ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Μπορεί και να ξέσπασε ΣΚΟΠΙΜΑ ο COVID, ξεκινούν ΕΡΕΥΝΕΣ!!!

Να ζητήσουν συγγνώμη τα κανάλια που αποκαλούσαν «θεωρίες συνωμοσίας» και HOAX ρεπορτάζ που παρέπεμπαν προς τα εκεί! Ο Π.Ο.Υ. το παραδέχθηκε ως πιθανότητα…

Με την έναρξη της παγκόσμιας έξαρσης του ιού Sars-Cov-2, η άποψη πως ο ιός προέρχεται από το εργαστήριο της Γουχάν στην Κίνα, ως πιθανή αιτία για το ξέσπασμα της πανδημίας, χαρακτηρίστηκε από μεγάλα ΜΜΕ, ως καθαρή θεωρία συνωμοσίας.

ΤΩΡΑ, μια νέα ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΠΟΥ, συμπεριλαμβανομένου του ιολόγου Charité Drosten, θέλει τώρα να πραγματοποιήσει στοχευμένες μελέτες για την προέλευση του SARS-CoV-2 από την Κίνα.

Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΠΟΥ), ΔΗΛΑΔΗ!!!


Όσοι υποστήριζαν τα τελευταία δύο χρόνια, δημόσια ή ιδιωτικά για την πιθανότητα ότι ο κορωνοϊός δεν προήλθε φυσικά, αλλά ότι μπορεί να έχει εξαπλωθεί από εργαστήριο – είτε τυχαία είτε σκόπιμα – έχει χαρακτηριστεί ως θεωρητικός συνωμοσίας, σχολιάζει το γερμανόφωνο Russia Today.

Τον Οκτώβριο του 2021, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει μια νέα Επιστημονική Συμβουλευτική Ομάδα «για την προέλευση των νέων παθογόνων παραγόντων». Το όνομα της ομάδας, SAGO, αντιστοιχεί στον αγγλικό όρο Scientific Advisory Group for the Origins of Novel Pathogens. Το τελικό διεθνές καστ ανακοινώθηκε τελικά τον Νοέμβριο του 2021 . Ο ιολόγος Charité Christian Drosten είναι ο μόνος Γερμανός επιστήμονας μεταξύ των 28 μελών. Όσον αφορά τα κριτήρια του διαγωνισμού για τα απαιτούμενα επαγγελματικά προσόντα, η ιστοσελίδα του ΠΟΥ αναφέρει:

“Με την προσωπική τους ιδιότητα, αναμένεται να αντιπροσωπεύουν το ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων που σχετίζονται με αναδυόμενα και επανεμφανιζόμενα παθογόνα. Κατά την αξιολόγηση των υποβληθέντων αιτήσεων, ελήφθη μέριμνα ώστε να εξασφαλιστεί η κατάλληλη κατανομή της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, της γεωγραφικής εκπροσώπησης και της ισορροπίας των φύλων.”


Σε μια πρώτη «Προκαταρκτική Έκθεση του SAGO», που δημοσιεύτηκε στις 9 Ιουνίου 2022, το Συμβούλιο Εμπειρογνωμόνων έχει πλέον ορίσει στο σημείο «Στόχοι και Καθήκοντα» (σελίδα 8) ως μελλοντικό τομέα ευθύνης του ΠΟΥ «την ανάπτυξη , παρακολούθηση και υποστήριξη των επόμενων βημάτων στις μελέτες για την προέλευση του SARS-CoV-2». Σύμφωνα με το έγγραφο του ΠΟΥ: ” Έκθεση της κοινής αποστολής ΠΟΥ-Κίνας για την νόσο του κορωνοϊού 2019 (COVID-19)”, η έκθεση αναφέρεται στα ευρήματα και τις αξιολογήσεις ενός ταξιδιού από «25 εθνικούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες» την περίοδο από 16 έως 24 Φεβρουαρίου 2020, με διαμονές «στην πόλη του Πεκίνου και στις επαρχίες Sichuan (Chengdu), Guangdong (Guangzhou). ,

Ο Tim Eckmanns από το Ινστιτούτο Robert Koch (RKI) ήταν ο μόνος Γερμανός στην τότε ταξιδιωτική επιτροπή που συμμετείχε, με την επαγγελματική ειδικότητα των νοσοκομειακών λοιμώξεων, την επιτήρηση (παρακολούθηση) της αντοχής στα αντιβιοτικά και την κατανάλωση.

Μία ανώτατη υπάλληλος του ΠΟΥ, η Αμερικανίδα επιδημιολόγος Maria Van Kerkhove, δήλωσε τον Φεβρουάριο του 2022:

“Απαιτούνται πολλές περισσότερες μελέτες για να κατανοήσουμε πραγματικά την προέλευση αυτού του ιού. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες.”

Στη σελίδα 14 του πρόσφατα δημοσιευμένου εγγράφου της ΠΟΥ λέει τώρα στο κεφάλαιο: “3.1.5 – Η πιθανότητα παραβίασης των μέτρων βιοασφάλειας ή βιοασφάλειας“: «Κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας και σε προηγούμενες επιδημίες, υπήρξε μεγάλη συζήτηση σχετικά με την πιθανότητα να εισέλθουν νέα παθογόνα στον ανθρώπινο πληθυσμό ως αποτέλεσμα παραβίασης της βιοασφάλειας σε εργαστηριακή ή επιτόπια δραστηριότητα».

Οι πιθανοί λόγοι για μια “παραβίαση” περιλαμβάνουν:

«Μια πιθανή παραβίαση των μέτρων βιοασφάλειας μπορεί να προκληθεί από τυχαίο συμβάν ή διαδικαστική αποτυχία που οδηγεί σε μόλυνση του προσωπικού που εργάζεται σε ένα εργαστήριο κατά την χρησιμοποίηση ζώων ή τη συλλογή δειγμάτων σε ένα χωράφι.

Τέτοιες παραβιάσεις της βιοασφάλειας μπορεί επίσης να έχουν ως αποτέλεσμα την τυχαία ή σκόπιμη απελευθέρωση παθογόνων παραγόντων από ένα εργαστήριο και σε ανθρώπινους πληθυσμούς ή στο περιβάλλον, άμεσα ή έμμεσα».

Με τις υγείες σας…