Τανζανία ο Διευθυντής του Εθνικού Εργαστηρίου Υγείας της Τανζανίας καθαιρέθηκε ενώ σε βάρος του εκκρεμεί έρευνα! Ο λόγος; Εντοπισμός θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε… φρούτα. Αποπέμφθηκε μια μέρα αφότου, ο  Πρόεδρος της χώρας, Τζον Μαγκουφούλι, αμφισβήτησε την αξιοπιστία των τεστ για τον κορωνοϊό που χρησιμοποιούνται από το εργαστήριο.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μαγκουφούλι, ανατέθηκε κρυφά στο εργαστήριο ο έλεγχος τυχαίων -μη ανθρώπινων- δειγμάτων, στα οποία δόθηκαν ονόματα και ηλικίες ανθρώπων.

Κάποια δείγματα ελήφθησαν από ζώα και φρούτα! Κάποια αποτελέσματα όμως κατά έναν περίεργο τρόπο, βρέθηκαν «θετικά» στον κορωνοϊό.

«Το λάδι του αυτοκινήτου με την ετικέτα Τζαμπίρ Χαμζά, 30 ετών, βρέθηκε αρνητικό. Αλλά το δείγμα από παπάγια, το οποίο ονομάσαμε Ελίζαμπεθ Ανν, ηλικίας 26 ετών, ήταν θετικό», τόνισε ο Τανζανός πρόεδρος, αφήνοντας τους πάντες άφωνους. «Θετικά» βγήκαν και τα αποτελέσματα για ένα πουλί και μια κατσίκα. Έχει συγκροτηθεί επιτροπή 10 ατόμων για την διερεύνηση της συμπεριφοράς του εργαστηρίου και όλος ο πλανήτης αναμένει τα αποτελέσματα. Πρόκειται απλά για γκάφα ή κάτι άλλο; Θυμίζουμε οι Ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ και πολυάριθμα μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν ότι τα τεστ κορωνοϊού του CDC, αλλά και κινεζικών εταιριών, ήταν μολυσμένα με τον ίδιο τον κορωνοϊό .

Σε πόσες χώρες άραγε έγινε και συνεχίζει να γίνεται αυτό;;

Ήδη στην Ελλάδα ο ίδιος ο Τσιόδρας, μίλησε για προσθήκη στη λίστα νεκρών του κορωνοϊού, ατόμων που δεν πέθαναν από τον κορωνοϊό, αλλά από κάτι άλλο και απλά βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αν όμως με όλα αυτά που ακούμε, τα ίδια τα τέστ για τον κορωνοϊό σε ένα μεγάλο ποσοστό είναι προ-μολυσμένα;;; Και μην πει κανείς ότι αυτά είναι συνωμοσιολογίες διότι ήδη έχει αποδειχθεί ότι συνέβη κάτι τέτοιο σε ΗΠΑ και Τανζανία.

Αμέσως έρχεται στο νου μας και το βίντεο από την Ιταλική βουλή και τις καταγγελίες εκεί, με το βίντεο του Ιταλού γερουσιαστή από τη βουλή των αντιπροσώπων να κατεβαίνει όπως όλα τα σχετικά βίντεο από το ΥΟUTUBE.

Ξεκάθαρα το FACEBOOK και το YOUTUBE είναι νεοταξίτικα όργανα χαϊβανιάσματος των λαών που κρύβουν την αλήθεια. Αλήθεια ελεύθερη μόνο στο BRIGHTEON.COM

Δείτε το βίντεο απο την Τανζανία πριν το κατεβάσουν κι αυτό τα τσιράκια της νέας τάξης

https://www.youtube.com/watch?v=wKRcPFk3v9k