«ΒΟΜΒΑ»! Συνέδριο AI από την Εκκλησία: «Σώμα και ύλη είναι η κύρια προτεραιότητα», vid

Απλά δείτε τι ειπώθηκε…

Στο Fuerth της Γερμανίας, περισσότερα από 300 άτομα είχαν παρακολουθήσει πρόσφατα μία εκκλησιαστική λειτουργία που δημιουργήθηκε από το ChatGPT.

Θα συμβεί αυτό και στην Ελλάδα;;;

Η Εκκλησία της χώρας μας λοιπόν θα διοργανώσει Συνέδριο τεχνητής νοημοσύνης, αποδεχόμενη πως πλέον το κήρυγμα γίνεται και μέσω αυτής!!!

«Ζούμε μια εικονική πραγματικότητα, ζούμε μια ψηφιακή πραγματικότητα», είπε στο κανάλι OPEN, ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος και συνέχισε:

«Ο κόσμος δεν μπορεί πια να παρακολουθήσει τα νέα δεδομένα! Μέχρι τώρα ήταν ο άνθρωπος που διακινούσε την εξέλιξη. Πλέον ο άνθρωπος τρέχει πίσω από την εξέλιξη της τεχνολογίας»

Και κατέληξε:

«Έχουμε έναν επηρεασμό πλατωνικό (σ.σ. Ο Πλάτωνας έγραφε ό,τι ήξερε από τον Σωκράτη) και νέο-πλατωνικό να δίνεται έμφαση στην ψυχή. Σήμερα λένε πως ο χριστιανός πρέπει να ασχολείται με την ψυχή. Για αυτό βρέθηκε ο Μαρξ (σ.σ. !!!!!!!!!!!!) και είπε κάτι εξαιρετικό! Είχε δίκιο, αλλά να το διορθώσουμε: ‘Εμείς θα ασχοληθούμε με την γη και τον άνθρωπο και θα αφήσουμε τον ουρανό για τους παπάδες και τα σπουργίτια’.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι!

Με την Ανάσταση του Χριστού μιλάμε για Ανάσταση σωμάτων! Δεν είναι μόνο θέμα ψυχής! Κύρια προτεραιότητα είναι το σώμα, είναι η ύλη!!!»!

Και ο Χριστός που είπε στο Κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο: «Τὸ πνεῦμά ἐστι τὸ ζωοποιοῦν, ἡ σὰρξ οὐκ ὠφελεῖ οὐδέν»;;;;;;;;;

Δηλαδή η εκκλησία λέει θα ακούσουμε τον Μαρξ και όχι τον Χριστό;;;;

Δείτε απόσπασμα:

scr