Αν η κυβέρνηση πραγματοποιήσει τις απειλές της, η ελευθερία των Ελλήνων εναπόκειται στην αντίδρασή τους

Ακούγεται από παπαγαλάκια του συστήματος, ότι από το Φθινόπωρο:

  1. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα βγαίνει από το σπίτι, οπότε αν δεν κάνει τηλε-εργασία θα απολύεται
  2. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα δικαιούται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη
  3. όποιος δεν κάνει εμβόλιο δεν θα μπορεί ούτε να αγοράσει ούτε να πουλήσει τίποτε, ούτε θα παίρνει οποιοδήποτε επίδομα ή βοήθημα από το κράτος.

Εφόσον η κυβέρνηση κάνει κάτι τέτοιο, ψηφίζοντας και τους κατάλληλους νόμους, οι Έλληνες υποχρεούνται με κάθε μέσο να την ανατρέψουν, διότι έτσι επιβάλει το σύνταγμα (άρθρο 120.4) και κυρίως οι πανάρχαιοι άγραφοι νόμοι και θεσμοί των Ελλήνων περί ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και πάνω απ΄ όλα η κοινή λογική, διότι μόνο ηλίθιοι μπορούν να ανεχθούν κάποιοι θα τους στερήσουν το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης και αυτοδιάθεσης.

Αρθρο 120.4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Η μάχη θα δοθεί από άλλους μέσα στο μυαλό τους και από άλλους στο πεζοδρόμιο, αφού δεν θα έχουν να φάνε και δεν θα έχουν τίποτε να χάσουν πλέον και θα ζητούν τους ενόχους για να τους τιμωρήσουν.

Άλλως, καλή σκλαβιά, αφού αν όλα αυτά τα εξωφρενικά που γράφονται στο διαδίκτυο, ακόμη και σε συστημικά site, εφαρμοστούν, θα έχουμε το λεγόμενο χάραγμα του Αντιχρίστου.